Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    21. Travanj 2021. 19:10

Tiki odlično da je sve u redu 😊 a brzo će i drugi pregled 😊
    Women_name imam pitanje za tebe ili ako netko drugi zna odgovor. Sutra opt nosim guk profil, prosli put su mi se zgrusali neki uzorci, a ova put ovako izgldaju. https://ibb.co/gyLsDQq je li to ok? Moram još 1 izvaditi, al nisam sigurna dal je ovo dobro, iako sam ovaj put sve brzo obavila. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 19:21

🌼TiKi🌼

Bok cure.
    Samo da se kratko javim jer sam preumorna, glava me boli i idem leci.
    Sve je ok. Zatvorena sam, cerviks T oblika, 35mm. Bebu nije stigao detaljno gledati danas, bila je malo guzva neka. Pogledao je trbuscic i srceko, mjerit ce za dva tjedna sve ostalo. Rekao je samo da raste sve pravilno. Ako budem opet imala cesce kontrakcije mogu piti Cordipin 3x1, ne 2x1. Imam ih tu i tamo, ali nista strasno. Za ostalo je rekao da je normalno da boli, ligamenti posebno jer je sad faza veceg rasta djeteta. I dalje strogo mirovanje i obilna hidracija uz terapiju. Iduca kontrola 05.05.
    Ruska bude to uskoro, ide polako, ali sigurno svome cilju.
    Vidim puno novih cura, dobrodosle!
    ——
    Vrlim vas❤️

Juhuuuuu 🥳🥳🥳🥳🥳 bas mi je drago za pregled(iako si se ugurala na moj dan🤭🤭). Idemo dan po dan, sta ne? ❤❤ sad treba prezivjeti do 05.05. Ali bitno da je sve ok 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 19:22

anchy321

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

MTB jesi isprobala ve te bomboncice ili si ih tek narucila? Bas mi zvuci primamljivo 🤩 koristim vitamin D u spreju ali ovo zvuci bas njami njami 😁

Multivitamine već jesam, davno. Slatki mali medeki
    D vitamin ću danas, uz večeru (uz ručak uzimam sprej). Baš se veselim.

Javi jesu fini 😁 makar cim su to mali slatki medeki mora valjat 😍

Evo, natjerala si me, pa sam probala  OK je, s okusom limuna 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 19:24

Za sve koje su pitale, AuroraB je dobro, malo se makla od foruma. Javit će se ovih dana. 

💔💔💔

• Jana85
    21. Travanj 2021. 19:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Za sve koje su pitale, AuroraB je dobro, malo se makla od foruma. Javit će se ovih dana.

Mtb  hvala za sve sto pises i vodis za forum 💛💚 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tuma
    21. Travanj 2021. 19:30

Ruska1986

🌼TiKi🌼

Bok cure.
    Sve je ok. Zatvorena sam, cerviks T oblika, 35mm. Bebu nije stigao detaljno gledati danas, bila je malo guzva neka. Pogledao je trbuscic i srceko, mjerit ce za dva tjedna sve ostalo. Rekao je samo da raste sve pravilno. Ako budem opet imala cesce kontrakcije mogu piti Cordipin 3x1, ne 2x1. Imam ih tu i tamo, ali nista strasno. Za ostalo je rekao da je normalno da boli, ligamenti posebno jer je sad faza veceg rasta djeteta. I dalje strogo mirovanje i obilna hidracija uz terapiju. Iduca kontrola 05.05.
    ——
    Vrlim vas❤️

Juhuuuuu 🥳🥳🥳🥳🥳 bas mi je drago za pregled(iako si se ugurala na moj dan🤭🤭). Idemo dan po dan, sta ne? ❤❤ sad treba prezivjeti do 05.05. Ali bitno da je sve ok 🙂🙂

Hahha već tjedan dana je svaki dan tvoj dan i pitanje je koliko nam još takvih dana slijedi 😜😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sara 🌸
    21. Travanj 2021. 19:39

Ruska 💪🏻👏👏👏👏 čekamo skupa sa tobom! 💕💕💕
    -
    Tiki, drago mi je da je sve ok, brzo će to sve doć do kraja. ❤️🌸❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 19:40

Jana85

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mtbhvala za sve sto pises i vodis za forum 💛💚

Dobar način da mi kažeš da sam tebe zaboravila staviti na popis. Hvala 

💔💔💔

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 19:52

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska 💪🏻👏👏👏👏 čekamo skupa sa tobom! 💕💕💕
    -
    Tiki, drago mi je da je sve ok, brzo će to sve doć do kraja. ❤️🌸❤️

Ti bi mogla malo i potpis sredit, a? 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 19:53

Tuma

Ruska1986

🌼TiKi🌼

Bok cure.
    ——
    Vrlim vas❤️

Hahha već tjedan dana je svaki dan tvoj dan i pitanje je koliko nam još takvih dana slijedi 😜😂

Pitam se, pitam! Jos ces se i ti porodit prije mene 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.