Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    21. Travanj 2021. 10:34

Jutro svima
    Sunny bilo je dobro. Dobila sam gonal f 150 IU i orgalutran . Moramo paziti na hiper zbog visokog amh ali dada mi je vjetar u ledja, ona kaze da nije imala uz visok amh i hrpu stanica. Jucer sam si dala prvu bocku. Jedino sto imam cistu na jednom jajniku pa ce on vjerojatno malo štekati, no oke. Moram priznati da me strah te aspiracije i bolova, u ovoj prvoj sam bila u opcoj anesteziji ali je bila 1 jajna u prirodnoj ovulaciji i to mi je bilo bez ikakvih bolova i problema. Boljela me samo braunila 🤣
    Sad sam se ukakila od straha ali idem naprijed, sve za cilj.
    Vi lijepo transportirajte materijal i jos maloooooo i ides po bebanaaaa 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

SeniRemmus
    21. Travanj 2021. 10:41

Lita ne znam za matičnu mliječ, ali previše suplemenata može napraviti kontraefekt 😔 baš je jučer bila tema za spermiogram: mom mužu se nakon profertila baš jako pogoršao, a kad je urologu nabrojao sve suplemente koje koristi ovaj mu je rekao da sa tim trošenjem svega i svačega si je napravio kontraefekt. Izbacio profertil i jos dosta toga od suplemenata, uveo neke prirodne antistres tehnike i masaže i poboljšalo mu se (iako još uvijek OAT dijagnoza, ali ipak malo ispod normo po svim parametrima tako da smo zadovoljni). Uz to, svako tijelo drugačije reagira tako da je svakako moguće da je tebi matična mliječ napravila više problema nego koristi 😪 jesi li ju odlučila sad izbaciti pa pratiti situaciju?

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Lita.1234
    21. Travanj 2021. 10:47

SeniRemmus

Lita ne znam za matičnu mliječ, ali previše suplemenata može napraviti kontraefekt 😔 baš je jučer bila tema za spermiogram: mom mužu se nakon profertila baš jako pogoršao, a kad je urologu nabrojao sve suplemente koje koristi ovaj mu je rekao da sa tim trošenjem svega i svačega si je napravio kontraefekt. Izbacio profertil i jos dosta toga od suplemenata, uveo neke prirodne antistres tehnike i masaže i poboljšalo mu se (iako još uvijek OAT dijagnoza, ali ipak malo ispod normo po svim parametrima tako da smo zadovoljni). Uz to, svako tijelo drugačije reagira tako da je svakako moguće da je tebi matična mliječ napravila više problema nego koristi 😪 jesi li ju odlučila sad izbaciti pa pratiti situaciju?

To za previse suplemenata mi ima smisla, i ja sam muzu trpala svega od algi ovoga i onoga i na kraju sve izbacila i uzima obicne multi od solgara i to je to. Al ovo za M mlijec me bas sokiralo. Nisam se krcala sa nicim uz to. Znaci to sam jedino pila 2godine i ne zato sto sam htjela bebu bego kao jer sam rodila i dojim pa kao to je super. I sad mi je ovo ono sok. A kad malo razmislim nisam se niti malo bolje od toga osjecala cak i gore.. al sam to prilisivala stalno umoru i neispavanosti. Tek sada kad pijem d vitmin plus prenatal plus q 10 od solgara osjecam toliko bolje stanje organizma i da mmlijec i propilis nep ijem vec mjesec dana.. ali. ... uf!! Imas pravo... necu vise nikad nista na scoju ruku uzimati bez dr.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    21. Travanj 2021. 10:48

Dobro jutro zene🥰 
    Tea ljudi baš znaju biti dubrad 😤 nadam se da će naći na tesi nešto 🤞🤞
    MissIvy uhuuu super vijest!! Svi su tako lijepo ujednačeni 🥰 i endo je super, možda da malo samo smanjis ciklu.... 
    Sara mislim da bi te i test već trebao pokazati da je pozitivan. Ako si dobila neg test 13dnt trodnevnoj, bojim se da je to to i da menga pokušava probit. 😟
    Bajoma ❤️
    Ruska1986 sve znaš hahha (ako dns ne rodiš 2.5.ti je jako lijep datum😜) , Tiki sretno danas 🥰❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rina89
    21. Travanj 2021. 10:57

MISS drago mi je da je hematom nestao. Nadam se da će uskoro i bolovi. 
    Miss_Ivy pa ovo meni super izgleda. Baš su ti ujednačeni folikuli i endometrij super. 🎉
    Tea žao mi je zbog ružnih komentara koje ste čuli. Ljudi znaju biti grozni! 😟
    Lucyinthesky i ja sam u petak na aspiraciji. 🙂 Bodrimo se onda. Nadam se da će nam biti sretno! 🙂 Zapravo, ja jesam ako nam testovi na koronu dođu negativni. Čekamo ih. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 10:59

Tuma

Dobro jutro zene🥰
    Tea ljudi baš znaju biti dubrad 😤 nadam se da će naći na tesi nešto 🤞🤞
    MissIvy uhuuu super vijest!! Svi su tako lijepo ujednačeni 🥰 i endo je super, možda da malo samo smanjis ciklu….
    Sara mislim da bi te i test već trebao pokazati da je pozitivan. Ako si dobila neg test 13dnt trodnevnoj, bojim se da je to to i da menga pokušava probit. 😟
    Bajoma ❤️Ruska1986 sve znaš hahha (ako dns ne rodiš 2.5.ti je jako lijep datum😜), Tiki sretno danas 🥰❤️

A i 13.09. lijepo izgleda 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Tiinaa
    21. Travanj 2021. 11:05

Pozdrav cure sretno svima danas .. nisam se neko vrijeme javljala al sam vas pozorno citala... trebao mi je malo.odmor sad se vracam u punoj snagi 😁 danas mi odmrzavaju smrzlice .. sutra zovem da li je uspjesno odmrzavanje bilo i u oetak ako Bog da transfer....  
    Staniii pozorno sam citala sve sto ti je se desavalo i jako jako mi je zao...
    Sbjelis  da sljedeci bude dobitni 🥰
    Mtb kako si mi ti ? 
    Dada cestitam na curici 😊
    Svim ostalim trudilicama drzim fige 😍

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Sara 🌸
    21. Travanj 2021. 11:07

Ruska, ⏳🤭🤞🏻🌸💕🌸 sigurna sam   je Kati osta kufer za šminku za pospremit, pa će onda ona krenit.  

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 11:12

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska, ⏳🤭🤞🏻🌸💕🌸 sigurna sam je Kati osta kufer za šminku za pospremit, pa će onda ona krenit.

Joj, brate moj, nece pa nece.... 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ ko ce znat sta je u toj maloj glavi 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    21. Travanj 2021. 11:15

Ruuskaaa pa sta jos nisi rodilaa?????🤣🤣🥰🥰

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.