Manemoj ou šit 😒 Znači ništa trudnički sjaj i proljetne šetnje u lepršavim haljinica dok mi sunčeve zrake miluju lice a vjetar nosi kosu?! Pritom leptir sleti na rame a ja milujem trbuščić i pjevušim u ritmu pjeva ptica. Pa ovo je laž stoljeća! 🤷♀️🙆♀️🙈
Haha šalu na stranu hvala ti što si opisala to, jer ako me uhvati znat ću da je to ok oinormalno i da nisam "metiljava" i preosjetljiva i jedina luda koja to osjeća! 😁
A gle sve je to individualno. Ne mora značiti da će i tebi biti. Ja sam imala 1 jedinu mučninu u 6 ujutro u 11.tt dok sam išla pisati i trajala je par minuta. Bio je grozan, grozan, grozan osjećaj i ne mogu zamisliti kako je curama koje to imaju svaki dan cijele dane. Bila sam cijela nokta kako me znoj oblio, nisam uspjela povratiti ali mi se želudac nekoliko puta dignuo i onda je sve prošlo. I to je bilo to. Imala sam predvečer par tjedana knedlu u grlu i nisam mogla jesti juhe i cuspajze jer bi mi loše sjeli na želudac, al nije to bilo ništa posebno. Jela sam sendvice i voće i sve bi bilo oke. Tako da, ne mora biti da ćes imati mučnine, možda prođes kao ja i još neke cure.... Ja sam svjesna da više žena ima nego nema mučnine i mogu mislit kako je grozno curama prolaziti kroz to. Al istina, za cilj koji imamo se sve isplati 💕
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Da, i meni su mucnine trajale do 18.tt… S povremenim povracanjem, ne svakodnevnim. I sad mi se ponekad dize zeludac, al kak je bilo, dobro je. Necu se zaliti. Mene sad napala zgaravica, samo mi hladan pepsi pomaze… Kod nas nema tih Rennie tbl za kupiti (u Petrinji ima samo dvije ljekarne), a mala D zna igrati nogomet u trbuhu kad popijem pepsi. Valjda jer inace ne pijem nista gazirano ni slatko 😂
Jao tiki sad me zanima ovo mala D.. I moja ce bit mala D 🤔 mislim cure ja ne znam jos spol ali u nasim glavama je ona i ime imamo spremno odavnoo D 🌸
Hahahahaha i naša ce ako bude curica biti na D. Naša bi trebala biti Doris a dečko Roko.
A jesi luda s ovom babom hahahahahahha
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
mtbice e bas mi je dr bio u viziti, doduse ne onaj koji me operirao, pa nisam skuzila sve sto ne rekao da budem iskrena jer sam pod velikim sokom od svega ovog.
Ugl, rekao je da su strugali dio maternice i da je bio plod negdje izmedju jajovoda i tog.
Za oporavak i moguci FET ce mi trebat cca 6 mjeseci, ali da ce mi sve moj doktor potpomognute objasnit vise 😅
Bjelis a kako ne bi mislila na tebe, kako ne bi mislila na nekog tko je takva dobricina i pozitiva, i doslovno radost kad se pojavi ovdje sa porukom! I za sve ti to hvala, i zato skupi snagu jer trebas sebi najvise da budes jaka i cvrsta, a bome moras nat da i nama trebas 🙏🏻😍
Ps.mtb liste su dobre, bitno samo da sam na nekoj i da nisam odbacena 🤣🌸🙈😘🤗
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Tiki, Sanjich garant mala Dada 🥰🥰🥰❤🤗😅😅😅😅😅
Moja je mala M ❤💟🧚♀️
endometrioza
Tuma na naravno, sve je individualno... Ali čini mi se da ima više onih koje se lošije osjećaju...
Nego cure, ima li netko podatak koliko je u Mpo postupcima češća izvanmaterična trudnoća?!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tiki hvala ti na odgovoru!😊 Ne mogu dočekati sutrašnji uzv.🙈
Mtb dada, skužila sam da misliš na neki dr uzv.:D svejedno hvala!😉
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Ma nema ovdje odbacivanja, što ti je. Ako nisam izbacila manemoj, neću nikoga.
Sve smo mi čopor. Ti se samo drži.
Mislim da ti je 6 mjeseci maksimalni rok, možda će ti uz dobre suplemente oporavak biti i brži. Meni je matična mliječ baš puno pomogla u prošlom sranju. Jednom kad izađeš iz bolnice i počneš se oporavljati, budemo kovale planove
💔💔💔
Stani 😘 ❤ Predivnica jedna. Nema nam sada nego dan po dan. Dok ne ojacamo. Onda ubacijemo u 4tu. 😎
oharascarlett14@gmail.com
Ma nema ovdje odbacivanja, što ti je. Ako nisam izbacila manemoj, neću nikoga.
Sve smo mi čopor. Ti se samo drži.
Mislim da ti je 6 mjeseci maksimalni rok, možda će ti uz dobre suplemente oporavak biti i brži. Meni je matična mliječ baš puno pomogla u prošlom sranju. Jednom kad izađeš iz bolnice i počneš se oporavljati, budemo kovale planove
Ma MTB a šta bi ti bez mene, vidiš da me već treći put danas spomnjes.. sigurno ti falim 😉
Bacam se poslijepodne na zaostatke serije pa ti se javim
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ne zelim ja sad tu nest, ali ja stvarno pricam o trudnoci i ne mogu se pozalit kad je sve stvarno super bilo! U pocetku mucnine koje sam nekako ishendlala i povracala svega par puta. Nisam htjela povracat i nekako sam uspjela to i obuzdat! Kasnije je dosla zgaravica koje me malo vise ubijala, ali sam onda otkrila Rennie tablete i to smo rijesili.. i sve bilo ok do hemaca, sa kojima sam se patila duze, u smislu da su uzaaaaasno svrbili i smetali, ali su i oni prosli(tu je jedan, ali nr smeta i ne osjecam ga vise). I oni su me najvise napatili. Niti jednom me hormoni nisu oprali niti sam plakala(osim onaj jedan dan kad cijelu noc nisam spavala zbog hemaca) Ostalo sve super! Sve sam radila kao da i nisam trudna, evo i dan danas a gotova rodit. Jednostavno me takva trudnoca snasla 🤷🏻♀️ ali stvarno imam razumjevanja prema svim trudnim zenama jer nije bas blazeno stanje. Ako na to dodas krvarenja, bolove i mucnine, sta rec? I treba se zalit i imamo svo pravo na to... Ne znaci ako se zalimo da smo mimoze il ne znam sta.. Od trudnickog sjaja ni S.. Nisi ti nista slabija od drugih zena, samo druge zene nemaju problema i ne vode borbe svaki dan ❤💜 ko i kad prigovaraju zeni zasto uzima epiduralnu? A zasto ju ne bi uzela, ako si zeli olaksat? 🤷🏻♀️ ma....
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji