Fali nam još Gić da se javi 🤪🤪😍😍😍😍😍😍🙃
I naravno moj XY, doduse ja san mu zatajila identitet 😍
Dr Palada,
Drago mi je da ste se priduzili coporu hrabrih zena! Na tome Vam cestitam i mislim da ste hrabri.
Takodjer mi je drago sto ste priznali vise puta meni, a i sad upravo sami javno ( hvala Vam na tome ) da ste napravili gresku - niste me temeljito i dobro pregledali za uslugu koju sam Vam uredno platila.
Vi ste se bas doktore naljutili na mene jer sam ja nezadovoljna pacijentica, sto ponavljam da Vi doktore niste dobro i temeljito obavili pregled i sto se napravili gresku koju ste priznali.
Naime u tome je sad najmanji problem, uspjesno sam klasicno operirana, da li je laparaskopski ili klasicno zaista mi sad nije bitno jer je USPJESNO za razliku od Vaseg neuspjesnog pregleda.
I dajte pustite me na miru vise da si placem i olaksam dusu gdje mogu i gdje netko razumije, da i to javno ovdje na forumu gdje imam javno napisati sto se meni dogodilo, pri tom ako dobro citate nikad nisam napisala nista negativno osim da me niste dobro pregledali.
Stoga, pustite nebitnu bivsu pacjenticu da odmara u bolnickom krevetu i pustite me da me tjese zene koje me razumiju.
Hvala unaprijed,
Korisnica foruma Anita Knezovic
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Drage forumasice i sve koje prolazite borbu kao ja... hvala Vam sad i prije na podrsci, hvala na svakom savjetu, hvala nazalost na svakom Vasem i mom neuspjehu jer smo nesto naucile skupa! Hvala na svakom uspjehu kojem imate jer ste Vi nasa nada, nada nama koje zelimo isti taj uspjeh.
Na hvala sto ste jebeno hrabre sto pisete ovdje javno i sto na ovom forumu nema mrznje vec saml pozitive.
Volim Vas sve!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
…
Poštovani doktore,
uvijek će biti nezadovoljnih pacijentica i nezahvalnih žena, tu ne možete ništa. I preporučujem Vam da ne trošite vrijeme na njih.
Međutim, mi smo počašćene da nas čita jedan liječnik i bile bi zahvalne ako bi Vi svoju stručnost i ekspertizu, umjesto da trošite vrijeme na umirivanje histeričnih žena, uložili u savjetovanje nas ostalih kad idemo u postupke. S obzirom da nas pratite, znate da često imamo pitanja i nedoumice oko postupaka, nalaza, situacija u kojima se nalazimo, i podrška jednog liječnika bi nam puno značila.
Hvala unaprijed što ste postali dio našeg čopora
Postovani doktore!
Potajno smo priželjkivale da imamo strucnu podrsku ovdje. Naime, često imamo razna pitanja i nedoumice, a koje znaju pasti na vikend ili ih proguta guzva u sustavu. Ipak, ja bih vas molila ako nam mozete vise napisati od vanmaternicnoj, a koje se sve mi najvise plasimo. Spomenuli ste da je zlatni standard laparoskopska op. Sto to znaci u usporebi s klasičnom op? I ono najvaznije pitanje - moze li se u slucaju vanmaternicne u jajo vodu, isti ipak spasiti?
Unaprijed hvala.
oharascarlett14@gmail.com
Drage forumasice i sve koje prolazite borbu kao ja… hvala Vam sad i prije na podrsci, hvala na svakom savjetu, hvala nazalost na svakom Vasem i mom neuspjehu jer smo nesto naucile skupa! Hvala na svakom uspjehu kojem imate jer ste Vi nasa nada, nada nama koje zelimo isti taj uspjeh.
Na hvala sto ste jebeno hrabre sto pisete ovdje javno i sto na ovom forumu nema mrznje vec saml pozitive.
Volim Vas sve!
❤❤❤❤❤ svaka ti cast 😘😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Drage forumasice i sve koje prolazite borbu kao ja… hvala Vam sad i prije na podrsci, hvala na svakom savjetu, hvala nazalost na svakom Vasem i mom neuspjehu jer smo nesto naucile skupa! Hvala na svakom uspjehu kojem imate jer ste Vi nasa nada, nada nama koje zelimo isti taj uspjeh.
Volim Vas sve!
stani, draga, znaš da smo tu, za svu podršku koja ti treba.
Je da si mi sad na odvojenoj listi, ali što sad, i manemoj je, pa je trudna.
Jesu li ti rekli koliko traje oporavak od operacije? Koliko trebaš čekati do FETa?
💔💔💔
Volim Vas sve!
❤❤❤❤❤ svaka ti cast 😘😘😘
Je li ti rađaš, ili lijepiš srca okolo?
Daj pokrenu lijenu guzicu
(zamišlja rusku na stolu u bolnici, kako između trudova kucka i otresa se na babicu da nije dovršila post )
💔💔💔
Dr.Palada ajde kada ste već tu kažite vi meni dali me treba biti strah prestati sa progesteronom i estrogenom u 13t+2d,čisto ono kad već pratite pa da i pomognete...(bojim se krvarenja)
..
Ima tu žena kojima se vrti svašta po glavi a neznaju odgovor pa ono da tu i tamo napravite sažetak pa nam nekad dogovorite na koje pitanje bilonbi skorz ok ,a ne samo kada se nađete prozvani...e ondaaaaa bi dobili forumovu nagradu za humanog doktora 😁😁😁😁
...
Znate da svaka priča ima svoju stranu medalje
Meni je žao što je tako ispalo za vaš ugled ali mi je još više žao žene koja je na taj način mogla biti dovedena u opasnost. Imate sreće što je duša od žene, ja bi vam jajca zavrnula 🙈🙈🙈🙈
Niste baš trebali na tako ružan način odustati od nje...i ono što pišete da nije u redu da vas je javno prozvala ste upravo demantirali s tim što ste vi njezinu amnezu javno dali svima na znanje.
...nego eto za prestanak terapije svakako mi možete odg ,znam da čitate 😅😅
Lp.
endometrioza
Stani ❤️😘
Sunflower na prvom pregledu je bitno da je trudnoca u maternici. Osobno sam tek oko 10.tt isla na pretrage krvi (kks, crp, guk, zeljezo, feritin, tsh...) i urina te su mi radili cervikalne briseve i vadila sam krv za transfuziju (kg, iat). Ukoliko imas problema sa stitnjacom ili pijes lijekove za nju onda bi bilo dobro izvaditi hormone stitnjace odmah da ti se korigira terapija na vrijeme. Sretno sutra draga ❤️😘
Sara porod za pozeljeti
Ruska sta cekas, pise 40 tjedana 😂? Neka bude brzo i bez komplikacija 🙏😘
Saljem svima puse i vrlim vas❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sunflower, ja sam ti napisala glupost, nisam se sjetila da ti je sutra prvi trudnički pregled
Zanemati mene.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji