Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 12:05

Sanjich ja baš htjela pitati što ti je sa starim profilom 😁😁😁
    E a estrogen? Ja još ništa njsma stala ,čekam pregled u četvrtak, a nekako sam si razmišljala da ostavim samo raketicu navečer a strah me da ne počnem krvariti 🙄🙄🙄 baš neka nervoza me pere...jutros nisam mislila staviti i predomislim se. Za estrogen neznam ni zašto ga koristim još 😅😅😅
    manemoj ja povraćam zadnjih nekoliko dana ko manijak .školjka mi best frend i podrška 😅😅 umjesto da Shane meni krene i sjetila sam se Sanjich odmah i mislim si jao ženo svaka ti čast od početka tako .
    Sanjich jedva čekam da nam ti javiš spol 💟💟💟💟💟💟

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 12:08

Ruska1986 brateeeee,rodi nam malu sestru 💟💟💟💟💟
    Jedva čekam vidjeti to tvoje poduzetno dijete...čuj pa mala kalkulira, zna ona kad je kamata najpogodnija 😁😁😁😁
    Stiže dragaaaa, odlučila je ipak ne ostati trajno 😅😍💕🌺

endometrioza

Matkiša 😎
    18. Travanj 2021. 12:13

Sanjich i Dada ja sam trenutno ljubomorna na vaše povraćanje 🙈🙈🙈 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    18. Travanj 2021. 12:17

Stani samo ću ti ovo napisati ❤️ brz oporavak želim! ❤️
    Bajo daaa, još 46 danaa🥳 od sutra počinje porodiljni 😊
    Ruska1986 opa mogli bi danas. Nemoj nas razočarati pa da ne dobijemo na kraju live stream! Neki link nam daj na kojem ćemo pratit kako napredujete 😂
    Bozma ako želiš mogu ju pitati ako ima sliku pa ti mogu poslati na mail ako se ona složi. Al da, te translokacije su zeznute puno više ako ih mama ima nego tata.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

18. Travanj 2021. 12:18

Manemoj nemam sta reci lijepo pa sam stala pisat... Imala sam mini zivcani slom od svega toga i sve pobrisala sta imam xD ne znam koja je to fora al nakon toga kao da sam si dala jos malo vremena bit normalna 🤷🤷🤷🤦
    Ja sam jebena katastrofa, isto kao dada zadnjih par dana bas povracam, prije je to bila intenzivna mucnina ali povracanje najcesce vlastite sline i tekucine. A sad povracam uz to navedeno i hranu koju uspijem unjet. Jako sam icrpljena, plaćem svaki dan bar jednom al smatram to cak i okej kao dobro se drzim. Ne zelim ovo nikome da prozivljava a skidam kapu svima koje su ovo prosle i ostale normalne. Ja se bas iskreno bojim za sebe ako se ovo nastavi.. Trudna sam 3 mjeseca a nisam niti jedan dan uzivala u tome i proslavila. Bas tuzno nakon svega i tolike zelje za bebicom da jos nisam uspjela bit istinski sretna. Sta se tice nipta nisam ga ipak radila, i kod svog mpo dr vise ne idem.. Nebitno zasto bio mi je odlican kad je trebalo i cijenim to i to cu pamtiti..
    Miny anomaly je bio super, u agrama sam bila bebica je dobro sve ima pokazivala mi je dr zeludac mjehur mozak nosna kost, nuhalni 1mm, brojala prste na rukicama nogicama bas je bilo lijepo.. Imam vjeru da ce i dalje biti sve okej unatoč tome sta nipt niaam napravila 🍀
    Cekam bolje dane kad cu moc popit čašu vode i ne povratit.. Lice mi je kao u teskom pubertetu puno pristica i upaljenih akni, vidi se da je od nedostatka hidratacije i unosa normalne hrane.. 
    ALI i dalje znam da ce se ovo isplatit u konacnici i da ce kad tad doci vrijeme kad cu se napokon veselit i pojest popit izac iz kuce vidjet prijateljice ❤️❤️❤️
    Eto nek sam se požalila sad opet misec dana necu 🤔😶

18. Travanj 2021. 12:19

Matkiša 😎

Nisam ti  sretno na fet jer sam na proslim pisala.. Pa sam rekla ovako su joj najvece sanse 🙏🙏 navijam i dalje za tebe samo u tisini 🤰👶🍀

18. Travanj 2021. 12:23

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sanjich ja baš htjela pitati što ti je sa starim profilom 😁😁😁
    E a estrogen? Ja još ništa njsma stala ,čekam pregled u četvrtak, a nekako sam si razmišljala da ostavim samo raketicu navečer a strah me da ne počnem krvariti 🙄🙄🙄 baš neka nervoza me pere…jutros nisam mislila staviti i predomislim se. Za estrogen neznam ni zašto ga koristim još 😅😅😅
    manemoj ja povraćam zadnjih nekoliko dana ko manijak .školjka mi best frend i podrška 😅😅 umjesto da Shane meni krene i sjetila sam se Sanjich odmah i mislim si jao ženo svaka ti čast od početka tako .
    Sanjich jedva čekam da nam ti javiš spol 💟💟💟💟💟💟

Probaj kao ja postepeno, tipa jedan dan kao zaboravi stavit pa drugi stavi xD nema mjesta strahu posteljica je sve preuzela i ima svega na pretek.. ❤️❤️ Nece bit nikakvog krvarenja, a preporodit ces se vjeruj mi 🤗🤗 meni je nakon prestanka utrica zgaravica skoro pa akroz nestala bar nestoo

Teja1408
    18. Travanj 2021. 12:24

Zao mi je sto ti je tako 😔
    Znam kako je to kad ni vodu ne mozes popiti, a kamoli pojesti nesto.
    Meni je trajalo do negdje 18.tt.
    I koliko god to sad od mene glupo zvučalo i nerealno, stvarno ce proci.
    Ja sad znam kak mi je bilo i sjetim se, al cini mi se da je bilo prije sto godina, a ne par mjeseci. 😊

Drzim fige da i tebi, i ostalim curama prođe što prije. 🌺🤞🏼🤞🏼🤞🏼

18. Travanj 2021. 12:27

Sanjich 👶

Matkiša 😎

Nisam ti sretno na fet jer sam na proslim pisala.. Pa sam rekla ovako su joj najvece sanse 🙏🙏 navijam i dalje za tebe samo u tisini 🤰👶🍀

Neke rijeci su nestale iz prve recenice xD kako neznam.. 
    *nisam ti za ovaj fet pisala sretno jer sam ti na proslim vjerno pisala.. Pa sam ovaj put obrutno da srecu 🍀🍀

18. Travanj 2021. 12:28

Teja1408

Zao mi je sto ti je tako 😔
    Znam kako je to kad ni vodu ne mozes popiti, a kamoli pojesti nesto.
    Meni je trajalo do negdje 18.tt.
    I koliko god to sad od mene glupo zvučalo i nerealno, stvarno ce proci.
    Ja sad znam kak mi je bilo i sjetim se, al cini mi se da je bilo prije sto godina, a ne par mjeseci. 😊
    .
    Drzim fige da i tebi, i ostalim curama prođe što prije. 🌺🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Jao ne govori da je do 18 tt pa prošvikat ću 🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.