Drage forumasice i sve koje prolazite borbu kao ja… hvala Vam sad i prije na podrsci, hvala na svakom savjetu, hvala nazalost na svakom Vasem i mom neuspjehu jer smo nesto naucile skupa! Hvala na svakom uspjehu kojem imate jer ste Vi nasa nada, nada nama koje zelimo isti taj uspjeh.
Na hvala sto ste jebeno hrabre sto pisete ovdje javno i sto na ovom forumu nema mrznje vec saml pozitive.
Volim Vas sve!
❤❤❤❤❤ svaka ti cast 😘😘😘
Je li ti rađaš, ili lijepiš srca okolo?
Daj pokrenu lijenu guzicu
(zamišlja rusku na stolu u bolnici, kako između trudova kucka i otresa se na babicu da nije dovršila post)
Muz radi rucak, a ja zivcana jer mi radi nered u kuhinji i ljutito sjedim na pilates lopti i ne zelim pomoc 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Poštovane, sve pacijentice koje žele, trebaju, misle da im mogu pomoci mogu mi se uvijek obratiti na email dr.palada@cito.hr. Oni koji su imali sa mnom posla znaju da vrlo brzo dobiju odgovor bez obzira bio petak ili svetac. Obećavam da cu kao sto sam do sada svakoj pacijentici i ubuduće odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko mogu rado cu Vam pomoci savjetom, bilo cim al isključivo privatno jer svaki slucaj je karakterističan za sebe. Nazalost, vremena a iskreno ni volje nemam za javne prepiske, ev. krivo tumacenje mojih rijeci ili sl. osim u ovakvim iznimnim slučajevima, al sto se mene tice ovo je zaključena priča.
Lijep pozdrav svima i puno srece u postupcima, jer kao sta sam napisao ispod jednog statusa na nasoj fb stranici "Vasa sreća je naša sreća".
Dr.Palada ajde kada ste već tu kažite vi meni dali me treba biti strah prestati sa progesteronom i estrogenom u 13t+2d,čisto ono kad već pratite pa da i pomognete…(bojim se krvarenja)
..
Ima tu žena kojima se vrti svašta po glavi a neznaju odgovor pa ono da tu i tamo napravite sažetak pa nam nekad dogovorite na koje pitanje bilonbi skorz ok ,a ne samo kada se nađete prozvani…e ondaaaaa bi dobili forumovu nagradu za humanog doktora 😁😁😁😁
…
Znate da svaka priča ima svoju stranu medalje
Meni je žao što je tako ispalo za vaš ugled ali mi je još više žao žene koja je na taj način mogla biti dovedena u opasnost. Imate sreće što je duša od žene, ja bi vam jajca zavrnula 🙈🙈🙈🙈
Niste baš trebali na tako ružan način odustati od nje…i ono što pišete da nije u redu da vas je javno prozvala ste upravo demantirali s tim što ste vi njezinu amnezu javno dali svima na znanje.
…nego eto za prestanak terapije svakako mi možete odg ,znam da čitate 😅😅
Lp.
Dado ja sam ti stala s progesteronom prije 3 tjedna.. Nikakva krvarenja, samo sam zadnji tjedan smanjila dozu stavljala jedan dnevno.. Tako da ne boj se.. Ja sam tad bila 10tt 🤗😘 i sve je uredu..
Samo mucnine nikako da stanu 🤢🤐
Ruska, jesu krenuli trudovi?
Nest je krenulo 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska ou, je. Menstrulani bolovi, I remember. To je to.
oharascarlett14@gmail.com
Ruska znaci Kate odobrava danasnji datum. Lijepo zvuci 18.4. ❤🌸🌸
oharascarlett14@gmail.com
Ruska znaci Kate odobrava danasnji datum. Lijepo zvuci 18.4. ❤🌸🌸
Ma odlucila je ostat do zadnjeg, ocito 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska, jesu krenuli trudovi?
Nest je krenulo 🤷🏻♀️
Op op 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dr.Palada ajde kada ste već tu kažite vi meni dali me treba biti strah prestati sa progesteronom i estrogenom u 13t+2d,čisto ono kad već pratite pa da i pomognete…(bojim se krvarenja)
..
Ima tu žena kojima se vrti svašta po glavi a neznaju odgovor pa ono da tu i tamo napravite sažetak pa nam nekad dogovorite na koje pitanje bilonbi skorz ok ,a ne samo kada se nađete prozvani…e ondaaaaa bi dobili forumovu nagradu za humanog doktora 😁😁😁😁
…
Znate da svaka priča ima svoju stranu medalje
Meni je žao što je tako ispalo za vaš ugled ali mi je još više žao žene koja je na taj način mogla biti dovedena u opasnost. Imate sreće što je duša od žene, ja bi vam jajca zavrnula 🙈🙈🙈🙈
Niste baš trebali na tako ružan način odustati od nje…i ono što pišete da nije u redu da vas je javno prozvala ste upravo demantirali s tim što ste vi njezinu amnezu javno dali svima na znanje.
…nego eto za prestanak terapije svakako mi možete odg ,znam da čitate 😅😅
Lp.
Dado ja sam ti stala s progesteronom prije 3 tjedna.. Nikakva krvarenja, samo sam zadnji tjedan smanjila dozu stavljala jedan dnevno.. Tako da ne boj se.. Ja sam tad bila 10tt 🤗😘 i sve je uredu..
Samo mucnine nikako da stanu 🤢🤐
Ajme nemoj zezati da ni tebi jos nisu stale mučnine..
A ja sve čekam kad ćete vas dvije javiti pa da znam kad me čekaju lakši dani 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji