Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doria
    18. Travanj 2021. 15:38

Lindsay

Drago mi je da ce biti mojih imenjakinja. Dugo, dugo nisam cula to ime za novorođenče. Rijetko, posebno i lijepo. Nije sto sam ja , nego 😍😍😍

Doris je umjetničko ime. Zapravo se zove Dorotea, kao ja 😁 kao manja sam bila tužna jer sam jedina s tim imenom koje zapravo potječe iz grčke i znači "Božji dar", ali su se odjednom počele pojavljivati tamo oko 2000.g. kad je to ime bilo turbo popularno. Kad sam se ja rodila Dora je bilo ime za starice, ko danas Štefica ili Dragica 😁

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Lindsay
    18. Travanj 2021. 15:51

manemoj

Lindsay

Drago mi je da ce biti mojih imenjakinja. Dugo, dugo nisam cula to ime za novorođenče. Rijetko, posebno i lijepo. Nije sto sam ja , nego 😍😍😍

A daaaaj gdje je Von Bica? Mene bi to tako nasmijalo svaki put kad bi vidila 😉🥰

Bica & Dzeljana 😂🤣😂🤣 interna zaj**ancija 😂🤣

Lindsay
    18. Travanj 2021. 15:52

Zivjele nama Doriske !!!!! 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 15:52

Lako nama sa našim mučninama, sve je to dio dosadne trudnoće ...ja skidam kapu našoj MISS i ona je najveća lavica ovdje koja svaki dan svoje trudnoće proživljava individualno....vjerujem da bi sve naše mučnine natovarila na leđa samo da joj stane sve ovo što se dešava/lo 💟
    No ruku na srce ,svakom je njegov problem najveći ,netko će bolje a netko lošije podnijeti..samo da su nama naše male bebice dobro a mi smo ženturače, ne može nam nitko ništa...zamislite da nam muževi nose bebe, u krevetu bi proveli cijelu trudnoću 🤣🤣🤣
    ....
    Sve ćemo mi biti divne majke,neke već jesu ,a neke će tek postati ❤🧚‍♀️

endometrioza

• BoBo
    18. Travanj 2021. 16:12

RebekaB

Tuma

Stani samo ću ti ovo napisati ❤️ brz oporavak želim! ❤️
    Bajo daaa, još 46 danaa🥳 od sutra počinje porodiljni 😊
    Ruska1986 opa mogli bi danas. Nemoj nas razočarati pa da ne dobijemo na kraju live stream! Neki link nam daj na kojem ćemo pratit kako napredujete 😂
    Bozma ako želiš mogu ju pitati ako ima sliku pa ti mogu poslati na mail ako se ona složi. Al da, te translokacije su zeznute puno više ako ih mama ima nego tata.

Hej vidim u potpisu da si imala punkciju ali bez transfera pa da te pitam kako se onda naplacuje takav postupak? Uopce sad ne znam sto ce mi naplatiti… ja sam sutra ujutro na punkciji 1 folikula.

800kn ti je u Sparca punkcija bez stanice.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 16:18

Ruska1986 brate jel rađaššš? ❤❤

endometrioza

• BoBo
    18. Travanj 2021. 16:22

Tuma

Stani samo ću ti ovo napisati ❤️ brz oporavak želim! ❤️
    Bajo daaa, još 46 danaa🥳 od sutra počinje porodiljni 😊
    Ruska1986 opa mogli bi danas. Nemoj nas razočarati pa da ne dobijemo na kraju live stream! Neki link nam daj na kojem ćemo pratit kako napredujete 😂
    Bozma ako želiš mogu ju pitati ako ima sliku pa ti mogu poslati na mail ako se ona složi. Al da, te translokacije su zeznute puno više ako ih mama ima nego tata.

Moze mi samo citirat nalaz. Npr njemu pise uredan muski kariotip i ispod napomena: da su na vise stanica primjeceni lomovi i translokacije na kromosomima. Samo me zanima je li i njoj tako?

manemoj
    18. Travanj 2021. 16:22

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Ili radja ili smo joj skroz dosadile pa nas ignorira 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 16:30

manemoj

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Ili radja ili smo joj skroz dosadile pa nas ignorira 😅

Me ne  možemo mi njoj dosaditi...moramo imati neku aktivnu forum mamu uz Bajo...nekako prebacivanja na drugu temu mi ne leže, osjećam se kao stranac 🤣🤣🤣 
    Nekako mi ova ekipa odavde baš sjela 😁😁😁 
    Jedino me strah da ne živciramo ostale borilice sa svojim tegobama,koje znam da bi i one vrlo rado ..i hoće jednog dana ❤❤
    Ali bih također voljela da se trudnice odavde, i majke koje to postanu skupa prebacuju na zajedničku temu i tako prihvaćaju jednu po jednu u kojem god stadiju bile.....
    Škicala sam druge teme ali sve mi to nekako mi osjećaj kao kad sam došla ovdje u De prvi put...stranac u svojoj koži 🙈🙈🙈🙈🙈
    Mi vas sve vrlimooooo❤❤❤🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Travanj 2021. 16:32

Ali imam osjećaj da ću ovdje ostati ono kao fosil....🤣🤣🤣🤣
    Voljela bih svojim iskustvom dati vjetar u leđa svim borilicama sa istim problemom ...i zato sve curke koje nas potajno čitate, slobodno nam se pridružite ❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.