Zao mi je sto ti je tako 😔
Znam kako je to kad ni vodu ne mozes popiti, a kamoli pojesti nesto.
Meni je trajalo do negdje 18.tt.
I koliko god to sad od mene glupo zvučalo i nerealno, stvarno ce proci.
Ja sad znam kak mi je bilo i sjetim se, al cini mi se da je bilo prije sto godina, a ne par mjeseci. 😊
.
Drzim fige da i tebi, i ostalim curama prođe što prije. 🌺🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Jao ne govori da je do 18 tt pa prošvikat ću 🙈🙈🙈🙈
Zadnjih 2 tjedna nije svakodnevno 😊
Ali nakon 18.tt je bas skroz prestalo.
S tim da i dalje ne mogu piti vodu iz pipe. Pijem kupovinu :)
.
A i drzim fige da tebi i prije stanu, i ostalima 🤞🏼 brzo ce to.. Sve se prezivi 😊
Zao mi je sto ti je tako 😔
Znam kako je to kad ni vodu ne mozes popiti, a kamoli pojesti nesto.
Meni je trajalo do negdje 18.tt.
I koliko god to sad od mene glupo zvučalo i nerealno, stvarno ce proci.
Ja sad znam kak mi je bilo i sjetim se, al cini mi se da je bilo prije sto godina, a ne par mjeseci. 😊
.
Drzim fige da i tebi, i ostalim curama prođe što prije. 🌺🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Jao ne govori da je do 18 tt pa prošvikat ću 🙈🙈🙈🙈
Baš 😅😅😅😅
Jučer sam.povracala i nakon toga popila čašu vode onako lijepo hladu jer me topla još tjera na povraćanje i onak ,kad sam krenula povraćati tu hladnu vodu ,koja se opet istim putem vraćala van ,mislim da od toga nema goreg osjećaja, čak ni onaj gdje povraćaš slinu i želučanu kiselinu..grozno nešto. Ali dobra je vijest što od sinoć nisam povraćala iako me jako tjeralo, znojila sam sw i vrtila i uspjela zaspati .
Sanjich jesi li estorgen samo naglo prekinula? Tj neznam jesi li ga uzimala konstantno kao ja.....
endometrioza
Ajmeeeeeeee do 18 tjedna 😱😱😱😱
Mattan ja te skroz kužim.. tako sam i ja razmišljala.. kao jedva čekam da imam mučnine od trudnoće i sve to i uživati ću u trpljenju toga..
Ali! Moje mišljenje je da se žene previše "junače" i premalo pričaju o tome kakav je zapravo osjećaj.
Filmovi serviraju sliku o lijepom trudnickom sjaju (ja sam siva u licu 😅) o osmijehu i blaženom stanju..
A bome i sve žene u mojoj okolici.
Moje iskustvo je zapravo ovakvo:
Stalno mi stoji knedla u grlu
Gadi mi se pomisao na bilo kakvu hranu
Isto mi smeta voda iz pipe
Ništa od hrane ne smije imati papar a očito sam tako osjetljiva da i nakon 7 days kroasana me peku cijela usta
Stalno ali stalno imam proljev i da prostis iako ne jedem ništa ljuto zna peći 🙈🙈🙈
Hello hemeroidi
Trbuh te stalno "nekako" boli.. ili su menstrualni ili neki nepoznati ali kako nitko oko tebe to ne spominje ne znaš šta je normalno a šta nije, kad se trebaš zabrinuti a kad ne
Razdražljiva sam i u stanju sam se posvadjati za svaku sitnicu (neki dan sam morala čekati da ljudi prodju iza mog auta na parkingu da izadjem s parkirnog mjesta i kao zadnja seljaca sam ih pitala jel još i obiteljsku sliku tu misle napraviti koliko se vuku 🙈🙈🙈🙈, inače nisam takva)
Na muža sam se u stanju naljutiti za bilo šta iako mi je stvarno savršen od početka svega ovog
Glava me stalno boli
Sve mi smrdi, ali sve, i ono što mi inače lijepo miriše
Ako duže sjedim jak mi je pritisak u trbuhu pa se brinem
Stalno ali stalno idem piškiti
Ako mrvicu duže pričam odmah se uspusem...
I da me ne shvatite krivo sve bi ja ovo još što puta prošla, i u još težim verzijama za našeg malog anđela ali mi trenutno te fore sa blaženim stanjem baš i nisu jasne 😅😅😅
Mislim blago ženama kojima je tako ali ja bi volila prije da su mi neke žene iskreno rekle da su se ovako osjećale.. jer sad, masu puta se rasplacem i pitam u čemu je samnom problem, jesam prevelika mimoza, kako su sve junački podnijele, ni jedna ništa a meni sve..
Da sam imala barem jedan primjer koji bi mi rekao da me sve ovo čeka bila bi spremnija i ne bi se osjećala nekad kao promašaj.
I zato isto hvala bogu na forumu jer tu su jedino cure iskreno rekle kako im je ❤️
I jedva čekam da vam svima bude tako 😂😂 a meni će taman proci pa ću vam govoriti da moj muz nije ni znao da sam trudna koliko sam dobra bila i da je očito problem u vama 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Boze Gospode!!
Stani ♥️♥️♥️ Samo hrabro, proci ce i to i doce tebi tvoja sreca!
Sara cestitkeeee, savrseno. Uzivajte!
Ruska brate stvarno citam cesto, ti svaki naredni dan opustenija nego prethodni, hahahah jao nije ni cudo sto se Katarini ne izlazi.
Sanjich ni ja ti nisam radila nikakav NIPT, realno ovdje u AT to ni ne pominju ako si ispod 35, isla samo da mi izmjere nuhalni nabor i nosnu kost ali beba bila nekako okrenuta nezgodno, nisu mogli. Idem opet sutra i ako Bog da sve bude uredu ne mislim raditi te testove, isto imam privatne razloge. Mislim raditi organ screening, to je kao anomaly scan. Jer to sve ovdje privatno se radi. Ali po njima ovdje je mjerenje i pregledanje organa sasvim dovoljno 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
A i meni vam je cure malo manji uzas, ja recimo ne povracam i nemam mucnine. Ali mi sve zivo smrdi do te mjere da bjezim od ljudi i svega. Ja to opisati ne mogu. I zbog tog imam samo dvije tri stvari koje jedem, beba trazi izgleda jer sam stalno gladna a ja svaki dan studiram sta bi mogla jesti jer aposultno sve mi smrdi na trulez, na najgori moguci otpad :( Na nesto najodvratnije moguce.
Ali nadam se da ce proci kroz mjesec bar, i vama i meni. Sve mi to mozemo.
Ostalim lavicama saljem ljubav i bacam puno prasine ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Da, i meni su mucnine trajale do 18.tt... S povremenim povracanjem, ne svakodnevnim. I sad mi se ponekad dize zeludac, al kak je bilo, dobro je. Necu se zaliti. Mene sad napala zgaravica, samo mi hladan pepsi pomaze... Kod nas nema tih Rennie tbl za kupiti (u Petrinji ima samo dvije ljekarne), a mala D zna igrati nogomet u trbuhu kad popijem pepsi. Valjda jer inace ne pijem nista gazirano ni slatko 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich i Dada ja sam trenutno ljubomorna na vaše povraćanje 🙈🙈🙈
Nisam ti sretno na fet jer sam na proslim pisala.. Pa sam rekla ovako su joj najvece sanse 🙏🙏 navijam i dalje za tebe samo u tisini 🤰👶🍀
Neke rijeci su nestale iz prve recenice xD kako neznam..
*nisam ti za ovaj fet pisala sretno jer sam ti na proslim vjerno pisala.. Pa sam ovaj put obrutno da srecu 🍀🍀
Dešifrirala sam hhe
Hvala ti puno, znam da navijaš 🥰
Baš mi je žao što ti se to događa i znam da osim fizički frustrira i to što ne možeš bezbrižno šetati i osjećati se dobro, baš banana 👎 Ali vjerujem dae to doći bolje vrijeme, pa tako i za našu Dadu 💜💜💜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Da, i meni su mucnine trajale do 18.tt… S povremenim povracanjem, ne svakodnevnim. I sad mi se ponekad dize zeludac, al kak je bilo, dobro je. Necu se zaliti. Mene sad napala zgaravica, samo mi hladan pepsi pomaze… Kod nas nema tih Rennie tbl za kupiti (u Petrinji ima samo dvije ljekarne), a mala D zna igrati nogomet u trbuhu kad popijem pepsi. Valjda jer inace ne pijem nista gazirano ni slatko 😂
Jao tiki sad me zanima ovo mala D.. I moja ce bit mala D 🤔 mislim cure ja ne znam jos spol ali u nasim glavama je ona i ime imamo spremno odavnoo D 🌸
Manemoj ou šit 😒 Znači ništa trudnički sjaj i proljetne šetnje u lepršavim haljinica dok mi sunčeve zrake miluju lice a vjetar nosi kosu?! Pritom leptir sleti na rame a ja milujem trbuščić i pjevušim u ritmu pjeva ptica. Pa ovo je laž stoljeća! 🤷♀️🙆♀️🙈
Haha šalu na stranu hvala ti što si opisala to, jer ako me uhvati znat ću da je to ok oinormalno i da nisam "metiljava" i preosjetljiva i jedina luda koja to osjeća! 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich muz je birao ime, meni je slatko... a otkrijem vam kad uđemo u sigurne tjedne 😉❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ajmeeeeeeee do 18 tjedna 😱😱😱😱
Mattan ja te skroz kužim.. tako sam i ja r😂
Baš si to dobro opisala. Za osjecaje i razmisljanja oko blazenog stanja 👌😶
Znas sta sam ja napravila neki dan, natjetala se ustat iz kreveta do pekare i to autom kolko mi je lose.. I ispred pekare stanem ostavim upaljen auto jer doslovno cu izac za minutu i nastavit.. I u tom trenu kako sam ja izasla dosla je baba pored auta koje sam zagradila i krenula mi zugat.. I ja kraljica kazem njoj znate sta gospodjo sad vam se necu ni maknut, usla u auto zaključala si vrata xD A baba kroz suvozacevo sjedalo usla u svoj auto. I ja lipo u rikverc i stala iza nje da nemoze izac xD pokazala sam joj srednji prst kad je pogledala u retrovizor i osla kuc pojest svoju kukuruznu pletenicu 😂😂😂💃🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji