Ruska jel jos skakučeš na lopti 🤭
Nema sta ne radim 🤷🏻♀️ pomela sve stepenice, oprala ih, oprala vanjska vrata koja su ogrooomna, vrata u kuci, pomela sve opet, hodala po Lidlu, Plodinama i Kiku i sad hopsam po lopti…. Al djaba 🤭🤭 kako si ti?
Bit će to sve super❤️
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Curke, nije me bilo tjedan dana i jedva sam pohvatala zaostatke…mama mi je hitno operirana, ne zelim ulaziti u detalje jer sam i ovako preemotivna i tuzna sto u ovim teskim situacijama nisam uz nju. Oporavlja se, poslije je ceka borba u smislu terapija, a ja sam nemocna jer sam tako daleko i samo zelim k njoj. Korona je sve otezala, otputovati na drugi kontinent je trenutno znanstvena fantastika ali ne odustajem, borim se i dajem sve od sebe da joj dodjem sto prije…🙏🏻
Vidim da se tu desilo puno toga, pokusala sam vas sve popratiti, koliko toliko…
Doria, zao mi je sto nije doslo do transfera, ali bit ce drugi put, mora!
Ericaa, divan rezultat, bit ce tu bebica!😉🤞🏻🥰
Anavica985, jako mi je zao zbog bete, znam taj osjecaj jako dobro😘
Pmak, divno duplanje bete!🥰
Sbjelisi, jako mi je zao, navijala sam za tebe iz petinih zila❤️
Manemoj, juuuuuupiiii, mogu misliti koji divan osjecaj!🥰😊🙏🏻
Women_name, bas mi je drago da je baby u redu, bit ce to sve dobro😘
Ruska, predivna si trudnica, nije ni cudo da se Kate ne zuri, njoj je prelijepo u mami❤️
Mara234, divno, neka tako ostane do kraja🤞🏻😊
Tiki, joooooj, ma preslatke ste!🥰
Bajo, nikako da ulovim slicice ljepotice male ali joj svejedno saljem veliku pusu 😘
Luna55, bravo, cestitam od srca!😃
Sunny, juuuupiiii, krecete uskoro znaci! 💪🏻🤞🏻
Lita1234, zao mi je, ali rijetko uspije iz prve tako da samo pomalo i hrabro naprijed🤞🏻
Sara, bravo, cestitam od srca, mama! A maleom princu zelim dobrodoslicu na ovaj lijepi, ludi svijet!😊🥰
Matkisa, drzimo fige i na rukama i na nogama da bas ovaj bude dobitan🤞🏻😃
Samara, buce su najsljadje, super da je sve u redu🥰
Pami, slatkis mali napredni, bit ce to sve u redu❤️
Tanja79, jbm, vrlim najjace❤️
Dada, divne vijesti, ne znam zasto ali za tebe sam bas mislila da je curica🎀
Stani, zao mi je ali ti se divim na pozitivi i snazi, svaka ti cast…😘
Giaa, koja tuzna prica, bas mi je zao💔
Nadalica❤️
Curke koje ste na GK, uzivajte i nama koje nisam s vama, napisite barem kratki izvjestaj😘
Bas mi je žao radi mame, nadam se da ćeš joj što prije doći u zagrljaj. Ne mogu ni zamisliti tu razdvojenost i nemogućnost da dođeš do nje, Vjerujem da ćeš uspit, ja mislim da bi ja krenula pješke prema kraju svita za svoju mamu.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
Marta ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bozma isto smo nas 2 komentirale! Ocito to nije njegova prica! Ali ovo kod stanije propust ajme meni… stani zelim ti brzi oporavak … zao mi je što si to prosla! Drago mi je da tu je sad osoblje dobro i stručno! Da brzo budeš doma 💐
Meni se nije dalo vaditi hormone - neda mi se vise nikakav pregled! Eto! :/ zasad… pa cemo vidjeti….
Jos tebi kaze da je dosao pred zid s tobom i ne zna sto bi vise probao, a 3 puta ti daje istu terapiju, a ja mu dodjem iz druge klinike jer bi nesto promijenila i onda mi da istu terapiju kao i oni prva dva puta 😂. Vise mi izgleda da on nije bas za to zainteresiran nesto. Za druge stvari ne sumnjam u njegovu strucnost. Dobro su ovo kod stani na vrijeme vidjeli.
Rebeka, ja imam mali AMH, ali mi DHEA radi kontraefekt. Kako hvala Bogu imam iza sebe postupaka, pa imam s cim usporedit, primjetila sam da kad je uzimam imam puno praznih folikula. Jos sam na Rodinu forumu nasla da se jedna cura tuzila na to. Provjeri je prije iz krvi i pij samo ako ti je fali.
A shit nisam znala to. Valjda nisam sad zeznula citavu stvar. Pa kako doktorica na to ne uputi prije nego sto kaze da mogu povecati dozu.. shit shit.. sad me jos vise strah za ovaj 1 sto ga idem punktirati.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Marta ❤️
❤️❤️❤️
🧔1990.,spermiogram dobar
Cure;) Da ne pišem pojedinačno , Puno vas je, divne ste i hvala vam na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici.
Mislimo promijeniti doktora svakako jer vidimo da nam doktor Luci ne odgovara , nekako i po komunikaciji ne paše. Ne traži freske nalaze, brzoplet je i ne zna se razgovarati. Molim vas za savjet sto se tiče privatnih klinika. Razmišljali smo o citu, zanimaju nas cijene , kojemu doktoru se javiti, evo i u Zagrebu , čula sam za doktora Vrčića da je hvaljen.,
Mi definitvno trebamo promjenu, a i vrijeme nije na našoj strani radi njegovog posla , ide 20.05. Na brod i dolazi tek za 6 mjeseci doma. Tako da bih pitala tko je spomenuo ovdje pohranu sperme, nisam za to čula pa molim vas da mi objasnite jer bi to nama pomoglo.
Iskreno cure ne mislim da je ovaj FET dobitni jer me stomak bas boli ko pred mengu, a cerviks mi se skroz spustio dole:,jedva stavljam utriće. Ispadnu ... tako da, uhh teško je prihvatiti, ali želim nakon bete posvetiti se cistci svog tijela, volim ja slatko dosta.. iako pijem folnu , vrkuta tablete, vitamin c svakodnevno:,vaše preporuke o još nekim suplementima. Kažu da je jod dobar, selen? Evo Neznam. Treba se sve poklopit za tu trudnoću, meni je to tako nedostižno. Ali nema kuknjave, samo borba/
Dakle, molim vas za preporuke doktora ,
Hvala puno 😚🙂😌
👩🎨 35 Amh 9,7
M: 👱♂️ 29 , sve ok
Trudimo se od 1/2018
Biokemijska 4/2018
Inseminacija 11/2019 neuspješna
Ivf stimulirani 02/2020 , 5 js, 2 trodnevne vraćene neuspjesno
FET 05/2020 2 vraćene -neuspješno
FET 04/2021 zadnji embrij vraćen , čekanje bete 23.4 ☘️
Cure samo da Vas pitam ako mi možete objasniti, ove parametre. Lh 4.28,Fsh 9.88,prolaktin 269,estradiol 157,progesteron 0.888,testosteron 0.737,androstendion 4.60.
Ovo mi je od prošle god iz 6mj.2020.,sad kad odem u fet vjer neću ništa vadit ali ako se odlučim na zadnjim prirodnim šta mi je ostao vjer cu ponovit vađenje. Na što bi mogla utjecati od ovoga? MTB, Bjeliš i ostale iskusnije cure može li savjet koji i objašnjenje sve žga ovog. Hvala
🧔1990.,spermiogram dobar
Bozma isto smo nas 2 komentirale! Ocito to nije njegova prica! Ali ovo kod stanije propust ajme meni… stani zelim ti brzi oporavak … zao mi je što si to prosla! Drago mi je da tu je sad osoblje dobro i stručno! Da brzo budeš doma 💐
Meni se nije dalo vaditi hormone - neda mi se vise nikakav pregled! Eto! :/ zasad… pa cemo vidjeti….
Jos tebi kaze da je dosao pred zid s tobom i ne zna sto bi vise probao, a 3 puta ti daje istu terapiju, a ja mu dodjem iz druge klinike jer bi nesto promijenila i onda mi da istu terapiju kao i oni prva dva puta 😂. Vise mi izgleda da on nije bas za to zainteresiran nesto. Za druge stvari ne sumnjam u njegovu strucnost. Dobro su ovo kod stani na vrijeme vidjeli.
Rebeka, ja imam mali AMH, ali mi DHEA radi kontraefekt. Kako hvala Bogu imam iza sebe postupaka, pa imam s cim usporedit, primjetila sam da kad je uzimam imam puno praznih folikula. Jos sam na Rodinu forumu nasla da se jedna cura tuzila na to. Provjeri je prije iz krvi i pij samo ako ti je fali.
A shit nisam znala to. Valjda nisam sad zeznula citavu stvar. Pa kako doktorica na to ne uputi prije nego sto kaze da mogu povecati dozu.. shit shit.. sad me jos vise strah za ovaj 1 sto ga idem punktirati.
Jesu oni tebi dali izvaditi sve spolne hormone, štitnu tsh, ft3 i ft4? Ne može ti samo napamet reć da piješ dheu ako ne zna da ti je niska, evo ja gledala moja je bila 1.9 a parametri od 1.8 do 9.9,znači ja sam na najdonjoj mogućoj granici i bez njihovog savjeta sam znala da ću je piti
🧔1990.,spermiogram dobar
Cure;) Da ne pišem pojedinačno , Puno vas je, divne ste i hvala vam na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici.
Mislimo promijeniti doktora svakako jer vidimo da nam doktor Luci ne odgovara , nekako i po komunikaciji ne paše. Ne traži freske nalaze, brzoplet je i ne zna se razgovarati. Molim vas za savjet sto se tiče privatnih klinika. Razmišljali smo o citu, zanimaju nas cijene , kojemu doktoru se javiti, evo i u Zagrebu , čula sam za doktora Vrčića da je hvaljen.,
Mi definitvno trebamo promjenu, a i vrijeme nije na našoj strani radi njegovog posla , ide 20.05. Na brod i dolazi tek za 6 mjeseci doma. Tako da bih pitala tko je spomenuo ovdje pohranu sperme, nisam za to čula pa molim vas da mi objasnite jer bi to nama pomoglo.
Iskreno cure ne mislim da je ovaj FET dobitni jer me stomak bas boli ko pred mengu, a cerviks mi se skroz spustio dole:,jedva stavljam utriće. Ispadnu … tako da, uhh teško je prihvatiti, ali želim nakon bete posvetiti se cistci svog tijela, volim ja slatko dosta.. iako pijem folnu , vrkuta tablete, vitamin c svakodnevno:,vaše preporuke o još nekim suplementima. Kažu da je jod dobar, selen? Evo Neznam. Treba se sve poklopit za tu trudnoću, meni je to tako nedostižno. Ali nema kuknjave, samo borba/
Hvala puno 😚🙂😌
Draga Giaa, za Zg ne znam, ako ćeš Split u Cita ja ti preporučujem dr. Nađu Aračić, ako ćeš u Kbc SPLIT NE MOŽEŠ FALIT NI S JEDNIM DOKTOROM, slovi kao najbolja doktorica Marušić, odličan je dr. Mršić i dr. Budimir, imaš još Pecotića,doktoricu Šunj, i još onaj jedna sta je sad tribap operirat Stani, zab sam mu ime.
🧔1990.,spermiogram dobar
Iskreno cure ne mislim da je ovaj FET dobitni jer me stomak bas boli ko pred mengu, a cerviks mi se skroz spustio dole:,jedva stavljam utriće. Ispadnu … tako da, uhh teško je prihvatiti, ali želim nakon bete posvetiti se cistci svog tijela, volim ja slatko dosta.. iako pijem folnu , vrkuta tablete, vitamin c svakodnevno:,vaše preporuke o još nekim suplementima. Kažu da je jod dobar, selen? Evo Neznam. Treba se sve poklopit za tu trudnoću, meni je to tako nedostižno. Ali nema kuknjave, samo borba/
Hvala puno 😚🙂😌
Ja ti mogu samo rec za polikliniku IVF, Simunic. Ja sam bila kod njih i meni su super. Nije povezano sa tim sta mi je postupak bio uspjesan, neg sam zadovoljna i sa pristupom i svim ostalim. Ja sam isla kod njih preko HZZOa. A ima ovdje i cura koje nisu bas zadovoljne sa njima. Najbolje ti je otic na par konzultacija pa vidit... Imas korisne info na pocetku foruma
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji