SbjelisMagnolia je li onoj novoj bilo u zivotpisu da se bavi akupunkturom? Zna li tko ima li sta od toga? Ja sam se ponadala da ce i oni to uvest
A pa mozes ti bilo gdje na akupunkturu prije i iza transfera, mozda i cijeli ciklus npr, ima onaj neki centar takvog lijecenja svih vrsta u mosećkoj. Mozda bi bilo i bolje tako neki puni tretman od sat vremena umjesto 20 min koliko se dobije po tim mpo klinikama.
Ma cula sam za onog nekog kineza (ili japanca? Sad cu jos i rasist ispast) dok sam kopala gdje bi na akupunkturu oko postupka, pa citala recenzije, svasta pisu, da se dere na njih, neljubazan, drzak. Je li to taj iz Mosecke? Isla bi da se opustim, a ne da me rasplace 😂
Ona iz cita radi i na krizinama, znas kako to ovdje ide ako mozes do nje doci nekim nepostenim putevima🤣. Ali stvarno na tvom mjestu bih otpisala split što se tice mpo, jako su svi drljavi, sve nesto ofrlje i onda ako imas srecu imas, ako nemas e onda si star, e nizak amh. Pa i ja sam ga otpisala. Nego eto ja sam mozda imala srecu sto sam dobila ok broj stanica. I vec sam imala plan za zg, 2 puta u stimulaciju tu ne bih isla. Pisala sam vam vec o svojoj jednoj poznanici, 3 puta firule i sva tri puta ista stim i ona planira i cetvrti put, pa meni je to ludost… Ako planiras jos kupi se i bjež odavde, iš, iš🤣
Ne znam hoce li komentar biti predug
Split otpisati ili i Cito 🙈🙈🙈🙈🙈 sve vise negativnih stvari
A budući da sam iz BiH Split je najbliži i ovako sam s mogućnostima li la
Ooo sve sam uvjerenija da cu odustati skroz
Evo Cito npr ne radi nikakve hormone za vrijeme stimulacije, estradiol progesteron nista… Grr
Ti si imala samo jednu stimulaciju kod njih koliko vidim? I jedan fet je bio uspješan? Pa dala bih sansu za jos jednu stimulaciju, treću ne. Ja sam kod njih. Imala sam prirodni jedan koji je zavrsio biokemijskom i iz sljedece stimulacije imam 4 smrzlica. Vidim da i ti dobijes ok broj embrija. BoBo je u malo drugacijoj situaciji gdje joj ne znaju posteno ni punkciju tempirati. Svi smo drugaciji. Netko ima vise srece, a netko ipak treba i malo znanja i paznje i strpljenja da bi dosao do sreće.
Cure drage ❤️ stare i nove duuugo me nije bilo morala sam odmiriti od svega one koje znaju sta sam prosla a ima u potpisu sve
Ja sam se nedavno vjencala u prošlu subotu obiteljski 50 ljudi najblizi 😍🙏
Došla sam da vam javim vijest znaci na dan vjencanja sam trebala dobiti vješticu i u cilom ludilu oko priprema i svega kontam kasne radi stresa i svega i onda jucer napravim test i cure moje Truudna saam prirodno nakon svega😍🙏 prvo šok pa sreca pa strah sve se izmiješalo niti smo se nadali niti mislili jer po njihovom je bilo da tesko da cemo uspjet prirodno ovo moje cudo malo je od Boga dano🙏😍 i nadam se da ce sve bit ovaj put uredu🙏 nekidan sam zvala radi mog i njegovog kariograma sestra je rekla da joj izgledaju ok moj i njegov🙏ja još sam u soku i nikome još nista ne govorimo 5 .5 je prvi uzv🙏😍 jednostavno cu opušteno u u Božjim je rukama sve🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage ❤️ stare i nove duuugo me nije bilo morala sam odmiriti od svega one koje znaju sta sam prosla a ima u potpisu sve
Ja sam se nedavno vjencala u prošlu subotu obiteljski 50 ljudi najblizi 😍🙏
Došla sam da vam javim vijest znaci na dan vjencanja sam trebala dobiti vješticu i u cilom ludilu oko priprema i svega kontam kasne radi stresa i svega i onda jucer napravim test i cure moje Truudna saam prirodno nakon svega😍🙏 prvo šok pa sreca pa strah sve se izmiješalo niti smo se nadali niti mislili jer po njihovom je bilo da tesko da cemo uspjet prirodno ovo moje cudo malo je od Boga dano🙏😍 i nadam se da ce sve bit ovaj put uredu🙏 nekidan sam zvala radi mog i njegovog kariograma sestra je rekla da joj izgledaju ok moj i njegov🙏ja još sam u soku i nikome još nista ne govorimo 5 .5 je prvi uzv🙏😍 jednostavno cu opušteno u u Božjim je rukama sve🙏🙏
Čestitkeee 😍 ajme kad sam pročitala naježila sam se 🥺 od srca ti želim sve najbolje i da sve bude uredu 🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
A i vama svima koji planirate koji ste krenuli koji se borite zelim svu srecu ovog svijeta i da svima uspije i uvjek hrabro naprijed🙏😍 i da a na djevojackoj se napila ajme 🤦🙈 mislim moje me curke napile🤣 i još pred pir stres i sve ovo je za mene cudo od Boga🙏 i ništa drugo niti sam ista pila ni koristila osim pranatals ProMama sa Omegom3
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Magnolia da ja sam bila na jednoj stimulaciji, cak mi je Rekowlle ukinulo prije jer se "bojao" hipera, meni je cak 18 jstanica aspirirano.
Ja sam kod Poljaka on nije od price Al sto jeste nekako sam s njime sve lakse podnijela... Nazalost taj spontani se dogodio bojim se zbog manjka progesterona ali... (evo mene kao strucnjak laprdam)
Bas sam u li la svemu jer iduci tjedan trebam krenuti a ne znam da sam jaka u glavi kao prvi put...
Ti ides u fet?
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Magnoliada ja sam bila na jednoj stimulaciji, cak mi je Rekowlle ukinulo prije jer se "bojao" hipera, meni je cak 18 jstanica aspirirano.
Ja sam kod Poljaka on nije od price Al sto jeste nekako sam s njime sve lakse podnijela… Nazalost taj spontani se dogodio bojim se zbog manjka progesterona ali… (evo mene kao strucnjak laprdam)
Bas sam u li la svemu jer iduci tjedan trebam krenuti a ne znam da sam jaka u glavi kao prvi put…
Ti ides u fet?
Ja sam isto u poljaka ali ja s njim pričam, pitam sve sto me zanima, napisem natuknice na papir jer se inače lako zbunim pa da ne zaboravim. Nekako je s njim najlakse ponašanje neslužbeno, kao da si na kavi.
A ja sam u čekanju feta i vađenja nalaza dodatnih ostala trudna, znaju tu cure, i to u mjesecu u kojem sam vadila hormone neke i prolaktin mi je bio u nebesima, oko 1000 i sva sam bila u tumorima hipofize tako da mi ni u peti nije bilo da bi uopce mogla biti trudna jer on blokira ovulaciju.
Ne znam hoce li komentar biti predug
Split otpisati ili i Cito 🙈🙈🙈🙈🙈 sve vise negativnih stvari
A budući da sam iz BiH Split je najbliži i ovako sam s mogućnostima li la
Ooo sve sam uvjerenija da cu odustati skroz
Evo Cito npr ne radi nikakve hormone za vrijeme stimulacije, estradiol progesteron nista… Grr
Pa mlada si, nemas nekih vecih komplikacija, meni su hormoni dosta zbrckani. Slazem se sa Magnolijom. Oko tebe ce se potrudit.
Ja imam i vise godine i njih sve zaboli glava kad mi vide godiste i najradije bi da nisam dosla 😂 tocno vidis na faci sta misle: pa kud bas u mene.
Evo npr kad smo ja i Maki skupa bile u Cito u dr.P. ja sam tada na konzultacije rekla da imam problem sa nezrelim stanicama i ako je voljan pomaknut punkciju za jedan dan da ostajem kod njega u postupku i da zelim sve zivo i nezivo od dodatnih metoda, ne briga me koliko kosta ni je li dokazano pomaze li ili ne, a oni stvarno imaju svega i svacega. Na kraju je pozurio s punkcijom dok sam ja kokodakala o nezrelim stanicama jer bolje vrabac u ruci nego golub na grani, a od dodatnih metoda sam dobila samo ispiranje folikula da bi se uopce dobila stanica, a Maki su radili i hatching i PRP maternice i ne znam sto jos. U isto vrijeme nas dvije tamo, isti AMH isti dan punkcija i transfer, ali Maki ima 27, a ja 40. Kako onda nas dvije mozemo imat isti dojam o doktoru i klinici i kako ja mogu reci da se on potrudio oko mene, a ni vrapca u ruci, ni goluba na grani(bar ne u mene)
Helou laviceeee, pishalice, mamice 😍
Stani kako mi je žao, prezao! Hvala bogu da je ipak na kraju sve dobro zavrsilo j brzi oporavak ti želim ❤
Dada curkicaaaaaaa ❤😍 Čestitam! Curke stcarno vode, zaheb ti statistiku da se u mpo vise radjaju deckici 😂😂
Sara ❤ Predivnoooooo, cestitam i bezi oporavak zelim!
Tanja, Lita, Linsday… Pishalice… Pishati cemo opet skupa 😊 Hihi Nema odustajanja!
Mattan PUPO ❤🙏
Lita jako me zanimaju tvoje teze i istrazivanja vezano za impaltaciju 😊
Hello welcome back!!!!!!!!!! Pishattt cemoooo oooppppeeetttttr!!!!
Belaaa ovo su divne vijesti, cestitam neka sve bude s blagoslovom dalje 😇😇😇😇😇😇😇😇
Magnolia cestitam
Mislila sam da jesi trudna ali sam onda pomislila da sam zamijenila s nekim imenom...
Nazalost mi zaboravimo da nije sve u nasim rukama odnosno rukama doktora, barem ja, ovako se uspanicim oko banalnosti... Pa na kraju po svim ovim stvarnim pricama shvatim da Netko drugi odredjuje a mi snujemo..
Hvala ti
Ja sam sada otkrila mutacije za trombofiliju i povećan Lac 2, pa cemo vidjeti sto ce dalje biti... Svakako idem do njega s pitanjima vezano za nalaze pa se nadam da cu tu i ostat i ostvarit se kao majka.
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Bozma, ma ja mislim da se njima ne da truditi kada vide neku komplikaciju, kao tebi. A evo npr. Nela, dobila je zena 18 stanica, odmah im je to jednostavniji posao u startu.
Belaaa vidim da smo u slicnoj situaciji. Dosta ti je kasno taj prvi ultrazvuk, čini mi se, da li razmisljas o onim testiranjima i kojim, s obzirom na povijest koju imaš?
Sortiraj odgovore
Najstariji