SbjelisMagnolia je li onoj novoj bilo u zivotpisu da se bavi akupunkturom? Zna li tko ima li sta od toga? Ja sam se ponadala da ce i oni to uvest
A pa mozes ti bilo gdje na akupunkturu prije i iza transfera, mozda i cijeli ciklus npr, ima onaj neki centar takvog lijecenja svih vrsta u mosećkoj. Mozda bi bilo i bolje tako neki puni tretman od sat vremena umjesto 20 min koliko se dobije po tim mpo klinikama.
Ma cula sam za onog nekog kineza (ili japanca? Sad cu jos i rasist ispast) dok sam kopala gdje bi na akupunkturu oko postupka, pa citala recenzije, svasta pisu, da se dere na njih, neljubazan, drzak. Je li to taj iz Mosecke? Isla bi da se opustim, a ne da me rasplace 😂
Pozz žene, samo kratko javljanje. Prvo hvala svima na čestitkama❤️💕❤️ Moj dječak je došao točno na termin u 00:59. Oni "lažni trudovi" nisu bili lažni, došla sam u bolnicu otvorena već 10 cm, spremna za izgon. On je došao nakon dva sata od zaprimanja u bolnicu. Bolji porod nisan poželit mogla. Mi smo dobro, ja se oporavljam. Bilo je par šavova, al ok, proć će.
Ruska, čekamo tebe. Želim ti svu sricu. Samo slušaj babice sta govore, svaki trud duboko prodiši. 🌸❤️🌸 Radujem se tvojoj bebici.
Dada, curica 😍😍😍😍 Nadam se da je Nifty uredan.
-
Ostalo nisam.ništa pohvatala, nadan se da ste ok. Pozdravlja vas mama navijačica 😊😊😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozz žene, samo kratko javljanje. Prvo hvala svima na čestitkama❤️💕❤️ Moj dječak je došao točno na termin u 00:59. Oni "lažni trudovi" nisu bili lažni, došla sam u bolnicu otvorena već 10 cm, spremna za izgon. On je došao nakon dva sata od zaprimanja u bolnicu. Bolji porod nisan poželit mogla. Mi smo dobro, ja se oporavljam. Bilo je par šavova, al ok, proć će.
Ruska, čekamo tebe. Želim ti svu sricu. Samo slušaj babice sta govore, svaki trud duboko prodiši. 🌸❤️🌸 Radujem se tvojoj bebici.
-
Ostalo nisam.ništa pohvatala, nadan se da ste ok. Pozdravlja vas mama navijačica 😊😊😊
Čestitke još jednom 💙 uživaj sad s malenim..super da je sve brzo prošlo...želim ti brz oporavak..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
-
Nek si nam se javila, cijelo vrijeme te cekaaaam! 🤗🤗🤗🤗 znaci, tvoji "lazni" trudovi su bili bas, bas bolni? Nema sanse da ne skuzim? 🤭🤭 uzivaj sa svojom beburinom, zasluzila si ❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
-
Nek si nam se javila, cijelo vrijeme te cekaaaam! 🤗🤗🤗🤗 znaci, tvoji "lazni" trudovi su bili bas, bas bolni? Nema sanse da ne skuzim? 🤭🤭 uzivaj sa svojom beburinom, zasluzila si ❤❤❤
Iskreno, jesu, ali kako smo pratili aplikacijom, totalno nepravilni i po intervalima i trajanju. Na dan kad smo isli u bolnicu, ja plakala mužu da su ovo malo jaaci menstrualni bolovi i da ne mogu zamislit kakvi su trudovi. 🤪
-
Al kad razmislim, drago mi je da sam to sve prošla kući. Al bome smo imali više sriće nego pameti. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
SbjelisMagnolia je li onoj novoj bilo u zivotpisu da se bavi akupunkturom? Zna li tko ima li sta od toga? Ja sam se ponadala da ce i oni to uvest
A pa mozes ti bilo gdje na akupunkturu prije i iza transfera, mozda i cijeli ciklus npr, ima onaj neki centar takvog lijecenja svih vrsta u mosećkoj. Mozda bi bilo i bolje tako neki puni tretman od sat vremena umjesto 20 min koliko se dobije po tim mpo klinikama.
Ma cula sam za onog nekog kineza (ili japanca? Sad cu jos i rasist ispast) dok sam kopala gdje bi na akupunkturu oko postupka, pa citala recenzije, svasta pisu, da se dere na njih, neljubazan, drzak. Je li to taj iz Mosecke? Isla bi da se opustim, a ne da me rasplace 😂
Ona iz cita radi i na krizinama, znas kako to ovdje ide ako mozes do nje doci nekim nepostenim putevima🤣. Ali stvarno na tvom mjestu bih otpisala split što se tice mpo, jako su svi drljavi, sve nesto ofrlje i onda ako imas srecu imas, ako nemas e onda si star, e nizak amh. Pa i ja sam ga otpisala. Nego eto ja sam mozda imala srecu sto sam dobila ok broj stanica. I vec sam imala plan za zg, 2 puta u stimulaciju tu ne bih isla. Pisala sam vam vec o svojoj jednoj poznanici, 3 puta firule i sva tri puta ista stim i ona planira i cetvrti put, pa meni je to ludost... Ako planiras jos kupi se i bjež odavde, iš, iš🤣
-
Iskreno, jesu, ali kako smo pratili aplikacijom, totalno nepravilni i po intervalima i trajanju. Na dan kad smo isli u bolnicu, ja plakala mužu da su ovo malo jaaci menstrualni bolovi i da ne mogu zamislit kakvi su trudovi. 🤪
-
Al kad razmislim, drago mi je da sam to sve prošla kući. Al bome smo imali više sriće nego pameti. 😊
Da, ti si bome dosla u zadnji tren! 🙂 tog je i mene frka, imam kao te menstrualne bolove ali meni to nije nist nepodnosljivo 🤷🏻♀️ pa da ne mislim da su lazni a ono pravi 🤭🤭 sutra sam 40 tt, u pon idem na pregled pa cu vidjet 🤷🏻♀️ daj Boze da se sta pokrene 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kakav je beban, jesi probala dojit?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sara čestitam, brz oporavak tebi i bebici 💕
Bobo bas to, on je dosao sa mnom pred zid, rekao da ja nebi dobila vise stanica u stimulaciji ( dobila sam 10, od toga 8 zrelih ) mislim, bio je on ljubazan, ali bas ko sto si rekla, brze si vani nego unutra! Ja si mislim nakon pauze kod dr G z IVF ipak... nekako mi se ta Petrova zamjerila...
Nego,meni je DHEA oko 4, imam doma od 50mg- je ima smisla da ju pijem svaki drugi dan? :/ ili je to glupo?
Uzimam q10,vit E, inositol, genante i vit D 1x tjedno...
Ruska, da, čim smo došli u sobu za oporavak ja san tražila da mi pomognu da ga namistim. I evo ide, zasad jos ono prvo mliko samo ide, al trenutno je i najvaznije. On bome sisa. Ponesi obavezno kremu za bradavice i mam komprese sa sobom i maži se u tankom sloju nakon svakog podoja.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ona iz cita radi i na krizinama, znas kako to ovdje ide ako mozes do nje doci nekim nepostenim putevima🤣. Ali stvarno na tvom mjestu bih otpisala split što se tice mpo, jako su svi drljavi, sve nesto ofrlje i onda ako imas srecu imas, ako nemas e onda si star, e nizak amh. Pa i ja sam ga otpisala. Nego eto ja sam mozda imala srecu sto sam dobila ok broj stanica. I vec sam imala plan za zg, 2 puta u stimulaciju tu ne bih isla. Pisala sam vam vec o svojoj jednoj poznanici, 3 puta firule i sva tri puta ista stim i ona planira i cetvrti put, pa meni je to ludost… Ako planiras jos kupi se i bjež odavde, iš, iš🤣
Ne znam hoce li komentar biti predug
Split otpisati ili i Cito 🙈🙈🙈🙈🙈 sve vise negativnih stvari
A budući da sam iz BiH Split je najbliži i ovako sam s mogućnostima li la
Ooo sve sam uvjerenija da cu odustati skroz
Evo Cito npr ne radi nikakve hormone za vrijeme stimulacije, estradiol progesteron nista... Grr
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji