sanjass, drago mi je da ti je dobar, ali trenutno mi nitko od vas nije drag.
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
Pa kaj si ga tako reklamirala 😎
Hej bas tebe zelim pitat? Kad si isla po lijekove jesi imala pregled? Ako jesi jesu ti ga naplatili, bas me zanima stae ceka? Inace kako si? Kako ide pikanje 😘😘
Da, par dana prije menge, da se vidi da li ima cisti i koliko ima antralaca. Jesu, 250 kn. Pregledi uračunati u postupak se računaju od 1 dc 🙄
Ok sam, polu-živčano, ne volim ja to sve 🤣Dobro, pen je i nije to bed, ali kao da već osjećam jajnike što je čudno. Još uvijek vježbam, ali vjerojatno ću ovaj put ranije morat prestat.Hvala što brineš ❤️😘
Kako si ti, kako se oporavljaš?
Ja sam očito nešto pobrkala, ti ideš u Ivf u idući?
Da i mislila sam da naplacuju... dobro aj barem je ok cijena...
Dobro sam, oporavila se jesam, nista idemo dalje... ma ja sam.se vec od prije zapisala u ivf, ovi iz bete nedaju sad kao.prije 7 mjeseca i to mi se ne ceka... otici cu u ivf pa se zapisat i za dalje... vidjeti cemo...
Da stani ako osjetis da ne mozes... nije za zaj se...
Kad ti je prvi pregled?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Erica odličan rezultat!!! 💪💪
Women sretno, da bude sve kako treba 💕
Ma2013 ako ti je tvoja doktorica danas uzela bris za papa test, nema potrebe a ni smisla da ideš opet privatno za tjedan dana. Sjećam se da sam ja jednom tako išla u kratkom razmaku i doktorica privatno mi je odbila ponoviti papa test- objasnila je da mora proći nekoliko tjedana da se sluznica obnovi i da nalaz bude vjerodostojan. Evo, i ovdje sam baš našla odgovor doktora koji isto tvrda da mora biti barem mjesec dana razmaka između dva papa testa pa pročitaj
https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/vas-nalaz-papa-testa-nije-uredan-a-ponavljanje-testa-u-kratkom-vremenskom-razmaku-potpuno-je-nepotrebno/
Provjeri svakako sa klinikom di si se naručila, bilo bi šteta da platiš a da nalaz ne bude siguran. Isto tako, pitaj i za vaginalete koje koristiš jer znam da se prije papa testa treba prestati sa terapijom, samo neznam koliko prije.
Hvala Pami, zasad ne planiram odgađati. Problem je što nalaz čekam tri tjedna za ovaj današnji bris. A zadnja vaginaleta bude u nedelju. Vidjet čemo sve ,🤷🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
I da reklamira pa kuka sad… ja sam lipo sutila… i sutim i dalje… 🤣🤣🤣🤣
Pa ono, helou 🤣🤦♀️
Mislim, ja sam se jednom izlanula, pa gdje nas je to sve skupa dovelo 🙊
A bas... triba pazit sta isprid nje govoris... na greskama se uci 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
*.Women_name.*
Hej bas tebe zelim pitat? Kad si isla po lijekove jesi imala pregled? Ako jesi jesu ti ga naplatili, bas me zanima stae ceka? Inace kako si? Kako ide pikanje 😘😘
Da, par dana prije menge, da se vidi da li ima cisti i koliko ima antralaca. Jesu, 250 kn. Pregledi uračunati u postupak se računaju od 1 dc 🙄
Ok sam, polu-živčano, ne volim ja to sve 🤣Dobro, pen je i nije to bed, ali kao da već osjećam jajnike što je čudno. Još uvijek vježbam, ali vjerojatno ću ovaj put ranije morat prestat.Hvala što brineš ❤️😘
Kako si ti, kako se oporavljaš?
Ja sam očito nešto pobrkala, ti ideš u Ivf u idući?
Da i mislila sam da naplacuju… dobro aj barem je ok cijena…
Dobro sam, oporavila se jesam, nista idemo dalje… ma ja sam.se vec od prije zapisala u ivf, ovi iz bete nedaju sad kao.prije 7 mjeseca i to mi se ne ceka… otici cu u ivf pa se zapisat i za dalje… vidjeti cemo…
Da stani ako osjetis da ne mozes… nije za zaj se…
Kad ti je prvi pregled?
Za dva dana.Super za oporavak, meni je baš dugo trebalo nakon tog covida 🙄Kad si zapisana u Ivf-u? Bit će ovaj put bolje sigurno 💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
*.Women_name.*
I da reklamira pa kuka sad… ja sam lipo sutila… i sutim i dalje… 🤣🤣🤣🤣
Pa ono, helou 🤣🤦♀️
Mislim, ja sam se jednom izlanula, pa gdje nas je to sve skupa dovelo 🙊
A bas… triba pazit sta isprid nje govoris… na greskama se uci 🤣🤣🤣🤣
A ono, sharing is caring mi je bilo na umu 🤦♀️😁
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Mattan a jbt kuda hodas?! Nisi valjda opet u pedikera bila utvrdit gradivo!! Stoj kuciiii
Hehe ne, išla na šišanje, vjerovali ili ne kosa raste i za vrijeme korone 😂 A ako nisam pokupila u bolnici sa 30 žena po 7 sati čekanja u par kvadrata čisto sumnjam da sam ovdje
Pa sta radis u cekaoni??
Mislim stvarno.
Di je friz? 😎
oharascarlett14@gmail.com
Lucyinthesky, ma glupan. Prvo odmara, sad se viđa s onim koji su rezervirali termin prije mene…
Mislim, kud to ide?
manemoj, pih. Dobit će on nogu. Ima još klinika u Zg : durica :
sanjass, je, zna se dosta čekati. Ja sam se prvi put uzrujavala kad sam kasnila, nakon toga fino bez stresa došećem kad došećem, ne uzrujavam se kad kasnim, i onda se on meni ispričava što čekam.
Kad imaš pregled?
Ja sam očito imala sreće, nisam nikad čekala duže od cca 15 minuta.
Ni ja, ali ja ne dođem prije termina. Dođem točno na termin ili malo zakasnim od kad sam shvatila koja je situacija.
Imam u petak. Kad je tebi prva folikulometrija?
💔💔💔
Ma briga se mene za gužvu sad, taman se vi sve istrčite do mog idućeg termina, pa će se on posvetiti opet samo meni.
Samo da obavim ovu kontrolu, nakon toga se vi izredajte koliko hoćete.
💔💔💔
Lucyinthesky, ma glupan. Prvo odmara, sad se viđa s onim koji su rezervirali termin prije mene…
Mislim, kud to ide?
sanjass, je, zna se dosta čekati. Ja sam se prvi put uzrujavala kad sam kasnila, nakon toga fino bez stresa došećem kad došećem, ne uzrujavam se kad kasnim, i onda se on meni ispričava što čekam.
Kad imaš pregled?
Ni ja, ali ja ne dođem prije termina. Dođem točno na termin ili malo zakasnim od kad sam shvatila koja je situacija.
Pa i ja, nikad ne dođem ranije. Za dva dana, a onda vjerojatno opet. Možda se petak pogodi pa se i vidimo :)
🧍♂️42-od astheno-normo
Mislim, kud to ide?
Kad imaš pregled?
Pa i ja, nikad ne dođem ranije. Za dva dana, a onda vjerojatno opet. Možda se petak pogodi pa se i vidimo :)
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji