Ruska1986 da, nije me tražila to 🤷♀️
ANKISMORON kako bude, šta sad da radim..
Ugl rekli su mi dok me nitko ne nazove nisam u izolaciji i da se normalno ponašam..
Hvala svima na pomoći :)
Women_name 💜💜💜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan a jbt kuda hodas?! Nisi valjda opet u pedikera bila utvrdit gradivo!! Stoj kuciiii
oharascarlett14@gmail.com
sanjass, drago mi je da ti je dobar, ali trenutno mi nitko od vas nije drag.
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
Pa kaj si ga tako reklamirala 😎
Hej bas tebe zelim pitat? Kad si isla po lijekove jesi imala pregled? Ako jesi jesu ti ga naplatili, bas me zanima stae ceka? Inace kako si? Kako ide pikanje 😘😘
Da, par dana prije menge, da se vidi da li ima cisti i koliko ima antralaca. Jesu, 250 kn. Pregledi uračunati u postupak se računaju od 1 dc 🙄
Ok sam, polu-živčano, ne volim ja to sve 🤣Dobro, pen je i nije to bed, ali kao da već osjećam jajnike što je čudno. Još uvijek vježbam, ali vjerojatno ću ovaj put ranije morat prestat.Hvala što brineš ❤️😘
Kako si ti, kako se oporavljaš?
Ja sam očito nešto pobrkala, ti ideš u Ivf u idući?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
sanjass, drago mi je da ti je dobar, ali trenutno mi nitko od vas nije drag.
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
Pa kaj si ga tako reklamirala 😎
I da reklamira pa kuka sad… ja sam lipo sutila… i sutim i dalje… 🤣🤣🤣🤣
Pa ono, helou 🤣🤦♀️
Mislim, ja sam se jednom izlanula, pa gdje nas je to sve skupa dovelo 🙊
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Dakle,ako tko pita 🤣🤣 dr G je danas bas bio odlicani odusevila sam se sa njim.jedino me danas unistio moj tsh koji je danas bio 5.8 🤦♀️ Tako da mi je malo povecao dozu.ja sam naime od prosle god izgubila 27kg i izbacila sam sve nezdrave ugljikohidrate i gluten i samim time rijesila problem tsh.i sad zadnjih 3-4 tjedana se ne drzim puno toga i odmah mi je skocio tsh.ali on se nada svemu najboljem i ako se taj tsh sa povecanom dozom i prehranom rijesi i naravno cim dobijemo potvrdu iz ministarstva za transfer materijala,idemo u postupak 🥳🥳🥳
Uglavnom mtb dr je fantastican 🥰
Onda smo se vidjele danas. Ja sam bila na vratima kad si ti izasla 🤗🤗 Cula sam da spominješ tsh pa zato znam
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Mattan a jbt kuda hodas?! Nisi valjda opet u pedikera bila utvrdit gradivo!! Stoj kuciiii
Hehe ne, išla na šišanje, vjerovali ili ne kosa raste i za vrijeme korone 😂 A ako nisam pokupila u bolnici sa 30 žena po 7 sati čekanja u par kvadrata čisto sumnjam da sam ovdje
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Da, ja zaboravila na tu situaciju 😂😂 samo se nadam da je sredila nokte prije pedikera 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Erica odličan rezultat!!! 💪💪
Women sretno, da bude sve kako treba 💕
Ma2013 ako ti je tvoja doktorica danas uzela bris za papa test, nema potrebe a ni smisla da ideš opet privatno za tjedan dana. Sjećam se da sam ja jednom tako išla u kratkom razmaku i doktorica privatno mi je odbila ponoviti papa test- objasnila je da mora proći nekoliko tjedana da se sluznica obnovi i da nalaz bude vjerodostojan. Evo, i ovdje sam baš našla odgovor doktora koji isto tvrda da mora biti barem mjesec dana razmaka između dva papa testa pa pročitaj
https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/vas-nalaz-papa-testa-nije-uredan-a-ponavljanje-testa-u-kratkom-vremenskom-razmaku-potpuno-je-nepotrebno/
Provjeri svakako sa klinikom di si se naručila, bilo bi šteta da platiš a da nalaz ne bude siguran. Isto tako, pitaj i za vaginalete koje koristiš jer znam da se prije papa testa treba prestati sa terapijom, samo neznam koliko prije.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Lucyinthesky, ma glupan. Prvo odmara, sad se viđa s onim koji su rezervirali termin prije mene...
Mislim, kud to ide?
manemoj, pih. Dobit će on nogu. Ima još klinika u Zg : durica :
sanjass, je, zna se dosta čekati. Ja sam se prvi put uzrujavala kad sam kasnila, nakon toga fino bez stresa došećem kad došećem, ne uzrujavam se kad kasnim, i onda se on meni ispričava što čekam.
💔💔💔
Lucyinthesky, ma glupan. Prvo odmara, sad se viđa s onim koji su rezervirali termin prije mene…
Mislim, kud to ide?
manemoj, pih. Dobit će on nogu. Ima još klinika u Zg : durica :
sanjass, je, zna se dosta čekati. Ja sam se prvi put uzrujavala kad sam kasnila, nakon toga fino bez stresa došećem kad došećem, ne uzrujavam se kad kasnim, i onda se on meni ispričava što čekam.
Kad imaš pregled?
Ja sam očito imala sreće, nisam nikad čekala duže od cca 15 minuta.
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji