Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doria
    06. Travanj 2021. 16:24

ericaa

Doria

Bokić! Evo bila baš na dogovoru ukbc ri i kaze meni dr "ovaj mjesec nista jer nema lijekova…" pukla sammmm al se brzo pribrala i pitam za prirodni i ona kaze da to moze 😁 i sutra opet folikulometrija i ak ne pukne folikul sutra dobivam stopericu. trebam doci opet sa uputnicom za test na kovid a ni jedan dr mi ne radi. Kaaaaaj sad????

Jel ti radi ujutro doktor? Jer u NZJZ može i elektronska uputnica, bitno da ti je u sustavu..

Ne 😭😭😭 i ginic i opce mi rade popodne. A ja u 10 ujutro moram bit opet u ri

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

BAJOMA
    06. Travanj 2021. 16:26

manemoj

Missajme meni, nikako mir.. ali dobro, ako će antibiotici riješiti bolove i napokon ćeš moći opušteno i na miru uživati u trudnoći onda svako zlo za neko dobro 😉😊
    Meto i Sanjichsuper za preglede da je sve prošlo odlično! ❤️
    Nadalicati si već komad, kud ćeš bolje od toga? 😉
    MTB tebi šaljem samo perverzne misli, vidim da je to sad aktualno kod tebe 😉
    Ruskaajmo kladionica, ja kažem 14.4 😊

15.4  moja prognoza(tada sam se zaručila)

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 16:27

Doria

ericaa

Doria

Bokić! Evo bila baš na dogovoru ukbc ri i kaze meni dr "ovaj mjesec nista jer nema lijekova…" pukla sammmm al se brzo pribrala i pitam za prirodni i ona kaze da to moze 😁 i sutra opet folikulometrija i ak ne pukne folikul sutra dobivam stopericu. trebam doci opet sa uputnicom za test na kovid a ni jedan dr mi ne radi. Kaaaaaj sad????

Jel ti radi ujutro doktor? Jer u NZJZ može i elektronska uputnica, bitno da ti je u sustavu..

mozes ici sama bez uputnice ali moras platiti.. cini mi se 600 kn ili probaj pitati na dug da ti naprave i objasni da je za postuoak da ce dr popodne staviti uputnicu. Ok su kada im se objasni da je za postupak mpo

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

BAJOMA
    06. Travanj 2021. 16:31

lioraliora

Cure, ja se vratim s bete doma i prokrvarim svjezu krv..evo idem u bolnicu..uzas, neznam zasto odjednom jos super beta jutros bila 😪 drzi te fige

lioraliora

Cure, ja se vratim s bete doma i prokrvarim svjezu krv..evo idem u bolnicu..uzas, neznam zasto odjednom jos super beta jutros bila 😪 drzi te fige

Ja sam tjedan dana curkala od hematoma .🤗🤗🤗

ericaa
    06. Travanj 2021. 16:45

Lita.1234

Doria

ericaa

Doria

mozes ici sama bez uputnice ali moras platiti.. cini mi se 600 kn ili probaj pitati na dug da ti naprave i objasni da je za postuoak da ce dr popodne staviti uputnicu. Ok su kada im se objasni da je za postupak mpo

Jedino to, ako prođe prođe. Danas nije bila gužva zbog lošeg vremena pa će te i saslušati pažljivije. Nemoj samo na drive in. Odi na pješke, manja je gužva uvijek. Naravno, opcija plaćanja stoji. Koji ti je dan ciklusa? Jer ako je veliki rizik da ti je prošla ovulacija, iskalkuliraj trošak dolaska u Rijeku, 600 kn za test pa vidi. Govorim iz vlastite perspektive jer je meni bilo slično, nisam imala uputnice a moj ginekolog se baš i ne javlja na telefon ispod 20ak puta, bio je kraj radnog vremena i bila sam pitala doktoricu na toj folikulometriji dali da platim ako ne dobijem uputnicu i onda mi je rekla da ona osobno ne bi za prirodni. Ali to sama vidi. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 16:51

ericaa

Lita.1234

Doria

ericaa

Doria

Jedino to, ako prođe prođe. Danas nije bila gužva zbog lošeg vremena pa će te i saslušati pažljivije. Nemoj samo na drive in. Odi na pješke, manja je gužva uvijek. Naravno, opcija plaćanja stoji. Koji ti je dan ciklusa? Jer ako je veliki rizik da ti je prošla ovulacija, iskalkuliraj trošak dolaska u Rijeku, 600 kn za test pa vidi. Govorim iz vlastite perspektive jer je meni bilo slično, nisam imala uputnice a moj ginekolog se baš i ne javlja na telefon ispod 20ak puta, bio je kraj radnog vremena i bila sam pitala doktoricu na toj folikulometriji dali da platim ako ne dobijem uputnicu i onda mi je rekla da ona osobno ne bi za prirodni. Ali to sama vidi.

Ja mislim da ako ide pjeske i lijepo objasnis da je za mpo i da je hitno jer moras imato covid test a dr radi popodne da ce ti dati bez problema na dug

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Tiinaa
    06. Travanj 2021. 17:00

Nazalost moja beta je pala na 40...    prekidam sa terapijom... za tri dana bi trebala dobit i onda opet idem  za nekih dva tjedna na fet... bit ce bolje drugi put 🥰

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Rora8290

Evo me cure, hematom je 😭😭. Al vidljiva GM s ŽV, zasada bez EO. Kažu nije ništa za još otpisati..rano je. Pojačali mi utriće, estrofem i dodali duphastone. Sta mislite jel imam šanse? Kontrola u petak na vv.

Tinker 🌸

Lindsay von Bica

Tam7, pozdrav. I svim drugim lavicama 👋
    Meni je estradiol bio u takvoj vrijednosti kao tebi pa su mi nasli na lijevom jajniku gigant cistu ili endometriom koja mi "jede" estradiol. Markeri na endometriom su bili uredni pa se predpostavlja da je zajebana cista neka gigantska ali eto, mozda da obavis uzv ako imas priliku pa saznas dali i ti imas nekakvu cistu. Sada sam u pc obavila ICIS pa sam dobila nadomjestak estradiola oralno i ok.
    Sretno 😘

Hvala ti na iskustvu :). Bila sam sad prije 2-3 tjedna na UZVu i sve je čisto, jedino ako se endometriom ne vidi na UZV? Moram na histeroskopiju pa ako imaju što za vidjeti, tamo će vidjeti. Valjda. 
    Sretno u postupku 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

ericaa
    06. Travanj 2021. 17:02

Tiinaa

Nazalost moja beta je pala na 40…  prekidam sa terapijom… za tri dana bi trebala dobit i onda opet idem za nekih dva tjedna na fet… bit ce bolje drugi put 🥰

žao mi je  drži se...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.