Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    05. Travanj 2021. 13:14

Nada88 ❤️❤️ držim fige da te beta ipak iznenadi 🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    05. Travanj 2021. 13:24

Ja jutros porezala prst, jedva se zatvorilo. I stalno puca, kod svakog pregiba 😬 A posao mi je masakr, ne mogu se opustit niti jedan dan ovog produzenog vikenda 😞Sta je moglo krenuti lose, krenulo je.. 🙈

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    05. Travanj 2021. 13:25

Pozdrav cure. U srijedu punkcija uz opcu anesteziju,preporuka zbog endemetrioma i jajovoda. Desni izgleda super,ima cca 5 folikula,lijevi ih ima ali su manji zbog endo i operacije. Sad,mogu biti nezreli a mogu biti i OK ali manji (sto su mi znali reci,operirano je i sve je manje na toj strani). Necemo riskirat desnu stranu i veceras stoperica. Bila na covid testu. Nadam se da ce se izvuci sto vise zrelih stanica. Pusica svima 😘

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    05. Travanj 2021. 13:26

Ericaa 5 je super, a sve sta upecate iznad toga je bonus 💪
    Sretno ❤

SeniRemmus
    05. Travanj 2021. 13:26

ericaa

Pozdrav cure. U srijedu punkcija uz opcu anesteziju,preporuka zbog endemetrioma i jajovoda. Desni izgleda super,ima cca 5 folikula,lijevi ih ima ali su manji zbog endo i operacije. Sad,mogu biti nezreli a mogu biti i OK ali manji (sto su mi znali reci,operirano je i sve je manje na toj strani). Necemo riskirat desnu stranu i veceras stoperica. Bila na covid testu. Nadam se da ce se izvuci sto vise zrelih stanica. Pusica svima 😘

ericaa sretnoo 🤞🏻🥰🤗😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Meto
    05. Travanj 2021. 13:31

Evo me, ko je pita za mene🤭😅
    Najprije da pozelim sretan i blagoslovljen Uskrs🐥🐰🥚
    Ja imam gadne mucnine i neku bol u zeludcu da ne mogu drzati mob, a kamoli tipkat. Pokusala sto puta napisati post, al a-aa, nece pa nece. Da krenem ispocetka.. Znaci vracamo se nekidan sa pregleda doma, kad puf, auto nam se pokvari 😫 mene frend odbacio kuci da ne stojim po putu u ovakvom stanju, a muz ostao traziti dio za auto da bi dosao doma sa temp 38C. Zovi na posao, zovi dr, salje uputnicu za kovid kad ono nalaz pozitivan🤦‍♀️ Da bi ja nakon dva dana dobila fibru (samo taj dan) i izgubila osjetila, od sinusa i glavobolje skoro poludila.. hvala Bogu prosli smo sa laksim simptomima, al daleko je ovo od gripe ili prehlade. Izasli smo iz izolacije iako ja jos uvijek odmaram jer nemam snage nakon lezanja skoro 2mj.. 
    Puno zaostataka sam procitala, zao mi je za sve negativne bete❤️
    Mtb u mislima sam bila tu❤️ Zao mi je jako...
    Nada❤️ Sbjelis❤️
    Anksi nadam se da si dobro☝️😘❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• *.Women_name.*
    05. Travanj 2021. 13:42

Dobro jutro cure
    Nada86 žao mi je 😔 nadam se da će te beta ipak iznenaditi 🙏🤞
    Ericaa to su odlične vijesti 😍😍 držimo 🤞 za dalje 🤗🤗❤️
    Meto žao mi je što ste pokupili taj glupi virus, znam kako se osjećaš. Bit će sve okej, moji simptomi isto nisu bili baš laki i puno energije oduzme. Jedva sam se popela u stepenice u to vrijeme. Ali proći će 😘 samo odmaraj i pij puno čaja 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Travanj 2021. 13:58

Meto, blabla, korona bla. Ne zanima me to , mene više zanima onaj dio nekidan sa pregleda. Kako beba? ❤️❤️❤️

💔💔💔

sbjelisi
    05. Travanj 2021. 14:09

Ahahaha, MTBica, je l da? 
    Dodje, pa maze oci koronom ovo ono 😂

Tuma
    05. Travanj 2021. 15:00

Erica ma super, 5 je odlično, a sve više lijep bonus. Navijamo za što više stanica 🤞🥰
    Sbjelis a jbm, žao mi je zbog prsta i posla... Da se bar od posla možeš opustiti sad... 
    Meto drago mi je da si se javila 😊 žao mi je zbog korone i mucnina, al daj nam malo o pregledu ispričaj 😊 koliko si sad, kolika je beba? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.