Nada86 zbilja mi je žao, drži se 😔❤️
Meto neka si se ti nama javila😊Držim fige za sutrašnji pregled, bit će to sve ok 💪A korona je koma, meni je baš dugo trebalo kasnije da dođem k sebi, nije ni slično kao obična gripa ili prehlada.
ANKSIMORON nadam se da ćeš se što prije oporaviti, daj si vremena.
Ja ti krećem ovih dana. Ovaj tjedan idem na uzv vidjet da li je sve ok i ako je, čekam m i to je to.
Super drzim fige... ma znam da treba vremena da se oporavim... 2 mjeseca mislim da ce biti vise nego dovoljno... sad sam stala i sa suplementima... bas mi je trebala pauza od svega... sljed tjedan nastavljam tako da valjda ce sve biti ok...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Nada86 zbilja mi je žao, drži se 😔❤️
Meto neka si se ti nama javila😊Držim fige za sutrašnji pregled, bit će to sve ok 💪A korona je koma, meni je baš dugo trebalo kasnije da dođem k sebi, nije ni slično kao obična gripa ili prehlada.
ANKSIMORON nadam se da ćeš se što prije oporaviti, daj si vremena.
Ja ti krećem ovih dana. Ovaj tjedan idem na uzv vidjet da li je sve ok i ako je, čekam m i to je to.
Super drzim fige… ma znam da treba vremena da se oporavim… 2 mjeseca mislim da ce biti vise nego dovoljno… sad sam stala i sa suplementima… bas mi je trebala pauza od svega… sljed tjedan nastavljam tako da valjda ce sve biti ok…
Hvala ti draga, kako bude bude 😊
Bit ćeš ti uskoro kao nova, drži se i onda u nove pobjede 💪❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anksi, lako za koronu i za postupak, bitno je da ti za 12 dana budeš ko nova i spremna za avanturu
💔💔💔
Curke moje sretan Vam Uskrs.. 🍀🥚🐰
Lita. 1234 kakvo je stanje kod tebe.. Nisam pratila jucer... Nadam se da je sve u redu.. 🙏🙏🙏🙏🐥🐥🐥🐥
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Lita. 1234 kakvo je stanje kod tebe.. Nisam pratila jucer… Nadam se da je sve u redu.. 🙏🙏🙏🙏🐥🐥🐥🐥
Ja sizim kod kuce, kao u zatvoru....
Nikakvih simptoma... 🙄🙄🙄🙄
Sve se mislim da su negdje nesto zaj***kod testiranja😱😱😱😱
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Anksi to mi se cini kao dobar plan. IVF cim dodjes k sebi, a prije GO, a Beta moze sacekat. Ne znam iz kojeg si razloga odlučila razriješiti s IVFom, ali obzirim da imas termin, ako nisi zadoviljna dr, mozda možeš samo dr.promijeniti? Vezano za Betu.. Ja volim odlucne ljude, dr.B mi to nije…i volim da mi objasne sta mi rade, jer se ne kuzim u to.
Emmataman se hocu požaliti kako sam u banani, nikako da rjesim stvari ni na jednom planu i sve je nekako na pola.. I onda uletis ti i skuzim da se nemam sta žaliti. Vrlim jako i nadam se da se endometrioza nije rasirila opet. ❤
Nisam odlucila razrijesit sa ivf, nego sam htjela probati negdje drugo, isla sam na konzultacije… ali eto spletom okolnosti sad se sve nekako oduzilo… dobro sta je tu je, citala sam ivek mislim da se testirala i dan prije punkcije pozitivna… svaka joj cast ja bi pop… bolje da me ovako… sad sam bar po tom pitanju bez stresa… neko vrijeme 🤭🤭🤭
ANKSIMOROM evo sjedim kuci i polako ludim jer simptoma niotkud (ako je bas korona, hvala Bogu jel), al sve se mislim da su negdje zaj** kod testiranja🙄
Pizdila sam prvi dan, sad sam se vec nekako pomirila s tim da sam za 3 mjeseca opet na planu i programu...
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Anksi to mi se cini kao dobar plan. IVF cim dodjes k sebi, a prije GO, a Beta moze sacekat. Ne znam iz kojeg si razloga odlučila razriješiti s IVFom, ali obzirim da imas termin, ako nisi zadoviljna dr, mozda možeš samo dr.promijeniti? Vezano za Betu.. Ja volim odlucne ljude, dr.B mi to nije…i volim da mi objasne sta mi rade, jer se ne kuzim u to.
Emmataman se hocu požaliti kako sam u banani, nikako da rjesim stvari ni na jednom planu i sve je nekako na pola.. I onda uletis ti i skuzim da se nemam sta žaliti. Vrlim jako i nadam se da se endometrioza nije rasirila opet. ❤
Nisam odlucila razrijesit sa ivf, nego sam htjela probati negdje drugo, isla sam na konzultacije… ali eto spletom okolnosti sad se sve nekako oduzilo… dobro sta je tu je, citala sam ivek mislim da se testirala i dan prije punkcije pozitivna… svaka joj cast ja bi pop… bolje da me ovako… sad sam bar po tom pitanju bez stresa… neko vrijeme 🤭🤭🤭ANKSIMOROM evo sjedim kuci i polako ludim jer simptoma niotkud (ako je bas korona, hvala Bogu jel), al sve se mislim da su negdje zaj** kod testiranja🙄
Pizdila sam prvi dan, sad sam se vec nekako pomirila s tim da sam za 3 mjeseca opet na planu i programu…
ANKAIMORON... pogreska u tipkanju ☺️
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Lita. 1234 kakvo je stanje kod tebe.. Nisam pratila jucer… Nadam se da je sve u redu.. 🙏🙏🙏🙏🐥🐥🐥🐥
Ja sizim kod kuce, kao u zatvoru….
Nikakvih simptoma… 🙄🙄🙄🙄
Sve se mislim da su negdje nesto zaj***kod testiranja😱😱😱😱
Ja ti isto nisam imala nikakve simptome. Jedino sam nekih 7 dana kasnije shvatila da mi je okus njuha smanjen (nije nestao) kad mi je MM dao da ponjušim neki liker - njušila sam alkohol, ali ne i aromu lješnjaka u njemu. Nakon toga sam još desetak dana njuškala rakije doma dok se nije u potpunosti vratio njuh.
Iako, tad sam bila trudna pa sam možda i neke eventualne simptome korone pripisivala trudnoći i postupku, ne znam.
💔💔💔
Inače, za one koje zanima opičeni, pomaknuti, dark fantasy, krenula sam gledati Magicians na HBO. Preporučujem
Nimalo light, totalna depra serija - nevjerojatno mi paše sad.
💔💔💔
Ivevk bas mi je zao za tu Koronu, ali nista ne moze na silu,izdrzi brzo ce to.❤️
A izdrzat cu.. Sta sad.. U svakom zlu nesto dobro... Bar cu za sljedeci put imat anesteziologa🥳🥳🥳🥳
A i taman pred more bi trebala u postupak tako da cu lagano onda sve to prolaziti na GO 😂🙈💓
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji