Cure baš nešto razmišljam pa pliz vi iskusne 😅
Naručena sam na UZV i Nipt u 12tt. I naravno nisam pitala.. jel to znači da ću tad raditi i mini anomaly? Jel njega radim ako radim Nipt? Jer doktor mi je rekao da sam 13.4 kod njega zadnji put, tad ću biti 10+5 pa pretpostavljam da mi on neće raditi mini anomaly jer sam čitala da se radi od 11tt.
Nemam uopće pojma kako mi je to sad palo na pamet ali eto sad me to zanima užasno 😅
Mini anomaly se radi bez obzira na nipt test, tako da vjerujem da će ti ga raditi kad i nipt 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Evo me, ko je pita za mene🤭😅
Najprije da pozelim sretan i blagoslovljen Uskrs🐥🐰🥚
Ja imam gadne mucnine i neku bol u zeludcu da ne mogu drzati mob, a kamoli tipkat. Pokusala sto puta napisati post, al a-aa, nece pa nece. Da krenem ispocetka.. Znaci vracamo se nekidan sa pregleda doma, kad puf, auto nam se pokvari 😫 mene frend odbacio kuci da ne stojim po putu u ovakvom stanju, a muz ostao traziti dio za auto da bi dosao doma sa temp 38C. Zovi na posao, zovi dr, salje uputnicu za kovid kad ono nalaz pozitivan🤦♀️ Da bi ja nakon dva dana dobila fibru (samo taj dan) i izgubila osjetila, od sinusa i glavobolje skoro poludila.. hvala Bogu prosli smo sa laksim simptomima, al daleko je ovo od gripe ili prehlade. Izasli smo iz izolacije iako ja jos uvijek odmaram jer nemam snage nakon lezanja skoro 2mj..
Puno zaostataka sam procitala, zao mi je za sve negativne bete❤️
Mtb u mislima sam bila tu❤️ Zao mi je jako…
Nada❤️ Sbjelis❤️Anksi nadam se da si dobro☝️😘❤️
Taman da cu se javit… dok ja sve procitala… i vidim taman tvoj post i da si pitala za mene 🧡🧡🧡
Skrsilo me, doslovno, danas tek ja dosla sebi, to sam i ja rekla prokleta bolest i nije za zajebavat se… ali dobro nek sam je se rijesila… valjda…
Super da si ti dobro i bas lijepo da si se javila…
Ostalim cura sretan uskrs… citala sam vas tek sada par dana nisam se mogla priblizit mobu…
Bjelis vrlim te… nadam se najboljem..
Lucyinthesky kad kreces?
Anksi vec je prosla izolacija? Kakav jebsad plan s postupkom? Ova korona nam nimalo ne pomaže 😲😞
oharascarlett14@gmail.com
Cure baš nešto razmišljam pa pliz vi iskusne 😅
Naručena sam na UZV i Nipt u 12tt. I naravno nisam pitala.. jel to znači da ću tad raditi i mini anomaly? Jel njega radim ako radim Nipt? Jer doktor mi je rekao da sam 13.4 kod njega zadnji put, tad ću biti 10+5 pa pretpostavljam da mi on neće raditi mini anomaly jer sam čitala da se radi od 11tt.
Nemam uopće pojma kako mi je to sad palo na pamet ali eto sad me to zanima užasno 😅
Mini anomaly se radi bez obzira na nipt test, tako da vjerujem da će ti ga raditi kad i nipt 😊
E super 😊 hvala ti ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mjesecnica dosla 6 dana ranije(inace uvijek tocna). Izgleda kao neki mulj s mrvicama, gusto je i taaaaamno smeđe boje..i tako sad vec 4i dan..pa sve jace i jace..fuj pljuc😒..(ovo je prvi ciklus iza faila od stimulacije). Krcata sam opet cisti po jajnicima (ocistila sam se bila pcos like jajnika i dugo mi nije ovako bilo)...i da vratila se ona dosadna bol endometrioze pa se "veselim" narednim mjesecnicama😭...Nakon skinutog endometrioma 2019 g. laparoskopijom imala sam evo do sad normalne mjesecnice (dugo je trajalo) i evo jedna ivf stimulacija..i opet se cini mi se vratila😒🥴. Trebat ce mi sad vremena da mi se sve opet oporavi..
Lavice nadam se da ste imale ugodan vikend...citam vas ali sporo ja to sve nadoknađujem pa vas nikako komentirati..sve mi teme pobjegnu pa mi je glupo pisati/komentirati nesto 5 dana kasnije😜🙄..vrlim💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Evo me, ko je pita za mene🤭😅
Najprije da pozelim sretan i blagoslovljen Uskrs🐥🐰🥚
Ja imam gadne mucnine i neku bol u zeludcu da ne mogu drzati mob, a kamoli tipkat. Pokusala sto puta napisati post, al a-aa, nece pa nece. Da krenem ispocetka.. Znaci vracamo se nekidan sa pregleda doma, kad puf, auto nam se pokvari 😫 mene frend odbacio kuci da ne stojim po putu u ovakvom stanju, a muz ostao traziti dio za auto da bi dosao doma sa temp 38C. Zovi na posao, zovi dr, salje uputnicu za kovid kad ono nalaz pozitivan🤦♀️ Da bi ja nakon dva dana dobila fibru (samo taj dan) i izgubila osjetila, od sinusa i glavobolje skoro poludila.. hvala Bogu prosli smo sa laksim simptomima, al daleko je ovo od gripe ili prehlade. Izasli smo iz izolacije iako ja jos uvijek odmaram jer nemam snage nakon lezanja skoro 2mj..
Puno zaostataka sam procitala, zao mi je za sve negativne bete❤️
Mtb u mislima sam bila tu❤️ Zao mi je jako…
Nada❤️ Sbjelis❤️Anksi nadam se da si dobro☝️😘❤️
Taman da cu se javit… dok ja sve procitala… i vidim taman tvoj post i da si pitala za mene 🧡🧡🧡
Skrsilo me, doslovno, danas tek ja dosla sebi, to sam i ja rekla prokleta bolest i nije za zajebavat se… ali dobro nek sam je se rijesila… valjda…
Super da si ti dobro i bas lijepo da si se javila…
Ostalim cura sretan uskrs… citala sam vas tek sada par dana nisam se mogla priblizit mobu…
Bjelis vrlim te… nadam se najboljem..
Lucyinthesky kad kreces?Anksivec je prosla izolacija? Kakav jebsad plan s postupkom? Ova korona nam nimalo ne pomaže 😲😞
Ma nije prosla, do kraja ovog tjedna mi je... a nemam pojma... betaplus je naravno rekla ne prije kraja 6 mjeseca, i onda doktorica b naravno ponovo pregled, u 5 zelim, pa u 6... a sad sam imala u 3, naravno sve to poplacala... nije mi cak do para, ali iskreno, nego ono cemu ti pregledi? Sta ne moze napravit 1 dan ciklusa i vidit dal da idemo u postupak... ako sam u globalu sve ock sto je dosad ustanovila... a ja imam zapisano u ivf postupak, tako da mislim da cu tu ici ponovo... previse mi je hladna doktorica b, sad tek kuzim sta ste pisale i to mi je nekako posebno sad izaslo na vidjelo... ali cu se naravno zabiljezit za sljed postupak u betap tipa u 9 mjesecu... a sad cu krajem 5 otici u ivf... mislim da je to dovoljno vremena da se rekuperam... okviran plan, detaljnije razradim kad me ovo s..popusti 🥺🥺🥺
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mtb 💙💙💙
Manemoj 🧡🧡🧡
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksi to mi se cini kao dobar plan. IVF cim dodjes k sebi, a prije GO, a Beta moze sacekat. Ne znam iz kojeg si razloga odlučila razriješiti s IVFom, ali obzirim da imas termin, ako nisi zadoviljna dr, mozda možeš samo dr.promijeniti? Vezano za Betu.. Ja volim odlucne ljude, dr.B mi to nije...i volim da mi objasne sta mi rade, jer se ne kuzim u to.
Emma taman se hocu požaliti kako sam u banani, nikako da rjesim stvari ni na jednom planu i sve je nekako na pola.. I onda uletis ti i skuzim da se nemam sta žaliti. Vrlim jako i nadam se da se endometrioza nije rasirila opet. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Anksi to mi se cini kao dobar plan. IVF cim dodjes k sebi, a prije GO, a Beta moze sacekat. Ne znam iz kojeg si razloga odlučila razriješiti s IVFom, ali obzirim da imas termin, ako nisi zadoviljna dr, mozda možeš samo dr.promijeniti? Vezano za Betu.. Ja volim odlucne ljude, dr.B mi to nije…i volim da mi objasne sta mi rade, jer se ne kuzim u to.
Emmataman se hocu požaliti kako sam u banani, nikako da rjesim stvari ni na jednom planu i sve je nekako na pola.. I onda uletis ti i skuzim da se nemam sta žaliti. Vrlim jako i nadam se da se endometrioza nije rasirila opet. ❤
Nisam odlucila razrijesit sa ivf, nego sam htjela probati negdje drugo, isla sam na konzultacije... ali eto spletom okolnosti sad se sve nekako oduzilo... dobro sta je tu je, citala sam ivek mislim da se testirala i dan prije punkcije pozitivna... svaka joj cast ja bi pop... bolje da me ovako... sad sam bar po tom pitanju bez stresa... neko vrijeme 🤭🤭🤭
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Nada86 zbilja mi je žao, drži se 😔❤️
Meto neka si se ti nama javila😊Držim fige za sutrašnji pregled, bit će to sve ok 💪A korona je koma, meni je baš dugo trebalo kasnije da dođem k sebi, nije ni slično kao obična gripa ili prehlada.
ANKSIMORON nadam se da ćeš se što prije oporaviti, daj si vremena.
Ja ti krećem ovih dana. Ovaj tjedan idem na uzv vidjet da li je sve ok i ako je, čekam m i to je to.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anksi to mi se cini kao dobar plan. IVF cim dodjes k sebi, a prije GO, a Beta moze sacekat. Ne znam iz kojeg si razloga odlučila razriješiti s IVFom, ali obzirim da imas termin, ako nisi zadoviljna dr, mozda možeš samo dr.promijeniti? Vezano za Betu.. Ja volim odlucne ljude, dr.B mi to nije…i volim da mi objasne sta mi rade, jer se ne kuzim u to.
Emmataman se hocu požaliti kako sam u banani, nikako da rjesim stvari ni na jednom planu i sve je nekako na pola.. I onda uletis ti i skuzim da se nemam sta žaliti. Vrlim jako i nadam se da se endometrioza nije rasirila opet. ❤
I ja navijam za tebe i tvoje malo lijeno cudo😜🙏😇💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji