Mtb sbjelis vidi koza😂🥰
Pa javila sam se tad, beba jedna, srceko je kucalo😁znam, znam da izgleda kao da je prosla citava vjecnost a i znam di pucas, pitaj me isto pitanje sutra🙈🤭 oko podne☺️
Bojim se🙄 🤞🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Women vidis njih sto se rugaju, razumijemo se mi😘😘
Tuma sutra je tek 2t od pregleda, nije toliko proslo🙈
Sad sam 7+5tt. Nadam se da cemo sutra sve ssznati i da ce biti sve ok🍀 nadam se da nisi nista navukla dolje, sutra ces znati jel tako? 🤞🤞🍀
Sad sam se sjetila da sam trebala dobiti pikicu progesterona u guzu, kako smo bili u izolaciji MM je to uradio.. bome nije bilo strasno, njezniji je od sestre. Sad sam i taj strah prevladala😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Evo me, ko je pita za mene🤭😅
Najprije da pozelim sretan i blagoslovljen Uskrs🐥🐰🥚
Ja imam gadne mucnine i neku bol u zeludcu da ne mogu drzati mob, a kamoli tipkat. Pokusala sto puta napisati post, al a-aa, nece pa nece. Da krenem ispocetka.. Znaci vracamo se nekidan sa pregleda doma, kad puf, auto nam se pokvari 😫 mene frend odbacio kuci da ne stojim po putu u ovakvom stanju, a muz ostao traziti dio za auto da bi dosao doma sa temp 38C. Zovi na posao, zovi dr, salje uputnicu za kovid kad ono nalaz pozitivan🤦♀️ Da bi ja nakon dva dana dobila fibru (samo taj dan) i izgubila osjetila, od sinusa i glavobolje skoro poludila.. hvala Bogu prosli smo sa laksim simptomima, al daleko je ovo od gripe ili prehlade. Izasli smo iz izolacije iako ja jos uvijek odmaram jer nemam snage nakon lezanja skoro 2mj..
Puno zaostataka sam procitala, zao mi je za sve negativne bete❤️
Mtb u mislima sam bila tu❤️ Zao mi je jako…
Nada❤️ Sbjelis❤️Anksi nadam se da si dobro☝️😘❤️
Taman da cu se javit... dok ja sve procitala... i vidim taman tvoj post i da si pitala za mene 🧡🧡🧡
Skrsilo me, doslovno, danas tek ja dosla sebi, to sam i ja rekla prokleta bolest i nije za zajebavat se... ali dobro nek sam je se rijesila... valjda...
Super da si ti dobro i bas lijepo da si se javila...
Ostalim cura sretan uskrs... citala sam vas tek sada par dana nisam se mogla priblizit mobu...
Bjelis vrlim te... nadam se najboljem..
Lucyinthesky kad kreces?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sad sam 7+5tt. Nadam se da cemo sutra sve ssznati i da ce biti sve ok🍀 nadam se da nisi nista navukla dolje, sutra ces znati jel tako? 🤞🤞🍀
Sad sam se sjetila da sam trebala dobiti pikicu progesterona u guzu, kako smo bili u izolaciji MM je to uradio.. bome nije bilo strasno, njezniji je od sestre. Sad sam i taj strah prevladala😅
Ma zločeste 😈🤣 bravo i za tebe i za muža 🥰😘 sretno sutra
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure baš nešto razmišljam pa pliz vi iskusne 😅
Naručena sam na UZV i Nipt u 12tt. I naravno nisam pitala.. jel to znači da ću tad raditi i mini anomaly? Jel njega radim ako radim Nipt? Jer doktor mi je rekao da sam 13.4 kod njega zadnji put, tad ću biti 10+5 pa pretpostavljam da mi on neće raditi mini anomaly jer sam čitala da se radi od 11tt.
Nemam uopće pojma kako mi je to sad palo na pamet ali eto sad me to zanima užasno 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meto ajd izvukla te korona kao ispriku za nejavljanje 😂
Znači sutra pregled? Ma biti će to sve super, držim fige i javi odmah ❤️
Anksi 💋
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ahaa, sutra ti je znači pregled, pih ja sam obavila do 7+0 3 pregleda 🙈. Držim fige da sve bude super i da vidiš srceko ❤️ ali uvjerena sam da bude. 🥰 Super za muža da se usudio, moj se onesvijesti kad vidi iglu 😂
Da, sutra ću vidjeti šta će reći na nalaz urina, al vjerujem da će me slati raditi urinokulturu, tako da ako budu, mislim da neću znati do četvrtka, petka jesam li što pokupila 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji