Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    05. Travanj 2021. 10:12

nada86

Sbjelisi vidim kod tebe mala betica. Navijam da bude čudo 🍀🙏😘
    LucyLou znači mi puno mila da vjeruješ u mene. Ja sam malo izgubila vjeru u moje tijelo i borim se stalno sa sobom. Navijam i ja za tebe najjače. 😘🙏
    Jutros sam radila test, osjećaj me nije prevario, bijel kao snijeg.. još se držim, ne znam kakav će biti dan… ljubim vas cure i želim svima puno sreće ❤️

Nasa86 šaljem zagrljaj 🤗😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ericaa
    05. Travanj 2021. 10:21

nada86

LucyLou znači mi puno mila da vjeruješ u mene. Ja sam malo izgubila vjeru u moje tijelo i borim se stalno sa sobom. Navijam i ja za tebe najjače. 😘🙏
    Jutros sam radila test, osjećaj me nije prevario, bijel kao snijeg.. još se držim, ne znam kakav će biti dan… ljubim vas cure i želim svima puno sreće ❤️

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    05. Travanj 2021. 10:23

Nada86 💕🤞🍀🤗

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

blacksheep
    05. Travanj 2021. 10:35

Nada86 😘

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

sbjelisi
    05. Travanj 2021. 10:48

Jutro, cure 
    Nada vrlim te ❤ Nase bebe stizu, samo je pitanje kada ❤❤😘

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Travanj 2021. 11:03

nada86, vrlim 

💔💔💔

• Malamaca123
    05. Travanj 2021. 11:12

Tuma

Malamaca123

Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca

Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed

Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…

Nema nista ne koristim evo me upravo cekam betu dala sam krv vidjet cemo danas sta ce da bude ja se nadam dobrom 😔🌹

• LucyLou
    05. Travanj 2021. 11:31

nada86

Nadia, i dalje ima nade, bilo je bezbroj slucajeva kada je test bio bijel, a beta pozitivna 😘 ja vjerujem da si ti trudna dok beta ne pokaze suprotno, a ovaj put ju vadis na dan kada moja seka ima rockas 🤞🏻😘 i hvala ti sto navijas za mene, divno je imati te...i sve ostale lavice ❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nada 🍀
    05. Travanj 2021. 12:20

Hvala cure sve i jednoj na podršci. Drago mi je da vas imam. Malo sam se isplakala, nije moglo proći bez, beta je u srijedu, mislim da će potvrditi test. Postoji uvijek 2,2% nade, preživiću nekako do bete, nemam živaca više za testove... ljubim vas 😘

manemoj
    05. Travanj 2021. 12:42

nada86

Hvala cure sve i jednoj na podršci. Drago mi je da vas imam. Malo sam se isplakala, nije moglo proći bez, beta je u srijedu, mislim da će potvrditi test. Postoji uvijek 2,2% nade, preživiću nekako do bete, nemam živaca više za testove… ljubim vas 😘

❤️ Samo isplaci.. nekako bude lakše nakon suza.. 
    Nakon bete ponovo dok ne bude pobjeda a držim fige da odmah sljedeći bude dobitni 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.