MTB bolje da odmah znam na cemu sam 🤣 mislim da je pregled isao jer mu nikako nije bilo jasno zasto sam isla u Cito 3x u tu blagu stimulaciju i da je htio vidjeti antralce ( iako se gledaju na pocetku ciklusa, on je i sada bio zasovoljan i da bi definitivno isao u punu stimulaciju ) ali rekao mi je da sam super - bas je šarmer 🤣😎
Je, slatkorječiv je, ja sam ga u početku odmah srezala u komplimentima i tražim sve bez uljepšavanja
Ali dobar je u svom poslu i važne smo mu, to je jako bitno. I nema klasičan doktorski ego, otvoren je za sve.
Za suplemente voli rogoburiti i održavati čitava predavanja zašto su nepotrebni, ja ga tu ignoriram i radim po svome
Ja bih isto išla i na ove druge konzultacije, da se kasnije ne pitam jesam li možda trebala ovo ili ono. Ali to sam ja, ti idi po svom osjećaju. Realno, ja ne namjeravam ići od Gića pa svejedno idem na konzultacije u Petrovu, a možda i još negdje po još mišljenja. Više glava je uvijek pametnije od jedne, zanimaju me i drugi pogledi na moju situaciju. Ako naučim nešto pametno, s tim ću doći njemu.
💔💔💔
Ruska1986 sad će mala Kate, samo što nije 🤩🤞Mojoj frendici su noge, a bome i šake jako natekle cca 2 dana pred porod.
vuky super što si zadovoljna, baš mi je drago😊Ok je skroz dr, vidjet ćeš ako se odlučiš. Ja bi na tvojem mjestu otišla i na konzultacije u Betu ako već imaš termin, bilo bi šteta ne čuti još jedno mišljenje prije odluke.
Nisam skužila šta je s mužem, jako se pokvario spermio ili je inače loš?
Lita1234 bome su te zeznuli, ali super što sad reagiraš na vrijeme, freez all je super opcija. Držim ti fige 🤞
Women_name i Tuma, vas dvije pred ciljem znači,još malo i mame ste ❤️
LucyLou da, krećem ako nemam neku cistu, vidjet ćemo idući tjedan.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Women_name, Vuky ❤️
Lucka007 20 000 kn😱😱
Meni se čini da bi MTB trebala dobiti dio Gicevog profita. Pola foruma će krenuti mahnito kod Gica, dr Š i M neće više ni imati pacijentice 😂
Problem je da on nije privatnik, već je na plaći, ne bih se obogatila od toga.
💔💔💔
Ugl ja jucer nisam oka sklopila ker sam istrazivala tu otrovnu vodu 🤣, popila sam kavu prije pola sata, i odlucila da danas ne idem ni spavati jer sam i tako prenervozna. NETFLIX je nocas moj, a u 6.00 krecem za Zg. Spavati cu kad to obavim jer ovako cu se samo mrcvariti od pokusavanja spavanja
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
lioraliora, wow, koja diva beta! Cestitam i drzim fige da su se oba primila😉🤞🏻🥰🥰
Ruska, drago mi je da je Kate dobro i da lijepo napreduje. Jedva cekam vidjeti ju (na slici)🥰
vuky, drago mi je da je prvi dojam dobar, mislim da ovdje do sada ni jedna od nas nije imala lose iskustvo s njim.😊
MTB, tako nam je vecini grah pao, cim smo “bolje”, nema tetosenja.
Lucyinthesky, kreces znaci uskoro? 🤗
Nirvana, koje divno ime za bebicu🥰
Lita.1234, hmmm, ja imam jedan “teze prohodan” jajovod, za vrijeme HSG-a mi je dr. rekao da je moguce da je i drugi isto ostecen ali mi nitko nije spomenuo tu tekucinu. A s obzirom na 5 neuspjelih transfera u kojima smo svaki put vracali blasticu, sad si mi dala razmisliti.LucyLou definitivno je za razmisliti! Zato sam napisala svoju situaciju ako nekome pomogne. Jer to definitvno jako otezava transfer i ubija embrije. Potvrdio mi je dr. Jer cinjenica je da dr ne mogu sve pohvatati i moramo i mi nekad usmjeriti kojim putem ako vidimo da nesto ne ide.. a za 5 neuspjelih transfera mora biti razlog, ne kazem da je ovaj sigurno ali nesto mora biti.
Hvala ti sto si podijelila s nama. Ma ja sam uvjerena da postoji razlog za taj neuspjeh samo sto ga jos nismo pronasli - odbijam misliti da je bas svih 8 embrija bilo lose, a moj unutarnji glas najvise sumnja na svoju maternicu i na tanak endo. Zna li tko, rade li gdje donaciju i ugradnju mladjih maternica? 😂
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
https://ibb.co/VgzZ0NV
Sto da napisem. Dijagnoza mi je LUDA GLAVA KOJA NE SPAVA🙈🙈🙈
🤣🤣🤣🤣🤣 hahaahah... napisi dijagnoza potvrdena na FORUMU POTPOMOGNUTA VOL 5🤣🤣🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
https://ibb.co/VgzZ0NV
Sto da napisem. Dijagnoza mi je LUDA GLAVA KOJA NE SPAVA🙈🙈🙈
Mene kad pitaju koji doktor me uputi na to, ja kažem "pa ja" i onda krenem u detaljno objašnjenje zašto mi to treba da odustanu na kraju priče i naprave mi to
Doduše, nisam probala ići na laparaskopiju
Baš me zanima je li se to i iz biopsije/brisa endometrija može vidjeti? Ako se nešto otrovno slijeva u maternicu, zar se ne bi skužilo i u maternici da ima ostataka toga što curi, to ne ispari samo od sebe?
💔💔💔
Ugl ja jucer nisam oka sklopila ker sam istrazivala tu otrovnu vodu 🤣, popila sam kavu prije pola sata, i odlucila da danas ne idem ni spavati jer sam i tako prenervozna. NETFLIX je nocas moj, a u 6.00 krecem za Zg. Spavati cu kad to obavim jer ovako cu se samo mrcvariti od pokusavanja spavanja
Eto, i anestezija ti ni ne treba, zaspat ćeš čim legneš na stol, neće te moći probuditi
💔💔💔
lioraliora, wow, koja diva beta! Cestitam i drzim fige da su se oba primila😉🤞🏻🥰🥰
Ruska, drago mi je da je Kate dobro i da lijepo napreduje. Jedva cekam vidjeti ju (na slici)🥰
vuky, drago mi je da je prvi dojam dobar, mislim da ovdje do sada ni jedna od nas nije imala lose iskustvo s njim.😊
Lita.1234, hmmm, ja imam jedan “teze prohodan” jajovod, za vrijeme HSG-a mi je dr. rekao da je moguce da je i drugi isto ostecen ali mi nitko nije spomenuo tu tekucinu. A s obzirom na 5 neuspjelih transfera u kojima smo svaki put vracali blasticu, sad si mi dala razmisliti.
Eh da, to je ono sto mene muci..
Dakle i ako je prohodan na hsg-u i dalje moze biti ostecen samo se to ne vidi, dok ne dodje do najozbiljnijeg ostećenja tj hydrosalpinixa…
To mi je isto i L rekao…
Ufffff 😏😏😏😏😏
Mah, ne znam sto bih ti rekla. Nikada nisam mislila da cu se naci u ovim vodama a gle me sada, skoro pa magistrirala tematiku. 😂 Nekada si pomislim da bih mozda vec odavno zatrudnila da nisam toliko istrazivala i citala o postupcima i svim koracima. 🤪
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lita.1234, hmmm, ja imam jedan “teze prohodan” jajovod, za vrijeme HSG-a mi je dr. rekao da je moguce da je i drugi isto ostecen ali mi nitko nije spomenuo tu tekucinu. A s obzirom na 5 neuspjelih transfera u kojima smo svaki put vracali blasticu, sad si mi dala razmisliti.LucyLou definitivno je za razmisliti! Zato sam napisala svoju situaciju ako nekome pomogne. Jer to definitvno jako otezava transfer i ubija embrije. Potvrdio mi je dr. Jer cinjenica je da dr ne mogu sve pohvatati i moramo i mi nekad usmjeriti kojim putem ako vidimo da nesto ne ide.. a za 5 neuspjelih transfera mora biti razlog, ne kazem da je ovaj sigurno ali nesto mora biti.
Hvala ti sto si podijelila s nama. Ma ja sam uvjerena da postoji razlog za taj neuspjeh samo sto ga jos nismo pronasli - odbijam misliti da je bas svih 8 embrija bilo lose, a moj unutarnji glas najvise sumnja na svoju maternicu i na tanak endo. Zna li tko, rade li gdje donaciju i ugradnju mladjih maternica?😂
Ja sam MM rekla da želim da iduću trudnoću obavi on, da se moja maternica malo odmori. Ja ću preuzeti sve na sebe, on može odmah na porodiljni. nije problem.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji