Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    19. Veljača 2021. 12:53

ma2013 ja sam imala HPV CIN1 prije nešto manje od 10godina, rješila sam ga za mjesec dana sa uljem kantariona, čajevcem i citrofitom za imunitet. 
    MTB 8 je super brojkica, a bude nešto na kraju i od ovih manjih 
    Cure, malo sam prekopala svoju Premom aplikaciju u koju sam bilježila odnose oko ovulacije, te simptome nakon ovulacije; mjesec prije nego sam imala dva pozitivna testa na trudnoću sam prijavila žvalu/herpes i akne 5dpo, također sada nakon ET 5dpt žvala/herpes, akne. Pa eto, ako dobijete herpes ili žvalu, nije od vjetra već od seksa 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

19. Veljača 2021. 12:55

DailyP

Pozdrav svima!
    Nova sam tu, ali ne i u MPO vodama.
    Skupljamo friške nalaze za novi postupak, nadam se iza Uskrsa.
    Prvi put ćemo se okušati u privatnoj poliklinci pa mi treba par info. Cito - split - radno vrijeme za folikulometrije i apiracije i transfere? Može li se išta u popodnevnim satima?
    Baš zbog posla i ne mogu dalje u KBC.
    Osim Poljaka, je li tu još neki doktor?

Hvala unaprijed!

Za domaći sam pročitala prvih 5 i zadnjih 30 strana, ali trebat će mi dok se uključim. :D

Pozdrav, napiši nam nešto o prijašnjim postupcima.
    Mislim da je Poljak stalno jutro, ali kod njega folikulometrije idu brzo, ja nisam nikad čekala ni minute, a gore na katu su dr. Palada(još brži ) i dr. Aračić isto rade MPO, oni su mislim na tjedne, jedan jutro, jedan popodne. Ali imaj na umu da sestra koja izdaje ljekove radi samo jutro

• Astra81
    19. Veljača 2021. 12:57

MTB

I posebno, odnosi tokom postupka.
    Kaže mi dečko da se ne bi smjeli seksati sa partnerima (ni nikim drugim) kad nam folikuli dođu na blizu 10, jer onda riskiramo da se i spontano oplodimo. Prvo mi je zabranio odnose (kaže, od sad nadalje sam slobodna, tko se sexo, sexo se). Onda sam mu se rasplakala da sam već tjedan dana slobodna jer menstruacija pa MM morao apstinirati radi spermiograma. Rekoh, imam doma muškarčinu koji mi želi prezentirati svoj unaprijeđeni spermiogram, a on tako.
    Pa je rekao da je onda još samo danas dozvoljeno, ali da je to rubno.
    Dakle, da znate, seks je od par dana nakon početka pikanja ZABRANJEN!!!
    Druga stvar je što sam si ja glupača pucala u nogu i rekla ovo sve MM, i da je rubno, i sad on ne želi riskirati. I nit makac, nemrem ušićariti od njega niti centimetar.

E ne bi li to bila lakrdija 😂😂😂 da u stimuliranom postupku ostaneš prirodno trudna 😂😂😂
    Teoretski moguće ako neki  folikul ipak pukne, ali zamisli biti te sreće :) Ja ne bi imala ništa protiv :) 
    MTB, držim fige da se folikulići lijepo razvijaju 🤞

manemoj
    19. Veljača 2021. 13:01

Dada 13h je, čekamo 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    19. Veljača 2021. 13:12

Maki 😂 nede on niđe 😂😂
    Dont worry, jos malo pa party počinje 🍻
    MTB lijepe vijesti, vidim da ste bas kliknuli i lijepo se razzumijete. I endo ti je dobar! Do 8dc bi trebalo biti koji dc toliko mm endo. Nakon toga je improvozacija pa koliko ode do prosjecnih 11mm. 
    Ruska svidja mi se ova traper varijanta, bas su lijepa kolica❤
    Tuma tvoja su bas girlyyyyy 😍😍❤❤

Cure hvala vam za misljenja. Ekipu su danas stavili na odmrzavanje, sad sta je tu je. Popodne ce me zvati pa cemo vidit kako stojimo. Imali su vijeće u labu + gin.pa su predlozili da riskiramo do blastice jer su ovi zameci ocjenjeni kao najbolja kvaliteta (a znamo da je to samo vanjska ocjena, ne znamo sto je unutra). Dakle, sutra ce brijem biti stari 3dana, mogu pitati da ih tada vrate ili da cekamo ponedjeljak i pustimo ih do blastice. Ali kada smo vec pustili do sutra onda brijem jezi ga neka voze do ponedjeljka.. 
    Drugi problem je sta mi je u srijedu ujutro bio LH peak, u 16h je folikul jos bio u komadu. U cetvrtak ujutro je LH trakica bila bijela, ali uzv je bio tek navecer u 18.30 sati i tada je bilo vidljivo pravilno zuto tijelo. I sad, koji mi je nulti dan? To je pitanje. I koji mi je peti dan? Obzirom na trakicu, ja sam ziher da je folikul pukao negdje u srijedu poslije uzv u 16h tj. najkasnije u noci sri/cet pa mi je moguce cetvrtak cak i 1dpo, ali to je tak knap. 
    Vezano za intuiciju.. Kaze mi da poslusam embriologa, on smatra da ako prezivi do petpg dana, isti ima veće sanse. Istina je, tko ne riskira...
    (a ja sam skroz takva, nemogu si pomoc)
    U ovoj situaciji imam opciju vec u sliedecem ici u stimulirani ako ovo ne uspije.. 
    Sve vise vuce na transfer u pon. Ako ga bude. 
    Popodne cemo se čuti pa cemo viditi je li ekipa na broju.

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    19. Veljača 2021. 13:12

manemoj

Dada 13h je, čekamo 😉

🤞🤞🤞 taman cekam konzultacije i citam forum je li se dada javila ili nas namjerno drzi u neizvjesnosti 😘

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Upitnica_Split
    19. Veljača 2021. 13:14

Bozma 🍀🐞

DailyP

Pozdrav svima!
    Nova sam tu, ali ne i u MPO vodama.
    Skupljamo friške nalaze za novi postupak, nadam se iza Uskrsa.
    Prvi put ćemo se okušati u privatnoj poliklinci pa mi treba par info. Cito - split - radno vrijeme za folikulometrije i apiracije i transfere? Može li se išta u popodnevnim satima?
    Baš zbog posla i ne mogu dalje u KBC.
    Osim Poljaka, je li tu još neki doktor?

Hvala unaprijed!

Za domaći sam pročitala prvih 5 i zadnjih 30 strana, ali trebat će mi dok se uključim. :D

Pozdrav, napiši nam nešto o prijašnjim postupcima.
    Mislim da je Poljak stalno jutro, ali kod njega folikulometrije idu brzo, ja nisam nikad čekala ni minute, a gore na katu su dr. Palada(još brži ) i dr. Aračić isto rade MPO, oni su mislim na tjedne, jedan jutro, jedan popodne. Ali imaj na umu da sestra koja izdaje ljekove radi samo jutro

Ovo je bilo brzo! 👍
    Moze li lijekove preuzeti suprug? 
    U kbc mi je najveće problem čekanje folikulometrija od prije 7 do nekad 11 ujutro. A doktora ti možda i nema taj dan 😑

Za prijašnje, stavila sam u potpis, nemam puno za napisati. Zbog njegove dijagnoze nam AIH ne igra, ja slabo reagiram na stimulaciju pa smo tu di jesmo 🙂 ali računam da te privatno bolje prate jer sam prije na 3-4 folikulometrije imala uvijek drugog doktora koji nije htio mijenjati terapiju mog "glavnog" doktora i eto ga....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

sbjelisi
    19. Veljača 2021. 13:15

Dada strika 😂😂

oharascarlett14@gmail.com

ma2013 👣
    19. Veljača 2021. 13:26

MTB

MakiST, još ćeš ti to izbacivati iz kuće.Tanja79, bit će to slatke muke onih 9 mjeseci dok ćeš nositi bebača.Stigneš sve odluke donijeti.

BAJO1, je li ti barem ginekolog čemu?ma2013, ne znam ti pomoći, moj CIN2 je bio zbog HPVa. Osim matične, mislim da ti je i beta glukan super.

ericaa, držim fige za ugodne konzultacije

Meto, meni nitko nije rekao Asti gospe.Za one koje zanima, naručila sam sa LifeExtensionEurope suplemente u nedjelju navečer. Jutros su stigli.

miss, drži se.*.Women_name.*, princeza se sjednula, a to što mamu boli, ništa. Nadam se da će se malo pomaknuti da ti bude ugodnije.DailyP, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Volimo štrebere, koji pročitaju sve i srede potpis. Za St ti ne mogu pomoći, ali ima ovdje hrpa Splićanki.

MTB, koristim Betaglukan one tablete koje ste mi poslali da si kupim. Nadam se najboljem 🤞🤞

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 13:28

Bozma, hahah, vidim, ti radiš ozbiljno istraživanje. 

Astra81, zapravo to puno može zakomplicirati stvari. Jer ne bi znala da si trudna kad rade transfer. Što ako stave dva zametka, i jednog jako blizu onom koji se sam oplodio (jer ga ne vide)? Pa dođe do masakra unutar maternice?
    Svatko od nas želi spontano zatrudniti, ali mislim da bi bilo više problema nego koristi kad bi se to dogodilo usred stimulacije.

SBJelis, ali sad sam 6DC a on je samo 5.2. Smrc.  Idući pregled je tek 9DC. Mislim da ću u nedjelju krenuti nježno sa ciklom, just in case. Malo sam anksiozna što je pregled tek za 3 dana, aili uff. Kontam da se ništa bitno ne može desiti ovako rano. Bitnije mi je da me redovno pregledava u drugoj fazi stimulacije.
    Dani nakon ovulacije ti se ne broje tako u minutu. Ako je u srijedu bio u komadu, ovulacija se računa da je u četvrtak, petak je 1DPO.
    Navijam za mališe. Sreća prati hrabre!!!
    A, kao što kažeš, uvijek imaš i iduću stimulaciju. KOJA TI NEĆE TREBATI!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.