Premda čekate lijepe vijesti, kratko ću vas informirati o mojoj nimalo lijepoj situaciji. MTB, možeš me maknuti s popisa trudnica. Potvrđeno je da ploda nema. GO je na 19mm i prazna je, a beta je iznad 150000, nakon čega više ne mjere točan broj. Kad je beta oko 10000 trebalo bi kucati srce. Sve je jasno dakle. Ukinuta mi je terapija. Ako ne prokrvarim do ponedjeljka, idem na medikamentozni pobačaj, u nadi da mi kiretaža neće trebati. Kako je krenulo samnom, očekujem naravno najgore. Dosta smo tugovali i zadnja dva dana, ali još uvijek mi (nam) je baš teško.
Bas mi je zao... drzi se 😔😔😔😔
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Nina92, zakazana sam u 10, ali kako me krenulo, do 11 ću valjda stići do klinike.
Kad si ti?
I meni je u planu za idući tjedan zadnje kozmetičke popravke napraviti prije nego mi vrate bebu.
BAJO1, mmm, kinky!!
💔💔💔
Evo mene sa konzultacija. Buduci sam.imala koronu u prosincu,profesorica zeli pauzu 1,2 i 3 mjesec. Pitala sam zasto i onda mi je objasnila,korona povecava jako rizik za trombozu,trudnoca sama po sebi isto a i hormoni koje nam daju tako da sad ici u postupak bilo bi multipliciranje rizika. Meni se svida objasnjenje i slazem se. Iovako bi trebala M dobit drugu 29.3 tako da 1 DC idem na korona test i 2 DC krecem sa stimulacijom. Pregledala me i endometrioza miruje i necu biti na kontracepciji. Znaci,po menstrualnom kalendaru 30.3. Krece bockanje 😉😉 a dotle,trudimo se prirodno. Rekla je da moja sutuacija nije uopce takva da se prirodno ne moze dogoditi, teze,ali moze. I potvrdila mi je ovulaciju na lijevom jajniku koji me i bolio,zuto tijelo se vidi. I da,nisam htjela u prirodni. Prosli put me jako isrcpilo psihicki i fizicki i radije cu probavat u kucnoj atmosferi💃 ocito,moram cugat za svoj rođendan 🤣🤣🍻🍺
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Leia2.0 bas mi je zao,drzi se ❤️
Dada cekamo te....
Mtb ja sam u 12... a za endometrij jos je rano bit ce to okej....
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
I posebno, odnosi tokom postupka.
Kaže mi dečko da se ne bi smjeli seksati sa partnerima (ni nikim drugim) kad nam folikuli dođu na blizu 10, jer onda riskiramo da se i spontano oplodimo. Prvo mi je zabranio odnose (kaže, od sad nadalje sam slobodna, tko se sexo, sexo se). Onda sam mu se rasplakala da sam već tjedan dana slobodna jer menstruacija pa MM morao apstinirati radi spermiograma. Rekoh, imam doma muškarčinu koji mi želi prezentirati svoj unaprijeđeni spermiogram, a on tako.
Pa je rekao da je onda još samo danas dozvoljeno, ali da je to rubno.
Dakle, da znate, seks je od par dana nakon početka pikanja ZABRANJEN!!!
Druga stvar je što sam si ja glupača pucala u nogu i rekla ovo sve MM, i da je rubno, i sad on ne želi riskirati. I nit makac, nemrem ušićariti od njega niti centimetar.
E sad se pripremi na deveto-mjesecnu apstinenciju. Ja od 11 misece kao sahara. I sad se ponadala kad uđem u deveti mjesec da ce bit kad ono čorak . Imam opet neku bakterijicu u urinu pa mi dr zabranio🤨🤨😭😭😭
Premda čekate lijepe vijesti, kratko ću vas informirati o mojoj nimalo lijepoj situaciji. MTB, možeš me maknuti s popisa trudnica. Potvrđeno je da ploda nema. GO je na 19mm i prazna je, a beta je iznad 150000, nakon čega više ne mjere točan broj. Kad je beta oko 10000 trebalo bi kucati srce. Sve je jasno dakle. Ukinuta mi je terapija. Ako ne prokrvarim do ponedjeljka, idem na medikamentozni pobačaj, u nadi da mi kiretaža neće trebati. Kako je krenulo samnom, očekujem naravno najgore. Dosta smo tugovali i zadnja dva dana, ali još uvijek mi (nam) je baš teško.
Jako,jako mi je zao. Drzite se ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Draga Leia, žao mi je zbog tvog gubitka. 💔
Ne nalazim prave riječi utjehe, jer ih zapravo nisam trebala kad sam ja kroz svoj spontani prolazila. Samo sam trebala tišinu, svog supruga i vrijeme. I meni su tablete bile dane (u Njemačkoj je drukcije, ne mora se bit u bolnici), no samo je sve krenulo srećom. Ako ti krene samo, preporučam da imas Ibuprofene kraj sebe, bolovi su nešto jači od menstrualnih.
Drži se 🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Leia, baš mi je žao!!! Uzmi si vremena koliko god trebaš, plači, tuguj, sve je to za ljude! I poslije, kad skupiš snage, opet u borbu za svoj cilj uz nadu da će taj puta biti dobitan.
Drži se, sve smo uz tebe!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
😔😔😔
AuroraB Da, da, pratimo se. 🙂 Vidim skuplja se ekipa za 4.mj. Nadam se da će nam biti sretno! ☺️
Dia85pa sad ne znam ako ti je tako rekao… Kažem, meni nije ništa rekla dr. Ja sam već bila zbog pozitivnog ENA screena i antitijela na U1RNP na obradi kod imunologa prije koju godinu pa su rekli samo praćenje i ništa nisu spominjali za potpomognutu da bih trebala iako sam im rekla da me očekuje postupak. Samo su rekli da im se javim ako ostanem trudna… A nisam ostala… Kad sam sad vidjela da mi je i ANA pozitivna (kod mene piše ANF ali sam na netu našla da je to to) mislila sam da bi u tome mogao biti uzrok neuspjeha već 3 puta, ali eto, očito dr. ne smatra.
Rina, ja razmišljam otići negdje kod nekog ko se bas bavi reproduktivnom imunologijom po savjet/konzultacije dal moze utjecati kad obavim sve testove i dal da uzimam taj Decortin nakon transfera. Sad mi je sve malo naknap jer mi je 16. Dan ciklusa pa sam luda
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji