AuroraB Da, da, pratimo se. 🙂 Vidim skuplja se ekipa za 4.mj. Nadam se da će nam biti sretno! ☺️
Dia85 pa sad ne znam ako ti je tako rekao... Kažem, meni nije ništa rekla dr. Ja sam već bila zbog pozitivnog ENA screena i antitijela na U1RNP na obradi kod imunologa prije koju godinu pa su rekli samo praćenje i ništa nisu spominjali za potpomognutu da bih trebala iako sam im rekla da me očekuje postupak. Samo su rekli da im se javim ako ostanem trudna... A nisam ostala... Kad sam sad vidjela da mi je i ANA pozitivna (kod mene piše ANF ali sam na netu našla da je to to) mislila sam da bi u tome mogao biti uzrok neuspjeha već 3 puta, ali eto, očito dr. ne smatra.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala… Ne znam kako cu popodne radit… Oci mi aw sklapaju samo bi spavala…
Ja sam sanjala da smo stavili bebu u onu kosaru za kolica, na nekoj nizbrdici, i kao nju spustili na pod jer stavljamo stvari u auto. Govorim muzu da pazi na bebu i u tom trenu kosara krene klizit po toj nizbrdici i beba ispadne van 🤯🤯🤯 ja trcim prema njoj i onda se probudim. Znaci, usrala se ko grlica! Inace, jucer stigla kolica i cijeli dan se zajebavali s tim pa valjda zato 🤷🏻♀️ na e kupi narucili prekjucer, jucer stigla 🙂👶🏻
Maki, cekamooooo… Ananas, sex, pilates lopta, pranje prozora,… izaberi 🙂
Ajme ruska divnoooo… koja si uzela ako se smije znati… imas slikicu…
Imam 🙂
https://ibb.co/mDRrvQY
Iskreno, nije mi se dalo ni hodat ni trazit, a svi ih hvale. I meni se cine skroz ok.. Zasad 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala… Ne znam kako cu popodne radit… Oci mi aw sklapaju samo bi spavala…
Ja sam sanjala da smo stavili bebu u onu kosaru za kolica, na nekoj nizbrdici, i kao nju spustili na pod jer stavljamo stvari u auto. Govorim muzu da pazi na bebu i u tom trenu kosara krene klizit po toj nizbrdici i beba ispadne van 🤯🤯🤯 ja trcim prema njoj i onda se probudim. Znaci, usrala se ko grlica! Inace, jucer stigla kolica i cijeli dan se zajebavali s tim pa valjda zato 🤷🏻♀️ na e kupi narucili prekjucer, jucer stigla 🙂👶🏻
Imam 🙂
Iskreno, nije mi se dalo ni hodat ni trazit, a svi ih hvale. I meni se cine skroz ok.. Zasad 🙂
🔝 lipa su 😍
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Snivalice do kad si pila list maline?
Pila sam je do transfera češće, kasnije ne baš svaki dan, ali jesam isto. I ananas sam konzumirala.
Sad sam prestala, jer sam taman oko toga i prehlađena, pa su mi prisjeli svi čajevi.
Bacam trudničke prašine svima :)
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
MakiST, još ćeš ti to izbacivati iz kuće.
Tanja79, bit će to slatke muke onih 9 mjeseci dok ćeš nositi bebača.Stigneš sve odluke donijeti.
BAJO1, je li ti barem ginekolog čemu?
ma2013, ne znam ti pomoći, moj CIN2 je bio zbog HPVa. Osim matične, mislim da ti je i beta glukan super.
ericaa, držim fige za ugodne konzultacije
Meto, meni nitko nije rekao Asti gospe.
Za one koje zanima, naručila sam sa LifeExtensionEurope suplemente u nedjelju navečer. Jutros su stigli.
miss, drži se.
*.Women_name.*, princeza se sjednula, a to što mamu boli, ništa. Nadam se da će se malo pomaknuti da ti bude ugodnije.
DailyP, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Volimo štrebere, koji pročitaju sve i srede potpis. Za St ti ne mogu pomoći, ali ima ovdje hrpa Splićanki.
💔💔💔
Miss drži se, vjerujem da je teško u tim bolovima i neizvjesnosti, ali izdrzat ćeš ti to dok se taj glumi hematom ne apsorbira. ❤️
Ruska1986 lijepa su kolica, gledala sam i ja ta, al se još dvoumim između par jer sam našla jedna baš baš za curke i možda bih ta uzela. Ići ću u 3.mj to malo pogledati. 😊
Women_name bitno da curka napreduje i da si zatvorena. A ovo, moraš malo više mirovao i čekati. Jesu ti rekli koliko je teška? 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Daklem. UZV - 6DC
Sluznica mi je divna, zadovoljan je.
Endo je 5.2 (ne znam da li da krenem piti ciklu odmah ili da pričekam idući UZV).
Brojao je samo veće folikule (one od 8-9) - ima ih 8, i još hrpica manjih.
Kaže da je već sa 8 zadovoljan, ali da on zapravo nikad nije zadovoljan i da ih želi pogurati još nekoliko
Opet mi je komentirao glupi miom, nabijem ga na miom.
Za PAI će mi dati Clexane
Kao i uvijek, brinuo se kako ću ja to financijski (stvarno voli mog muža kad mu stalno želi štediti novce). Ja rekoh, neka to ova moja testosteronski nabijena mačo muškarčina sa normo plaća. Nasmijao se i složio da onda može.
Rekao je da je normalno da mi je menstruacija odmah stala kad sam se krenula pikati, da je to i bio cilj.
Danas je bilo baš jako ugodno, lijepo me opustio. Svaka mu čast na tome.
Sljedeći UZV u ponedjeljak. Onda ću dobiti i supresiju.
💔💔💔
Imam 🙂
Divna 🥰🥰🥰 super... jos malooooo
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB ovo sve super zvuči. Obecavajuce je i super za Clexane 🥳🥳
Ruska1986 evo meni su uz ova tvoja ova zapela za oko al još se premisljam jer su baš ženska i vjerujem da se brzo i lako zamazu...
https://ibb.co/6gD5G4z
https://ibb.co/tLp9sqC
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
I posebno, odnosi tokom postupka.
Kaže mi dečko da se ne bi smjeli seksati sa partnerima (ni nikim drugim ) kad nam folikuli dođu na blizu 10, jer onda riskiramo da se i spontano oplodimo. Prvo mi je zabranio odnose (kaže, od sad nadalje sam slobodna, tko se sexo, sexo se). Onda sam mu se rasplakala da sam već tjedan dana slobodna jer menstruacija pa MM morao apstinirati radi spermiograma. Rekoh, imam doma muškarčinu koji mi želi prezentirati svoj unaprijeđeni spermiogram, a on tako.
Pa je rekao da je onda još samo danas dozvoljeno, ali da je to rubno.
Dakle, da znate, seks je od par dana nakon početka pikanja ZABRANJEN!!!
Druga stvar je što sam si ja glupača pucala u nogu i rekla ovo sve MM, i da je rubno, i sad on ne želi riskirati. I nit makac, nemrem ušićariti od njega niti centimetar.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji