MakiST, još ćeš ti to izbacivati iz kuće.Tanja79, bit će to slatke muke onih 9 mjeseci dok ćeš nositi bebača.Stigneš sve odluke donijeti.
BAJO1, je li ti barem ginekolog čemu?ma2013, ne znam ti pomoći, moj CIN2 je bio zbog HPVa. Osim matične, mislim da ti je i beta glukan super.
ericaa, držim fige za ugodne konzultacije
Meto, meni nitko nije rekao Asti gospe.Za one koje zanima, naručila sam sa LifeExtensionEurope suplemente u nedjelju navečer. Jutros su stigli.
miss, drži se.*.Women_name.*, princeza se sjednula, a to što mamu boli, ništa.
Nadam se da će se malo pomaknuti da ti bude ugodnije.
DailyP, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Volimo štrebere, koji pročitaju sve i srede potpis. Za St ti ne mogu pomoći, ali ima ovdje hrpa Splićanki.
MTB, koristim Betaglukan one tablete koje ste mi poslali da si kupim. Nadam se najboljem 🤞🤞
Reci mi još jednom Vi i izbrisat ću te s foruma.
Jedno je kad to govoriš AuroraB i ANKSIMORON, one i jesu stare. Ali ja sam mladica.
Primljeno na znanje! 😉😉
Leia, baš mi je žao 😔 Drži se. ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
I posebno, odnosi tokom postupka.
Kaže mi dečko da se ne bi smjeli seksati sa partnerima (ni nikim drugim) kad nam folikuli dođu na blizu 10, jer onda riskiramo da se i spontano oplodimo. Prvo mi je zabranio odnose (kaže, od sad nadalje sam slobodna, tko se sexo, sexo se). Onda sam mu se rasplakala da sam već tjedan dana slobodna jer menstruacija pa MM morao apstinirati radi spermiograma. Rekoh, imam doma muškarčinu koji mi želi prezentirati svoj unaprijeđeni spermiogram, a on tako.
Pa je rekao da je onda još samo danas dozvoljeno, ali da je to rubno.
Dakle, da znate, seks je od par dana nakon početka pikanja ZABRANJEN!!!
Druga stvar je što sam si ja glupača pucala u nogu i rekla ovo sve MM, i da je rubno, i sad on ne želi riskirati. I nit makac, nemrem ušićariti od njega niti centimetar.
E sad se pripremi na deveto-mjesecnu apstinenciju. Ja od 11 misece kao sahara. I sad se ponadala kad uđem u deveti mjesec da ce bit kad ono čorak . Imam opet neku bakterijicu u urinu pa mi dr zabranio🤨🤨😭😭😭
Evo nas, taman usli u 33tt trudnoce 🥳🥳 i dalje sve normalno 😉😉😉 Doduse, ovdje u DE je drukcije, nema pustih briseva niti slanja urina na analize, jedino na svakom pregledu sa nekim stapicem gledaju da li ima proteina i secera u urinu. No da salju, pa gledaju imali ešerihije i ostalog, to ne. Totalno drukcije nego tu.
Ovdje tog ničeg-šta manje znaš, to bolje. 🤣 Skroz zatvorena, crviks na 4 cm, pH rodnice uredan- nema nikakvih prepreka za seks.
Jedino mi na sljedecem pregledu uzimaju briseve za streptokok i to je to sta se njih tiče.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Premda čekate lijepe vijesti, kratko ću vas informirati o mojoj nimalo lijepoj situaciji. MTB, možeš me maknuti s popisa trudnica. Potvrđeno je da ploda nema. GO je na 19mm i prazna je, a beta je iznad 150000, nakon čega više ne mjere točan broj. Kad je beta oko 10000 trebalo bi kucati srce. Sve je jasno dakle. Ukinuta mi je terapija. Ako ne prokrvarim do ponedjeljka, idem na medikamentozni pobačaj, u nadi da mi kiretaža neće trebati. Kako je krenulo samnom, očekujem naravno najgore. Dosta smo tugovali i zadnja dva dana, ali još uvijek mi (nam) je baš teško.
Leia, jako mi je žao, tu smo za tebe, ako i koliko ti bude pasalo..uglavnom je to za većinu nas duga borba a kad krenemo se od silne želje da bude brzo i sretno, još je teže
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Hvala vam na podršci drage cure. Htjela bi samo reći, netko je spomenuo brufene, mislim Sara - rekli su mi da ne brufeni, da će mi nešto drugo dati protiv bolova, ali da brufeni poništavaju djelovanje tableta koje uzrokuju kontrakcije da bi došlo do pobačaja pa da to nikako. Evo, nadam se da nikome neće trebat ta informacija, ali ako hoće, neka zna...
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
DRAGE MIJE CURE, SVEEEEE SKUPA JEDNAKO VAS VRLIMMM I HVALA VAM ŠTO CIJELI DAN MISLITE NA MENE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nadam se da nema ljutnje što nisam imenovala svaku posebno no meni je zbirka u glavi da nemože biti veća... Pod dojmom sam svega, i to iščekivanje mi je pojelo sve živce 😂
Nisam htjela otvarati mail dok ne dođem kući sa posla jer sam htjela sjesti, pa nek ide sve....
Posebno moram naglasiti za Leiu da mi je izrazito žao, i to je ono čega sve sve mi plašimo.. Nego misliš li da je ona beta sa početka dala naslutiti da će se nešto loše desiti? Ne kužim zašto ☹️
MTB u cijeloj ovoj strci toliko sam se nasmijala tvojim postovima, i to onako na glas 😂😂
Negoooooo ono što čekate cijeli dan, što i ja sama čekam cijeli dan je moja divnica od bete koja iznosi 2826,40., progesteron je 11.31 (to ok ili?).
Happy sam i nemojte mi zamjeriti ako bilo što danas mom oku promakne. Sad sam službeno trudna, ili kako da kažem zaštopirana i nadam se da ću uskoro vidjeti svoju slatku štopericu u buši 🤗🤗🤗🤗
Naručena sam na uzv 01.03. I tada ću biti 6+3. Neznam što mogu očekivati za te tjedne i dane pa neka me neka od vas uputi 😊🥰
Još jednom hvala svima na pozitivi 🥰❤️🙏
endometrioza
Pozdrav svima!
Nova sam tu, ali ne i u MPO vodama.
Skupljamo friške nalaze za novi postupak, nadam se iza Uskrsa.
Prvi put ćemo se okušati u privatnoj poliklinci pa mi treba par info. Cito - split - radno vrijeme za folikulometrije i apiracije i transfere? Može li se išta u popodnevnim satima?
Baš zbog posla i ne mogu dalje u KBC.
Osim Poljaka, je li tu još neki doktor?
Hvala unaprijed!
Za domaći sam pročitala prvih 5 i zadnjih 30 strana, ali trebat će mi dok se uključim. :D
Pozdrav, napiši nam nešto o prijašnjim postupcima.
Mislim da je Poljak stalno jutro, ali kod njega folikulometrije idu brzo, ja nisam nikad čekala ni minute, a gore na katu su dr. Palada(još brži) i dr. Aračić isto rade MPO, oni su mislim na tjedne, jedan jutro, jedan popodne. Ali imaj na umu da sestra koja izdaje ljekove radi samo jutro
Ovo je bilo brzo! 👍
Moze li lijekove preuzeti suprug?
U kbc mi je najveće problem čekanje folikulometrija od prije 7 do nekad 11 ujutro. A doktora ti možda i nema taj dan 😑
Za prijašnje, stavila sam u potpis, nemam puno za napisati. Zbog njegove dijagnoze nam AIH ne igra, ja slabo reagiram na stimulaciju pa smo tu di jesmo 🙂 ali računam da te privatno bolje prate jer sam prije na 3-4 folikulometrije imala uvijek drugog doktora koji nije htio mijenjati terapiju mog "glavnog" doktora i eto ga….
ista stvar kao i meni, na kraju sa 8 folikula dosla na 1 na toj usranoj Bemfoli jer njih 4 doktora koja su me pregledavala dok moje nema nisu htjeli ništa mijenjat bez nje, ona je rekla nadodat Pergoveris, nije upisala protokol nego za prva 4 dana i ostala sam do kraja na Bemfoli.
Mislim da se možeš lako dogovorit i da ti muž pokupi ili da ti sestra to ostavi nekome tko će bit popodne. Ionako sve već znaš sama, a i sestra je stalno dostupna na mailu pa je možeš pitat. Sad samo odluči kod koga bi išla, ali ako ikako možeš radije idi u Poljaka, ipak on ima više iskustva nego oni gore na katu, ali doslovno se zadržiš 5 minuta, možeš preko pauze na poslu
DRAGE MIJE CURE, SVEEEEE SKUPA JEDNAKO VAS VRLIMMM I HVALA VAM ŠTO CIJELI DAN MISLITE NA MENE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nadam se da nema ljutnje što nisam imenovala svaku posebno no meni je zbirka u glavi da nemože biti veća… Pod dojmom sam svega, i to iščekivanje mi je pojelo sve živce 😂
Nisam htjela otvarati mail dok ne dođem kući sa posla jer sam htjela sjesti, pa nek ide sve….
Posebno moram naglasiti za Leiu da mi je izrazito žao, i to je ono čega sve sve mi plašimo.. Nego misliš li da je ona beta sa početka dala naslutiti da će se nešto loše desiti? Ne kužim zašto ☹️
MTB u cijeloj ovoj strci toliko sam se nasmijala tvojim postovima, i to onako na glas 😂😂
Negoooooo ono što čekate cijeli dan, što i ja sama čekam cijeli dan je moja divnica od bete koja iznosi 2826,40., progesteron je 11.31 (to ok ili?).
Happy sam i nemojte mi zamjeriti ako bilo što danas mom oku promakne. Sad sam službeno trudna, ili kako da kažem zaštopirana i nadam se da ću uskoro vidjeti svoju slatku štopericu u buši 🤗🤗🤗🤗
Naručena sam na uzv 01.03. I tada ću biti 6+3. Neznam što mogu očekivati za te tjedne i dane pa neka me neka od vas uputi 😊🥰
Još jednom hvala svima na pozitivi 🥰❤️🙏
Ajmeeee, to smo čekali cjeli dan!
Čestitam! 😊😊😊😊❤️🎊🥳🥳🥳
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Hvala vam na podršci drage cure. Htjela bi samo reći, netko je spomenuo brufene, mislim Sara - rekli su mi da ne brufeni, da će mi nešto drugo dati protiv bolova, ali da brufeni poništavaju djelovanje tableta koje uzrokuju kontrakcije da bi došlo do pobačaja pa da to nikako. Evo, nadam se da nikome neće trebat ta informacija, ali ako hoće, neka zna…
Aha, a ja san pisala ako samo od sebe krene, bez tableta, to je bio moj slucaj.
-
Mislim da je uvijek najbolje pitat ako oni ne kazu, iako se u toj situaciji dosta zena iskljuci, sto je razumljivo. Jer stvarno zna boljeti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dada, čestitke 🥳🥳🥳 Nek bude uredna i školska trudnoća! ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
MTB, bit će njih i više na kraju. Znači ipak Clexan, sad si pokrivena skroz
Dada, aj sad napokon možemo i čestitat
Leia žao mi je
Sortiraj odgovore
Najstariji