MTB evo ti moj nalaz od 22.1.21 tu sam bila na 8dc i mjerio je samo 6 mm a vodeci folikul 13 mm. Poslje neznam jer nisam bila na kontroli ali dok je rekla da je sasvim ok .
https://ibb.co/FB5DfSM
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Premda čekate lijepe vijesti, kratko ću vas informirati o mojoj nimalo lijepoj situaciji. MTB, možeš me maknuti s popisa trudnica. Potvrđeno je da ploda nema. GO je na 19mm i prazna je, a beta je iznad 150000, nakon čega više ne mjere točan broj. Kad je beta oko 10000 trebalo bi kucati srce. Sve je jasno dakle. Ukinuta mi je terapija. Ako ne prokrvarim do ponedjeljka, idem na medikamentozni pobačaj, u nadi da mi kiretaža neće trebati. Kako je krenulo samnom, očekujem naravno najgore. Dosta smo tugovali i zadnja dva dana, ali još uvijek mi (nam) je baš teško.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Daklem. UZV - 6DC
Sluznica mi je divna, zadovoljan je.
Endo je 5.2 (ne znam da li da krenem piti ciklu odmah ili da pričekam idući UZV).
Brojao je samo veće folikule (one od 8-9) - ima ih 8, i još hrpica manjih.
Kaže da je već sa 8 zadovoljan, ali da on zapravo nikad nije zadovoljan i da ih želi pogurati još nekoliko
Opet mi je komentirao glupi miom, nabijem ga na miom.
Za PAI će mi dati Clexane
Kao i uvijek, brinuo se kako ću ja to financijski (stvarno voli mog muža kad mu stalno želi štediti novce). Ja rekoh, neka to ova moja testosteronski nabijena mačo muškarčina sa normo plaća. Nasmijao se i složio da onda može.
Rekao je da je normalno da mi je menstruacija odmah stala kad sam se krenula pikati, da je to i bio cilj.
Danas je bilo baš jako ugodno, lijepo me opustio. Svaka mu čast na tome.
Sljedeći UZV u ponedjeljak. Onda ću dobiti i supresiju.
Kad u ponedjeljak?? Mozda se vidimo da mi donese srecu za transfer..
Nisam bas stigla popratite sve, morala sam se uljepsat malo frizura i zubar 😄😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Premda čekate lijepe vijesti, kratko ću vas informirati o mojoj nimalo lijepoj situaciji. MTB, možeš me maknuti s popisa trudnica. Potvrđeno je da ploda nema. GO je na 19mm i prazna je, a beta je iznad 150000, nakon čega više ne mjere točan broj. Kad je beta oko 10000 trebalo bi kucati srce. Sve je jasno dakle. Ukinuta mi je terapija. Ako ne prokrvarim do ponedjeljka, idem na medikamentozni pobačaj, u nadi da mi kiretaža neće trebati. Kako je krenulo samnom, očekujem naravno najgore. Dosta smo tugovali i zadnja dva dana, ali još uvijek mi (nam) je baš teško.
To sam sve prosla . Tocno znam kako ti je. 🙁 . Ako mozes medikamentozni pobacaj je bolje . Prije se maternica i jajnici rezetiraju na svoje . Saljem ti zagrljaj
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure, kako sam ja sretna što vas imam
Ovo ne govore hormoni iz mene.
🤣🤣🤣🤣🤣 ma kakvi 🤣🤣🤣🤣 ti si meni show... a sto se tice endometrija to ti je super... tako je i meni bio i prirodno se zadebljao... ali cikla naskodit ne moze...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bas mi je žao Leia 😔 znam da nema sad neke utjehe što god ti rekla, ali šaljem ti puno virtualnih zagrljaja. Ako ti bude teško, dođi nam se slobodno požaliti i izjadati. Nadam se da će barem samo otići, da te neće i tu zezati.... ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Leia2.0 tako mi je žao, baš sam mislila da će doći do obrata situacije 😔
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
SBjelis, Ina85, hvala. Zadnji put sam 7DC imala 8mm. S druge strane, ono je bio dugi protokol pa su možda tu pravila drukčija. Gić je bio zadovoljan, a ja bum pila ciklu.
Leia2.0, čekamo sve vijesti. Sve smo mi bitne. Jako mi je žao. Tvoje lavice su tu, uz tebe.
💔💔💔
MakiST, još ćeš ti to izbacivati iz kuće.Tanja79, bit će to slatke muke onih 9 mjeseci dok ćeš nositi bebača.Stigneš sve odluke donijeti.
BAJO1, je li ti barem ginekolog čemu?ma2013, ne znam ti pomoći, moj CIN2 je bio zbog HPVa. Osim matične, mislim da ti je i beta glukan super.
ericaa, držim fige za ugodne konzultacije
Meto, meni nitko nije rekao Asti gospe.Za one koje zanima, naručila sam sa LifeExtensionEurope suplemente u nedjelju navečer. Jutros su stigli.
miss, drži se.*.Women_name.*, princeza se sjednula, a to što mamu boli, ništa.
Nadam se da će se malo pomaknuti da ti bude ugodnije.
DailyP, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Volimo štrebere, koji pročitaju sve i srede potpis. Za St ti ne mogu pomoći, ali ima ovdje hrpa Splićanki.
A jedno blizu 60 g ima😂😂😂😂
Jako mi je jako žao... Užasno je to, toliko želimo tu trudnoću i onda se dogodi i onda ovako nešto..
Odtugujte, isplacite.. doći će i vaše vrijeme ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji