Sbjelis, ne znam sta bi ti rekla.. Ja uvijek nekako idem za tim da vjerujem tipa doktorima i ako mi oni nest kazu, tako i napravim.. S tim da smo se uvjerili milion puta da i oni fulaju, ali opet, ako krenem neku svoju politiku vodit, poludit cu. I da, prvi put cujem za takvu opciju kao kod tebe.. Da se odmrznu pa se puste do blasitica. Mislila sam da, ako su zamrznuti treci dan, onda je to to, a ne da se mogu odmrznut i napredovat dalje 🤷🏻♀️ Kao sta je Aurora rekla, ti napravi kako god ti mislis da je najbolje za tebe..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure da se ja javim. Uglavnom sve je ok, ali curka je jako nisko i sjedi guzom dole. Kažu da zato imam takve bolove, zatvorena jesam. Vratili su mi utrogestane 3x200 mg
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala… Ne znam kako cu popodne radit… Oci mi aw sklapaju samo bi spavala…
Ja sam sanjala da smo stavili bebu u onu kosaru za kolica, na nekoj nizbrdici, i kao nju spustili na pod jer stavljamo stvari u auto. Govorim muzu da pazi na bebu i u tom trenu kosara krene klizit po toj nizbrdici i beba ispadne van 🤯🤯🤯 ja trcim prema njoj i onda se probudim. Znaci, usrala se ko grlica! Inace, jucer stigla kolica i cijeli dan se zajebavali s tim pa valjda zato 🤷🏻♀️ na e kupi narucili prekjucer, jucer stigla 🙂👶🏻
Maki, cekamooooo… Ananas, sex, pilates lopta, pranje prozora,… izaberi 🙂
Ajme ruska divnoooo... koja si uzela ako se smije znati... imas slikicu...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
SBjelis žao mi je što imaš tu dilemu, teško je znati što je pametnije. Vjerojatno embriolog zna što radi, ali ne kužim zašto to radi. Zar nije da se puštaju zameci do blastocista kako bi se probrale one najjače koje imaju najveću šansu da prežive u trbuhu? Mi smo npr. imali 6 oplođenih, do bc su došle 2 i te su smrznute kao jedine relevantne. No ta logika onda ne vrijedi kada imaš samo 2 zametka, jer ne kužim što želi embriolog postići s tim da ih još pušta u labosu. Sigurno nije probir jer imaš samo dvije i obje mogu bez problema odmah vratiti. Voljela bih da ti je bolje objasnio logiku iza svoje odluke, onda bi sigurno bila smirenija da je dobro odlučio jer ovako kao da dio puzzle nedostaje... nadam se da će biti sve okej na kraju!
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sbjelis ja se isto slazem sa aurorab... ono na sto te navodi tako napravi... ja osobno bi ih odmah vratila... ali mislim da svaka od nas razmislja drugacije a i realno u razlicitim smo pozicijama i ocekivanjima... sretno u svakom slucaju 🥰🥰🥰
Dada mislim na tebe...
Miss zao mi je radi tebe... 😚😚😚
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav svima!
Nova sam tu, ali ne i u MPO vodama.
Skupljamo friške nalaze za novi postupak, nadam se iza Uskrsa.
Prvi put ćemo se okušati u privatnoj poliklinci pa mi treba par info. Cito - split - radno vrijeme za folikulometrije i apiracije i transfere? Može li se išta u popodnevnim satima?
Baš zbog posla i ne mogu dalje u KBC.
Osim Poljaka, je li tu još neki doktor?
Hvala unaprijed!
Za domaći sam pročitala prvih 5 i zadnjih 30 strana, ali trebat će mi dok se uključim. :D
3 MPO postupka
💜 01/22.
Women Name , jel moras mirovati radi toga ? Bitno da je sve ok, valjda ce se i beba preokrenuti pa ce bit lakse i nece te bolit 🙏🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Žao mi je zbog svih beta koje se nisu duplale prema očekivanom i nisu odgovarajućih vrijednosti. 😞😥
Sanjich divna beta! 😍
Dada sigurna sam da će tvoja biti odlična! ☺️
Drago mi je zbog svih lijepih UZV-a bebica.
Ja sam bila na konzultacijama i idem u postupak u 4.mj. Bila sam kod dr. Lane Z.H. Imam pitanja za sve koji su bili u Pol. Škvorc. Prati li dr. koji bude na konzultacijama cijeli postupak ili se ondje izmjenjuju? Negdje sam prije pročitala da se izmjenjuju i da su oboje upućeni u situaciju.
Također me zanima koliko često se ide na folikulometrije? Ne znam jesam li dobro zapamtila da samo 2 puta osobe koje su iz udaljenijih područja? Bila sam dosta dugo na konzultacijama i puno toga smo prošli pa više nisam sigurna.
Da, izmjenjuju se njih dvoje i kroz folikulometrije i kroz postupke aspiracije i transfera, zavisno u čijoj si smjeni dobila termin. Na ovo drugo pitanje ti neznam odgovorit, jer ja sam dosta blizu pa meni nisu spominjali ništa vezano za to
Koliko često si ti išla na folikulometrije? Razmišljam, ako se 2 puta ide kako utvrde kad je vrijeme za štopericu i aspiraciju? U Petrovoj sam često išla,svaki drugi dan, a ponekad se znalo zaredati i nekoliko dana za redom. Kako je taj dio tekao kod tebe?
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Trudnice naše drage držite se 💗💗💗💗💗
Još malooo i bit će beba 🎉🎉🎉
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
Bajooo, legendoooo 🤣🤣🤣🤣🤣
---
I ja sam isto kao i Ruska vidjela sjenicu bez filtera, zato Mattan- DRŽIM FIGEEE 🤞🏻🤞🏻🧡
—
Miss, 🧡 samo strpljenje ti trenutno želim, znan da neizvjesnot ubija.
---
Dada, sigurno će bit oko 2000 betica🙃😁
---
Svima vam želim ugodan dan! 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji