Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala... Ne znam kako cu popodne radit... Oci mi aw sklapaju samo bi spavala...
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Ma ti si za danas pehove ispucala😊! Jajnici i maternica ce biti tip-top!😊👌
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mtb sretno sada, bit ce lijepe vijesti🤞🤞🍀
Mattan to je divna sjena plusa, vidi se, a provukla sam i kroz par filtera, sve na mjestu🤞🤞🍀 za 6dnt kako i treba biti😍
Dada beba je u maternici, kakve crne misli iš, iš☝️
Beta ce biti top, to te ne treba brinuti, a za dalje.. bojim se da cemo ostatak zivota provest u strahu, zato cemo zivjeti dan po dan i mantrati samo na dobro😘🌸
Sbjelis htjela si mi rec da sam bila u pravu za tvoju O😎
Zapravo, nije cudno da je biolog tako odlucio, dogadja se, a ja sam odlucila vjerovati u tvoje embrije i da ce se izboriti i biti jaki💪 Slazem se, ako je embrij pravi bio on u maternici ili posudici, nastaviti ce se razvijati. Znamo da im je presudan 4 dan, tako da je mozda i bolje odmah znati na cemu stojis..🤞🤞🍀
Josipa misljenja su podijeljena.. meni je tamo odlicno, sa dr mogu pricat o cemu zelim, bez obzira koliko djelovalo da je na traci uvijek ce odg na sva pitanja, nije tip koji ce te pitati jel te nesto zanima, nego sama pocnes bombardirati s pitanjima i uvijek ces dobiti konkretan odg. Razg sa biologom mozes traziti u bilo kojem trenu, a sestre su divne😍
Bozma daj odmah dva spermica, neka oplode dvije tako pa jednu vrate meni, jednu tebi😎😁 dok je sve svjeze😜
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro, ja sam sanjala da jedem voće..
Onda me je mačka probudila, nek i njoj idem dat jest.. 😂
SBjelis, ja sam vracala sad dvije dvonevne, pa nisam bila ni blizu..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Maki tebi to ide super, lagano se otvaras, taman ces u bolnicu i odmah u radjaonu, zelim ti svu srecu i lagan i brz porod❤️❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure. Sve sam procitala fino uz dorucak. I nasmijete me uvjek. Nema ništa bez gemišta ahahahha.
Šmattan vidim sjenicu. Piski opet sutra.
Eto nas na 8dc, poceli smo sa keksicima iako do O ima vremena . Dosao mail danas stizu DHEA tabletice. Da nabildamo malo te jajne stanice .Rekla sam dragome ima da svijetlim koliko tih preparata hitam u se 🤣. Iznenadio me , ima normozoospermiu al smo narucile 2 paketa crne mace u prahu. Kaze fino mu pa nastavlja piti 💪.
MTB jesi obavila pregled u hodniku 😂?
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure, može pomoć, brisevi uredni, HPV negativan, a ja imam CIN1. 🤷🏻♀️ Da li je imao netko slučaj takav?
Počela sam uzimati matičnu mliječ i tablete za imunitet. Da li ima nešto još što bi mogla uzimati? 😥
Oralne i vaginalne probiotike (ja koristim lactogyn oralni svaka 4-6mj, sad u trudnoci konstantno). Maticna mlijec je super i dobro da si to uvela. Inace, ja sam imala HSIL... To je gore od CIN 1. Rijesila gore navedenom terapijom, za tri mj. nalaz bio uredan i nije se ponovio losi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, može pomoć, brisevi uredni, HPV negativan, a ja imam CIN1. 🤷🏻♀️ Da li je imao netko slučaj takav?
Počela sam uzimati matičnu mliječ i tablete za imunitet. Da li ima nešto još što bi mogla uzimati? 😥
Oralne i vaginalne probiotike (ja koristim lactogyn oralni svaka 4-6mj, sad u trudnoci konstantno). Maticna mlijec je super i dobro da si to uvela. Inace, ja sam imala HSIL… To je gore od CIN 1. Rijesila gore navedenom terapijom, za tri mj. nalaz bio uredan i nije se ponovio losi.
Hvala. ❤️
Kupujem Lactogyn poslije posla 🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure svaka vama čast što išta vidite...
A Bajo kraljice moja 😘😘 Na tvojim filterima su sve žene trudne hehe
Vjerovat ću vam da je 6dnt još rano :) Pa ću iskuša sreću drugi dan...
Sanjich sad se skroz osušila, apsolutno se ništa ne vidi kako god da uslikam 😬
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala… Ne znam kako cu popodne radit… Oci mi aw sklapaju samo bi spavala…
😂😂😂😂 Vrh
Sortiraj odgovore
Najstariji