Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2021. 11:10

Dadaaa cekam tvoju beturinuu 😍😍
    Kako si inace? Ja san uff tlak mi je turbo nizak 100\50 maloprije i trska zgaravica vec 2 dan 🙄

• Josipab
    19. Veljača 2021. 11:11

Meto, hvala ti na dojmovima. Ginicka mi je rekla da imaju najboljeg embriologoa u Hrvatskoj i da obavezno idem tamo,a dvije prijateljice su mi isle u suparnika i zadovoljne su,dr P.im se nije svidio 😆s obzirom da je sa mnom vise manje sve u redu, gledam za svog mužjaka di ce mu biti bolje i di ce lakse naci spermice i napraviti dobar posal u labu. Zasad mi se cini da je to Cito
    Drzim fige da tvoj bude postupak bude dobitni! 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 11:16

Sanjich 👶🤱

BAJO1

MTB

Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
    Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.

Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
    Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯

A ja sam sanjala ratnu uzbunu i neke bljeskove koje mi ubacuju u stan i ja lezin prekrila glavu da ne gledam sta se dogadja.. Probudila se umorna kao da san cilu noc ratovala… Ne znam kako cu popodne radit… Oci mi aw sklapaju samo bi spavala…

Ja sam sanjala da smo stavili bebu u onu kosaru za kolica, na nekoj nizbrdici, i kao nju spustili na pod jer stavljamo stvari u auto. Govorim muzu da pazi na bebu i u tom trenu kosara krene klizit po toj nizbrdici i beba ispadne van 🤯🤯🤯 ja trcim prema njoj i onda se probudim. Znaci, usrala se ko grlica! Inace, jucer stigla kolica i cijeli dan se zajebavali s tim pa valjda zato 🤷🏻‍♀️ na e kupi narucili prekjucer, jucer stigla 🙂👶🏻
    Maki, cekamooooo... Ananas, sex, pilates lopta, pranje prozora,... izaberi 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 11:17

Sanjich 👶🤱

Kako si inace? Ja san uff tlak mi je turbo nizak 100\50 maloprije i trska zgaravica vec 2 dan 🙄

Svi cekamo 🙏🏻👶🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 11:18

Šmattan 😎

Cure svaka vama čast što išta vidite…
    A Bajo kraljice moja 😘😘 Na tvojim filterima su sve žene trudne hehe
    Vjerovat ću vam da je 6dnt još rano :) Pa ću iskuša sreću drugi dan…
    Sanjich sad se skroz osušila, apsolutno se ništa ne vidi kako god da uslikam 😬

Ja sam vidla sjenu i bez Bajinih filtera 🙂🤓

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Veljača 2021. 11:21

Sanjich 👶🤱

Inače sam dobro. Nije me probadalo ništa do evo sada jer me šefica zamolila ako mogu usisati ured jer ovaj vikend firma koja čisti ne dolazi jer su svi u karanteni... Tako da sam se sad malo opteretila jer sam bila sagnuta konstantno. Gledala sam da si olakšam ali ono... Koliko mogu 🙄
    Čekam tu betu ko ozebli sunce... Da se nisu mogli požuriti ono.... 🧐🧐🧐🧐
    Mislim da ću pasti i nesvijest kada bude telefon zvonio 😂😂 tlak mi je super. Inače imam niski tako kako ti imaš sada tako da di će niže... Spavati nemogu imam osjećaj koda mravi idu po meni i užasno sam razdražljiva 😂 jutros sam skoro povratila jer mi nije sjelo mlijeko što sam stavila u kavu... 🙄 I tako.... Dalje čekam 😂😂

endometrioza

MISS
    19. Veljača 2021. 11:24

Manemoj stalno isto, glupo mi je vise iti pisat i ponavljat se, bolovi i pritisak svaki dan, nema dana nazalost vise bez normabela, jedva i tako izdrzim.. na dane sam super i pozitivna, na dane sam bzvze..gledam netflix,citam knjigu " Tajna" da me malo digne, dodu mi prijatelji i vrijeme cak ok prolazi...lezala bi ja ovako do daljnjega da mi smo neko kaze da ce 100% bit sve ok s bebom,ova neizvjesnost i bolovi me ubijaju..predugo sad to vec traje i da mogu izlazit sigurno bi posjetila psihijatra 🤦 sad mi je dr uz utrogestan uveo i vaginis vaginalete (da sprijeci infekciju) koje kad stavis toliko curkaju vodu tako da sam konstantno kao upisana 😂
    A sta da vm kazem, bolje da ne pisem i ne ubijam ovu pozitivu koja vlada ovdje...kad budem imača lijepe vijesti pist cu,do tad je sve isto .
    Nadam se da si ti dobro?
    Tiki cuvaj se 🥰
    Ostale cure , saljem puse ❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

AuroraB
    19. Veljača 2021. 11:25

Sbjelis, nisam ni sama pametna što da ti savjetujem, sve opcije imaju svoje mane i prednosti, što ti intuicija govori? Imaš li potrebu odmah ih vratiti, ili osjećaš da je bolje čekati? Nekad se odgovori kriju u nama samima. 
    Mattan ja vidim sjenu na Bajinom fileteru  Štopericu si ispratila?
    MTB gdje si dosad, zar ti već rađaš? 
    Tuma, Nika, Tanja živeli 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    19. Veljača 2021. 11:29

AuroraB jesam, još prije par dana :) 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    19. Veljača 2021. 11:31

Šmattan 😎

AuroraB jesam, još prije par dana :)

Onda je to to😍❤😍

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.