SBjelis mozda da stvarno jedan vrate sutra/prekosutra a drugi ostave do blastice. Iako mislim da nije pametno 2 puta zamrzavati 1 embrij. Nemam pojma, nisam se još susrela s ovakvom situacijom, pa ne znam kaj da ti kažem....
Maki tako mu je lijepo u mami da se nigdje ne da 🥰 ajde sad će to svakog dana. Papaj ananas, seksaj se, radi čučnjeve, nešto će već potaknuti porod 🤞😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Joj, BAJO1, baš te vrlim, ali ono, jako vrlim. Hvala!!!Bozma, Fett je već pisala o proteinima, doduše ne o wheyu nego proteinima iz hrane.
Jesam rekla da joj je prošireno izdanje fakat prošireno, bolje mi je od onog starog.
Ima mi smisla da ova ženska nije imala hiper, pa zar nije jedna od preporuka kod hipera da se pojačaju proteini?
🥰
Mattan jek mozes slikat test na nekoj jednobojnoj pozadini pa da mpzemo malo i filter nabacit.. I meni se cini da ima sta al kako je zid iza nisam sigurna..
Sbjelis pitala si za misljenje ja npr niaam za to cekanje.. Znam masu dvodnevnih sta su danas bebice a riskirat da obje propadnu mi je uffd.. Ja ne bi nikad...
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
💔💔💔
Šmattan, ja sam ćorava i ne vidim sjenice. Pišni ti to sutra opet.
💔💔💔
Danas je jedan od onih dana. Uništila si doručak, kao da sam blato jela. Zaboravila ključ od auta. Vraćala se doma. Odvezla se do klinike. Nigdje parkinga. Kasnila 15 minuta. Bez obzira na to, čekam jer nema prostorije u kojoj bi me pregledao. Samo čekam da mi u čekaonici kaže da skinem gaće 😂😂😂
Ako mi još kaže da su mi jajnici otišli na godišnji, a maternica abdicirala, ne bi me iznenadilo.
Nadam se da jee sve na mistu 🤞🥰😔
Nadam se da moj M ne čita ovaj forum ja nočas sanjala da se sexam s ginekologom mojim ajmeeeee . 🤯🤯🤯
Mattan mozda je jos rano, tek je 6dnt, drzim fige da potamni 🙏🙏🙏
AuroraB ma zagorci su poznati ko pozitivni ljudi, pogotovo pri kljeti 😁😁
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Cure, može pomoć, brisevi uredni, HPV negativan, a ja imam CIN1. 🤷🏻♀️ Da li je imao netko slučaj takav?
Počela sam uzimati matičnu mliječ i tablete za imunitet. Da li ima nešto još što bi mogla uzimati? 😥
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Nisam ni ja bas nenapeta 🤪🤪 iscekujem konzultacije,malo me strah. Ali obicno kad sve krene po zlu ispadne odlicno!! Sretno i nek ih tvoja maternica i jajnici oduseve 🤞🤞😘
Šmatan vidim i ja sjenicu,i bez filtera. 🙏🙏🤞🤞😘💗
Dada jedva cekam vijesti🤞😘😘😘 biti ce to divna beta pa cemo moci reci rekli smo tiiiiii 🥰
Ostale cure,sretno!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji