Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    19. Veljača 2021. 09:21

SBjelis

Jutro analiticarke!
    Mattan jedvacekam novi test, sretno ❤
    Mene zvao embriolog, kaze on bi odmrznuo ove 2dneve i pustio ih da se razviju do blastice i vratio ih u pon. Rekla sam da ucini kako misli da je najbolje.. Tako da zapravo ne znam idem li u FET 😣🙏

Jel ima neki razlog zašto ne bi odmah vraćao posto su samo 2? Držim fige da se razviju do blastice 🤞🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

manemoj
    19. Veljača 2021. 09:23

SBjelis

Sta vi kazetr na to? Mene strah.. 😭🙏

Ajme nemam pojma. Valjda je to već radio ako je predložio. Mislim da je u dadinoj klinici to standardno ako se ne varam pa možda nije tako rijetko.. nadam se da će se javiti netko od iskusnijih cura..
    Samo ne kužim, zašto ih onda odmah nije pokušao ostaviti do petog dana? 🤔 A da ti njega nazoveš pa ga malo detaljnije propitas? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    19. Veljača 2021. 09:27

Tuma

SBjelis

Jutro analiticarke!
    Mattan jedvacekam novi test, sretno ❤
    Mene zvao embriolog, kaze on bi odmrznuo ove 2dneve i pustio ih da se razviju do blastice i vratio ih u pon. Rekla sam da ucini kako misli da je najbolje.. Tako da zapravo ne znam idem li u FET 😣🙏

Jel ima neki razlog zašto ne bi odmah vraćao posto su samo 2? Držim fige da se razviju do blastice 🤞🙏

Embrio je dobar i on bi probao, ako se ja slazem. Ja nemam pojma, nisam strucnjak. 😭 Ali i jedno i drugo je rizik.. Nemam pojma..

oharascarlett14@gmail.com

• Astra81

SBjelis

To su četverostanični embriji na drugi dan?  Ne znam čemu nas doktori truju onom pričom kako je embiju bolje u maternici negu u labaratorij. Doduše, ja osobno nemam ništa protiv rizika, ako je embrij dobar doživjeti će peti dan, u labu ili maternici. Ali ovo mi je malo neobičan korak...

Matkiša 😎

SBjelis 💗 Bolje ti njih kontaktiraj da budeš ziher u svoju odluku... Pitaj kolike su šanse, što i kako...
    Tuma, manemoj kužim, neću se puno zamarati :) ja većinom i imam neke sjednice na tim kinezićima, iako i Muller me gadno zeznuo jednom ali brzo će pon i beta pa ću tada znati sto posto 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    19. Veljača 2021. 09:34

SBjelis

Ja ti tu nisam pametna. Moji svi izgledaju divno i perspektivno i treći dan i onda propadnu 🙄
    Možda da ipak još popričaš s njima, da jednog vrate, drugog puste do 5. dana 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    19. Veljača 2021. 09:36

Ma da, s emriologom sam i pricala. On bi ih stavio da dodju do blastociate jer smatra da su dovoljno dobri da bi to mogli. On kaze odlicni. Ali i ovi koje su mi vratili su bili jos odlicniji pa je bila biokemijska. 
    Mislim da zeli nesto promjeniti jer nam nedostaje vremena i resursa i da zeli vidjeti mogu li dogurati do blasto i bi li se blasti uspjesnije implantirala. 
    Rekla sam okej .. Ajmo vidit. Ako ovo ne uspije, mogu vec u slijedecm ciklusu u stimulaciju. 

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Veljača 2021. 09:49

manemoj

SBjelis

Ajme nemam pojma. Valjda je to već radio ako je predložio. Mislim da je u dadinoj klinici to standardno ako se ne varam pa možda nije tako rijetko.. nadam se da će se javiti netko od iskusnijih cura..
    Samo ne kužim, zašto ih onda odmah nije pokušao ostaviti do petog dana? 🤔 A da ti njega nazoveš pa ga malo detaljnije propitas?

Da da, ali u mojoj ih zamrznu odmah poslije oplodnje,  prije djeljenja, jer onda je manja šansa da odustanu... SBjelis koliko ih imaš? Ja možda nebi dala da sve ostavi. Npr ako imaš 2 pitaj ga jel može jednu a drugu da zsmrzne treći dan pa nek ju vraća kao trodnevnu neki drugi put, a blastica ako uspije onda nju odmah vrati... Naravno ako postoji ta opcija ❤️❤️ 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 09:55

SBjelis, ne znam što ti reći. Meni stalno govore da zbog godina ne očekujem blastice. I zadnji put su mi sve propale četvrti dan iako su kakti bile odlične treći. Ali ja nikad nisam pričala s biologom pa se možda nešto izgubilo u prijevodu. 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Veljača 2021. 09:56

ŠMattan  ja vidim crticu bez puno naprezanja
    SBjelis a da ti jednog vrate odmah a drugog 5 dan...?
    I ja bi se isto ubila od razmisljanja... Al mislim da bi na kraju poslusala Dr. 
    Sto se tiče way proteina, to sam videla na forumu iz Srb. Žene piju surutku ili way protein .....
    Sanjala sam da imam stomak, al nisam sigurna jel od hrane il trudnoca, sve u svemu kad sam se probudila razmisljam...rodim, pa dete treba  da uci prve reci... Koji jezik da uči? Moj polupani Grčki, iskvareni Engl... Savršeni Srb-Hrv,al šta ce mu to u tudjoj zemlji.. Eto moj podznak uvek nadje problem gde ga jos nema.
    Eh Zagorke, predivno vam je tamo. Bila sam dvaput jer je moj bivsi sa Slovenačke granice, ništa bez gemišta 😂😂🥂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.