Vraga meni ovaj Melatonin 3mg pomaže da spavam. Kao i uvijek prije ključnog pregleda (a svaki je ključan!!!) nisam pola noći spavala.
Ne uzrujavam se ja, ne vrtim scenarije, ništa. Samo ležim u krevetu i zurim u strop i ne mogu zaspati.
Pfft.
Tako mi je bilo i samoj 🙈🙈🙈 nisam oka sklopila. Danas sam Zombie Mode 🧟♂️ 🤣🤣🤣
Sviđa mi se gdje si me smjestila, pray to stay 🙏❤️🤗😁
Bome i ja jutros surfala od 4h 😂😂🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dia85moguće da je to onda; radi reakcije na lijek. Ja sam ih imala oko 15-tak, AMH mi nije bajan, još se išlo da Rekovelle da se smanji broj stanica, a kad ono boom.
VMpošto je beta opet narasla, moguće je i ono "najgore". Jesi vadila progesteron i estradiol možda?
AuroraB nemam pojma, ja sam s Gonala 150, spuštena na 100 pa na 75 uz Orgalutrane, štoperica Decapeptyl i od 10 barem folikula na svakom jajniku samo 3 zrele stanice..kaze dr da je ili do stanica ili do lijekova (npr. dana mi je stoperica bez betaHCGa zbog straha od hipera)..i meni je rekao Rekovelle da bi u drugom postupku.. ko ce ga znat..sad sam trenutno osim te brige (a kao imali smo "samo" brigu spermiogram na početku), jos u brizi oko pozitivnog ANA testa i imunologije jer bi G htio da sve ispitamo i obradu imunologa prije FETa😨Dia85 meni je i ENA i ANA pozitivna te uz to još neke imunološke stavke pa mi sad na konzultacijama rekla dr. da sam zdrava, a vidjela je to i komentirali smo. Nisu valjda značajna odstupanja. Tako da ne mora biti ni kod tebe loše.
Rina, hvala ti sta si to podijelila, ja sam jučer totalno potonula nakon kaj mi je dr rekao da moramo prvo raščistiti pozitivnu ANU da bi išli na FET, skroz si me utješila jer sam misla da sam jedina s tim pozitivnim shitom:/
Ostale curke sretno na pregledima danas!
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Dada, kad se vidi GV, potvrđeno si trudna i letiš sa liste. Žao mi je, ne primam te nazad, dosadila si mi na listi.
Tiki, samo ti brini o sebi. Brzo će prehlada proći, dekica, čajić i odmor.
💔💔💔
Viki 34
ShanghaiBaby
la_Reina_del_Sur
_Dolly_
MajaRingeRaja
Cure di su bete.??
Mandarinkica je javila mislim da je dobila M prije tjedan dana ako nisam pomjesala..
Jutro cure… Nisam se javljala dva dana jer me uhvatila neka prehlada pa sam uglavnom lezala i pokusavala sto manje biti na mobu da me glava ne boli. Osim prehlade kod mene sve ok.
Zao mi je za negativne bete, neuspjele postupke. Posebno mi je zao Leia tebe, grozno je to… Ponadas se i onda te udari u glavu ono sto najmanje ocekujes. Drzi se… Nadam se da ce to sve brzo proci i da ces moci nastaviti dalje.
Sanjich i Dada sad ste sluzbeno trudne. Neka sve bude skolski i bez problema.
Nadam se da ce se i ostale cure, koje su vadile bete, javiti kakvi god ishodi bili.
Cuvajte se… 😘❤️
Brzo ozdravi 😘😘😘🍀
Cure, bete na sunce ili ću pustiti Sanjich na vas!!!
Hahha tako je!
TiKi brzo ozdravi 😘😘 nek te maze i paze
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tiki ozdravi nam brzo 💗💗
Cure javljate bete, i sretno danas svima..
Evo mog jade...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobro jutro nespavalice😊! Nadam se da cete imati vremena poslijepodne nadonaditi🙈😊.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji