Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 15:10

ericaa

Lita.1234

stani

Lita.1234

stani

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

Meni je ovo precarobno kad citam, sve je moguce i to znam u vjerujem! 🙏🏻

Je, carobno je! I zahvaljujem svaki dan na tome. Iako cim sam je upoznala sam shvatila da se nisam trebala uopce brinuti jer bi ova prezivjela i izborila se za sebe i da je sad pustim nasred sume samu 🤣🤣 salim se naravno. Ali ne cudi me da je prezivjela, to zelim reci i salimo se tako svaki dan.

Neka uvijek tako bude borac, predivno predivno! Ovo mi je tako ulipsalo dan, bas nekad treba nekakva pozitiva da shvatis da je sve moguce, i kad mislis da ne ide…. moguce je, dogodi se!

A sigurno i maminog gena borbenog ima u djevojcici borbenoj❤️🙏🏻

i jos nesto. Nikada necu zaboraviti kako su mi u Medicu zadnji put rekli kad sam dosla opet xy puta vadit betu , gospodjo sto vi opet radite ovdje rekli smo vam da se odete javiti u Rijecku jer je ovo za kiretazu! A ja sam onako sutke gledajuci u pod od srama rekla imam ja svoju ginekologicu koja vodi moju trudnocu a ne vi.!! Tako da ❣❣ cure drzite se

Tko je ginekologica ako nije tajna ? I ja sam u Rijeci pa me zanima. I baš lijepa priča sa najljepšim mogućim happy endom

Moja ti je Skunca. Idem privatno kod nje. Puno cura pljuje po njoj, jer je ona otvorena i kaze u glavu, ali ja otvoreno kazem da mi je spasila trudnocu. I

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Jana85
    31. Ožujak 2021. 15:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

🙏🙏🙏 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tuma
    31. Ožujak 2021. 15:19

Mara pričekaj, još će ti se netko javiti, ali za pai koliko znam da se dobije barem andol 100, a za ovo aktivna folna jer se ova obična ne može preraditi...  Al javit će ti se neka od cura s mutacijama. A proteini su očito oke 😊
    MTB jesu ti rekli koliko treba za rezultate? Kako se sad osjećaš kad si to obavila? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 15:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Vozim se doma. Lakše mi je kad nemam tu posudicu u torbici, pogotovo po ovim vrućinama. Hvatala me i paranoja kako to objasniti ako mi netko bude pregledavao torbicu. Što s tim ako me odbiju. Ova žena je divna, neka profesorica. Kaže ako ima imalo materijala s kojim može raditi, ona će naći način da ga istraži, jer da mi ovo iskustvo više ne treba. Jako sućutna i topla, zažmirila je na uputnicu. Lucka007, hvala što si me nagovorila na ovo, ja bih bila odustala.

Bravo MTBica i Lucka 

❤️

oharascarlett14@gmail.com

Mara234
    31. Ožujak 2021. 15:22

Tuma

Mara pričekaj, još će ti se netko javiti, ali za pai koliko znam da se dobije barem andol 100, a za ovo aktivna folna jer se ova obična ne može preraditi… Al javit će ti se neka od cura s mutacijama. A proteini su očito oke 😊
    MTB jesu ti rekli koliko treba za rezultate? Kako se sad osjećaš kad si to obavila?

Oki hvala ti. Ovu aktivnu folnu pijem već i prije neg što sam i znala da imam to. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

ericaa
    31. Ožujak 2021. 15:23

Lita.1234

ericaa

Lita.1234

stani

Lita.1234

stani

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

Meni je ovo precarobno kad citam, sve je moguce i to znam u vjerujem! 🙏🏻

Je, carobno je! I zahvaljujem svaki dan na tome. Iako cim sam je upoznala sam shvatila da se nisam trebala uopce brinuti jer bi ova prezivjela i izborila se za sebe i da je sad pustim nasred sume samu 🤣🤣 salim se naravno. Ali ne cudi me da je prezivjela, to zelim reci i salimo se tako svaki dan.

Neka uvijek tako bude borac, predivno predivno! Ovo mi je tako ulipsalo dan, bas nekad treba nekakva pozitiva da shvatis da je sve moguce, i kad mislis da ne ide…. moguce je, dogodi se!

A sigurno i maminog gena borbenog ima u djevojcici borbenoj❤️🙏🏻

i jos nesto. Nikada necu zaboraviti kako su mi u Medicu zadnji put rekli kad sam dosla opet xy puta vadit betu , gospodjo sto vi opet radite ovdje rekli smo vam da se odete javiti u Rijecku jer je ovo za kiretazu! A ja sam onako sutke gledajuci u pod od srama rekla imam ja svoju ginekologicu koja vodi moju trudnocu a ne vi.!! Tako da ❣❣ cure drzite se

Tko je ginekologica ako nije tajna ? I ja sam u Rijeci pa me zanima. I baš lijepa priča sa najljepšim mogućim happy endom

Moja ti je Skunca. Idem privatno kod nje. Puno cura pljuje po njoj, jer je ona otvorena i kaze u glavu, ali ja otvoreno kazem da mi je spasila trudnocu. I

Hvala na info 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    31. Ožujak 2021. 15:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

Rasplakala sam se. Vjerujem da si i ti do sad bila pod adrenalinom da sve obaviš pa je ovo sigurno bila ta kap..
    Žao mi je jako jako što sve to moraš prolaziti

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Kacusha
    31. Ožujak 2021. 15:38

Snjesko vidim i ja i to prvi put kod nekoga, inace sam - 6.75 😁😊 Tiina nadam se da ce sve biti ok 🍀💪 Mtb nadam se da si dobro... 😊❤️ Ja idem iduci tjedan na histeroskopiju (dakle uvijek kad napisem taj pojam imam osjecaj kao da sam ja histericna 😁) pa ti javim kako je... Svim curama sretnooo 🐘❤️🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 15:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Vozim se doma. Lakše mi je kad nemam tu posudicu u torbici, pogotovo po ovim vrućinama. Hvatala me i paranoja kako to objasniti ako mi netko bude pregledavao torbicu. Što s tim ako me odbiju. Ova žena je divna, neka profesorica. Kaže ako ima imalo materijala s kojim može raditi, ona će naći način da ga istraži, jer da mi ovo iskustvo više ne treba. Jako sućutna i topla, zažmirila je na uputnicu. Lucka007, hvala što si me nagovorila na ovo, ja bih bila odustala.

🥰🥰🥰🥰 to ti je bilo sudjeno da naletis na nju. Mozda je ona ta koja ce sve otkriti. Drzim fige. Spavaj. i papaj puno

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Sunflower14
    31. Ožujak 2021. 15:59

Drage sve, vrlim vas sto smo snaga jedna drugoj!❤
    .
    MTB saljem veliki zagrljaj!!!💌 zao mi je sto prolazis kroz ovu tuznu pricu. Toliko je bilo čuti da je žena na citogenetici bila onako brižna jer vjerujem da ti je puno značilo. Baš me dirnulo..🥺💟
    Manemoj  i Magnolia drago mi je cuti da se bebice razvijaju!💕
    Ivevk i Lita sretno na aspiraciji!🐣🐣🐣🐣🐣
    sbjelisi crtica je tu!!😃😃 
    Stani i Tiinaa nadam se da je jedno malo srce jos uvijek tu!🤞
    Blacksheep 😘
    Woman name drago mi je cuti da sve ide po planu!🥰
    Anksimoron držim fige da je samo lagana prehlada! 🙏
    SVIMA 😘

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.