Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    31. Ožujak 2021. 17:18

Tiki drago mi je da je bebana dobro i zdravo. Žao mi je radi kontrakcija, to mi je i samoj najveća noćna mora. Pa čak i da moraš u bolnicu, sve se izdrži samo da ona bude dobro. Ali nadamo se da do toga neće doći. Držim ti fige da se kontrakcije smire 😘❤️🍀🙏

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 17:19

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

❤️❤️

oharascarlett14@gmail.com

vuky
    31. Ožujak 2021. 17:23

Tuma

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Tuma

Sara, Ruska1986 a da, vi ste onda zacementirane skroz. 😂 Da, bebina glavica treba biti prema leđima za lakši porod. Ma dobro, ne brine mene što sam uloziva za vrh prsta, to sam sad već 2.pregled, znam da je i Women_name uloziva i rekli su mi da je to oke nalaz za ovo doba. Meni je više da malena dobije normalno na težini do idućeg pregleda. U svakom slučaju cure, vi ste pred finishom. 😁😊 Baš me zanima koja će prva haha

A ja bi odma sutra, rekla sam da mi je 01.04.2021 lip datum, al kaze muz da nan niko ne bi virova. Reko da me briga, bar me ne bi smarali porukama 🤣
    -
    Ja ne cekan Uskrs, jer mi apsolutno nista necemo spremat. Sami smo, ne da mi se gomilat sva ta hrana, jer mogu kad svaki cas u bolnicu, ne zelin svu tu hranu po frizideru.kad se vratimo. A da ne govorim kako mrzim hladna kuhana jaja. Na blagoslov se kod nas uvik nose cokoladna jaja, jer hladno kuvano je 🤮 Al ove godine ni to. 🙈

Moja seka je 4.4., to mi je baš lijepi datum. Evo ove godine pada na uskrs, al meni je taj datum lijepo pamtljiv. 😊 A za hranu kužim, stvarno nema smisla gomilat, jedino da muž jede svaki dan to onda😂

I ja sam 4.4. I bas je Cool datum 🍀

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 17:25

🌼TiKi🌼

Pozdrav cure…
    Ovako… Nisam tu htjela pisati jer je MTB prolazila kroz kaos, a i bilo je negativnih vijesti itd… No, ja vec nekih tjedan dana imam kontrakcije. Nisu ceste i nisu bolne, no prosutne su tijekom dana. Danas sam to spomenula dr. Odmah mi je napravio sve moguce briseve, moram jos ukt i krvne pretrage napraviti, dao mi je jos cordipin da pijem 2x1… Zatvorena sam, cerviks 34mm, T izgleda, ali ne zeli nista prepustiti slucaju. Idem na pregled za tjedan dana opet. Ako sve bude ok, onda pregledi svaka dva do tri tjedna do 30.tt. Ako se cerviks bude skracivao salje me na cuvanje u bolnicu. Kaze da je najbitnije da doguramo do 30.tt, onda smo na konju. Strogo mirovanje do tad.

I sad one lijepe vijesti, curica je super. Teska 368g za 20+6, mase rukicama i nogicama i svi organi u redu. Uspio ju je i lijepo uslikati bas. 🤗… Eto to je to kod mene novo. Iduci pregled 7.4.
    MTB nemam sto reci osim ❤️😘. Drzi se draga.

Tiki predivno. ❤️
    A sad - stay put! 

oharascarlett14@gmail.com

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 17:26

🌼TiKi🌼

Pozdrav cure…
    Ovako… Nisam tu htjela pisati jer je MTB prolazila kroz kaos, a i bilo je negativnih vijesti itd… No, ja vec nekih tjedan dana imam kontrakcije. Nisu ceste i nisu bolne, no prosutne su tijekom dana. Danas sam to spomenula dr. Odmah mi je napravio sve moguce briseve, moram jos ukt i krvne pretrage napraviti, dao mi je jos cordipin da pijem 2x1… Zatvorena sam, cerviks 34mm, T izgleda, ali ne zeli nista prepustiti slucaju. Idem na pregled za tjedan dana opet. Ako sve bude ok, onda pregledi svaka dva do tri tjedna do 30.tt. Ako se cerviks bude skracivao salje me na cuvanje u bolnicu. Kaze da je najbitnije da doguramo do 30.tt, onda smo na konju. Strogo mirovanje do tad.

I sad one lijepe vijesti, curica je super. Teska 368g za 20+6, mase rukicama i nogicama i svi organi u redu. Uspio ju je i lijepo uslikati bas. 🤗… Eto to je to kod mene novo. Iduci pregled 7.4.
    MTB nemam sto reci osim ❤️😘. Drzi se draga.

🤗🤗🤗🤗 Dan po dan do 30tt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️🥰😍

manemoj
    31. Ožujak 2021. 17:33

Tiki samo miruj ❤️
    Anksi a baš mi je žao, nekad nam tako sve djeluje crno ali poslije kiše dodje sunce ❤️ 
    Sad ćeš bar odraditi tu prokletu koronu pa znaš da si s tim mirna 🙄. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 17:48

Sad čitam sve što sam propustila. Lavice moje, ja stvarno ne znam što bih bez vas. Hvala vam svima, svima, svima. 

Anksi, žao mi je radi korone. Inače, u IVF ne moraš imati pauzu od 3 mjeseca, ne znam kako je u Beta+. U IVF moraš imati samo negativni test da se zna da si prebolila. I nakon preboljevanja, 2-3 mjeseca možeš u postupak bez dodatnih testiranja prije pikanja/aspiracije.
    Nego, ajmo mi o bitnijoj temi. Ajde se ti toga riješi prije GK, može? Želimo se družiti s tobom. 

*.Women_name.*, drago mi je da je sve u redu. 

Tiinaa, jako mi je žao. Navijam za dobar scenarij.
    Ja bih betu vadila u petak, iako računaj da postoje odstupanja od laboratorija do laboratorija.

tam7, hvala ti puno na savjetu, baš mi je to u tom trenutku trebalo, nisam bila dovoljno lucidna da sama guglam i slažem strategiju, trebale su mi smjernice. 

ericaa, bolje imati prišt na faci, nego na  

Nymeria., jesam  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 17:49

Mara234, cure su ti rekle, za MTHFR aktivna folna, za PAI može a ne mora andol ili heparin. Protein C ti je dobar, protein S može biti indikativno što ti je na donjoj granici, to ima veze s mutacijom i "pogoršava" je. Ne bi valjalo da je ispod te granice, ali i ovako daje razloga za oprez. Ali ne znam detalje jer nisam provjeravala s obzirom da je meni bio OK. Dobra stvar je da su proteini promjenjivi (mutacije nisu) i da je ovo možda jako privremeno.
    Jesi li provjeravala i homocistein? On je isto jako bitan, govori u kakvom ti je stanju tijelo. 

Kača, može, javi kako si prošla na histeroskopiji, zanimat će me.

Lucka007, ma ako bude kromosomska greška, barem će značiti da ne moram na operaciju mioma. Ovako moram donijeti odluku koja će mi možda nepovratno sjebati maternicu, a ne znam je li miom uzrok ičemu ili nije.
    I da, ne jedu mi se oni kroasani, olakšanje mi je što ih ne moram naručiti.  Zapravo, tek ćemo vidjeti na kontroli, ali kako je sve ovo do sad prošlo bez bolova i neugodnosti (osim krvarenja i čitave kolekcije jetrica, ali jebiga), nadam se da će nastaviti tako.

Tiki, draga, ma nemoj ti šutiti radi mene, znaš da ja volim sve čuti o svojim lavicama i da smo uvijek tu za sve. Imaš super doktora, dobro je da će te promatrati i da ideš redovitije na pretrage. Mi navijamo za tebe i predivnu curicu. 

💔💔💔

Tuma
    31. Ožujak 2021. 17:56

Tiki polako malo po malo i doći ćeš do cilja. Znam da te strah kontrakcija, pogotovo zbog prošle trudnoće, ali i meni su počele oko 20.tt i evo me 31.tjedan... Smirile su mi se oko 26., 27.tt....bebica lijepo napreduje, a uz mirovanje, terapiju i oprez ćeš ti dogurat do termina, a ne samo 30.tt🥰
    Tiinaa bolje prekosutra izvadi.... Iako bi bilo dobro da je isti laboratorij... 
    Anksimoron a jbm, baš se potrefilo. Al ajd, bolje sad nego da si se pikala i postupak propao bez veze.... Možda ćeš moći i prije u novi postupak. Puno vitamina, čaja, juhice, meda, limuna i voća da vratiš energiju i sve što je tijelu potrebno da se izbori sad s tom glupom koronom. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    31. Ožujak 2021. 17:58

vuky

Tuma

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Tuma

Sara, Ruska1986 a da, vi ste onda zacementirane skroz. 😂 Da, bebina glavica treba biti prema leđima za lakši porod. Ma dobro, ne brine mene što sam uloziva za vrh prsta, to sam sad već 2.pregled, znam da je i Women_name uloziva i rekli su mi da je to oke nalaz za ovo doba. Meni je više da malena dobije normalno na težini do idućeg pregleda. U svakom slučaju cure, vi ste pred finishom. 😁😊 Baš me zanima koja će prva haha

A ja bi odma sutra, rekla sam da mi je 01.04.2021 lip datum, al kaze muz da nan niko ne bi virova. Reko da me briga, bar me ne bi smarali porukama 🤣
    -
    Ja ne cekan Uskrs, jer mi apsolutno nista necemo spremat. Sami smo, ne da mi se gomilat sva ta hrana, jer mogu kad svaki cas u bolnicu, ne zelin svu tu hranu po frizideru.kad se vratimo. A da ne govorim kako mrzim hladna kuhana jaja. Na blagoslov se kod nas uvik nose cokoladna jaja, jer hladno kuvano je 🤮 Al ove godine ni to. 🙈

Moja seka je 4.4., to mi je baš lijepi datum. Evo ove godine pada na uskrs, al meni je taj datum lijepo pamtljiv. 😊 A za hranu kužim, stvarno nema smisla gomilat, jedino da muž jede svaki dan to onda😂

I ja sam 4.4. I bas je Cool datum 🍀

Je, datum je odličan. Još je moja seka i 1994.godiste pa je i zbog godine zvucan. 😊 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.