Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pmak
    31. Ožujak 2021. 14:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

Mtb ako vec nisi rijesila,ta uputnica ti nece proci.. Treba ti uputnica za citogenetsku analizu ploda, ovo sto ti je dala je eventualno za kariogram tebe..
    Pokuaaj nazvati odjel citogenetike sv duh i neka ti tocno kazu kako treba uputnica glasiti ili ih pitaj mozes li malom poslati uputnicu.

Vozim se prema sv duhu, vidjet ću što će mi reći. Nije da imam šta drugo.

Neka se jave tvom ginekologu koji je tu uputnicu izdao, nadam se da se poklapa radno vrijeme bar ginekologa i bolnice

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 14:26

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

❤️
    Znači i Tiinaa nosi šeficu :P

oharascarlett14@gmail.com

stani
    31. Ožujak 2021. 14:26

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

Meni je ovo precarobno kad citam, sve je moguce i to znam u vjerujem! 🙏🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 14:28

*.Women_name.*

Pmak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Divno. Moje ginekologice nema. Zamjena pojma nema što je citogenetika. Dao mi je uputnicu za medicinsku genetiku pa nek se genetičar bakće sa mnom. Idem sad plakati na Sv Duh, ako ne upali, odustajem.
    Da ne kažem da su me ispitivali pred 100 ljudi za detalje. Toliko o humanosti.

Klasika na hrvatski način.
    javi.

Zašto me to ne čudi 🤦🏻‍♀️užas

Pregrubo 

oharascarlett14@gmail.com

Anči 💕
    31. Ožujak 2021. 14:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Divno. Moje ginekologice nema. Zamjena pojma nema što je citogenetika. Dao mi je uputnicu za medicinsku genetiku pa nek se genetičar bakće sa mnom. Idem sad plakati na Sv Duh, ako ne upali, odustajem.

Ajme grozno 😠 da nemaju ni malo ljudskosti..drzi se sta da ti drugo kaze 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lucyinthesky
    31. Ožujak 2021. 14:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

A majku im njihovu bezobraznu...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 14:38

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene... 😭😭😭

💔💔💔

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 14:39

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Gotov pregled. Izvadio mi plod tokom pregleda, bio je na ušću. Sad hodam gradom sa bebom u torbici i pojma nemam što bih. Ginekologica se ne javlja, čekam da dođem do nje. Malo sam sad pogubljena.

Ja ne znam sta bi rekla, juce nisam ulazila na forum i danas ovo. Drži se, uzasno mi je žao. Saljem hug i vrlim puno 😞😞❤️❤️💕💕💪💪

😍😍😍

• Pmak
    31. Ožujak 2021. 14:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

Bože, hvala ti.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Teja1408
    31. Ožujak 2021. 14:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.