Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    31. Ožujak 2021. 14:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

Bar nešto,svaka joj čast.U ovoj svoj boli,barem da se nešto sazna ako je već moguće.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Mara234
    31. Ožujak 2021. 14:49

Cure ima li neka od vas iskustva s trombofilijom. Naime išla sam se testirati i vaditi proteine. Ispalo je da sam MTHFR 677 i PAI-1 heterozigot. Izvadila sam i protein s i c. Protein S mi je 72 a donja granica je 70 i to me baš plaši a protein c mi je 99 a donja granica je 70. Doktoru sam pokazala ove nalaze od ovih faktora i to su mi dva ginekologa rekla da je sve ok. Proteini mi tek danas stigli. Za njih još nisam pitala. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 14:53

stani

Lita.1234

stani

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

Meni je ovo precarobno kad citam, sve je moguce i to znam u vjerujem! 🙏🏻

Je, carobno je! I zahvaljujem svaki dan na tome. Iako cim sam je upoznala sam shvatila da se nisam trebala uopce brinuti jer bi ova prezivjela i izborila se za sebe i da je sad pustim nasred sume samu 🤣🤣 salim se naravno. Ali ne cudi me da je prezivjela, to zelim reci i salimo se tako svaki dan.

Neka uvijek tako bude borac, predivno predivno! Ovo mi je tako ulipsalo dan, bas nekad treba nekakva pozitiva da shvatis da je sve moguce, i kad mislis da ne ide…. moguce je, dogodi se!

A sigurno i maminog gena borbenog ima u djevojcici borbenoj❤️🙏🏻

i jos nesto. Nikada necu zaboraviti kako su mi u Medicu zadnji put rekli kad sam dosla opet xy puta vadit betu , gospodjo sto vi opet radite ovdje rekli smo vam da se odete javiti u Rijecku jer je ovo za kiretazu! A ja sam onako sutke gledajuci u pod od srama rekla imam ja svoju ginekologicu koja vodi moju trudnocu a ne vi.!! Tako da ❣❣ cure  drzite se

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MISS
    31. Ožujak 2021. 14:57

MTB bas mi je drago da si naletila na normalnu osobu, bar nesto dobro u ovome svemu...nadam se da ce moc napraviti dobru analizu pa da saznas konacno zasto se ovo dogada.. bas nepravda,cijeli dan razmisljam o tebi.. drzi se ..
    Ruska , hvala na pitanju,ja sam dobro, pokusavam ne razmisljat o tome jer kad se sjetim samo bi mogla plakat.  Najgore je roditeljima te djevojcice, idemo na Uskrs kod njih ,jedva ih cekam malo vidit, pruzit neku podrsku ako se to  uopce bude dalo, tesko im je,a predivna jedna obitelj..to mi je s muzeve strane ali smo jako bliski s njima 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

ericaa
    31. Ožujak 2021. 14:58

Lita.1234

stani

Lita.1234

stani

Lita.1234

Lita.1234

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!! nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

Ali moja je uvijek imala uzorak. znaci vadila sam je valjda 10 puta! U Medicu su mi rekli da idem na kiretazu jer nije dobra beta. Samo je moja ginekologica koju obozavam rekla ajmo mi to pustit ima vremena. I otkrili smo uzorak da se pravilno dupla svaki 6. dan, i na kraju prokucalo srce i beba super zdrava. Dogadja se.

Meni je ovo precarobno kad citam, sve je moguce i to znam u vjerujem! 🙏🏻

Je, carobno je! I zahvaljujem svaki dan na tome. Iako cim sam je upoznala sam shvatila da se nisam trebala uopce brinuti jer bi ova prezivjela i izborila se za sebe i da je sad pustim nasred sume samu 🤣🤣 salim se naravno. Ali ne cudi me da je prezivjela, to zelim reci i salimo se tako svaki dan.

Neka uvijek tako bude borac, predivno predivno! Ovo mi je tako ulipsalo dan, bas nekad treba nekakva pozitiva da shvatis da je sve moguce, i kad mislis da ne ide…. moguce je, dogodi se!

A sigurno i maminog gena borbenog ima u djevojcici borbenoj❤️🙏🏻

i jos nesto. Nikada necu zaboraviti kako su mi u Medicu zadnji put rekli kad sam dosla opet xy puta vadit betu , gospodjo sto vi opet radite ovdje rekli smo vam da se odete javiti u Rijecku jer je ovo za kiretazu! A ja sam onako sutke gledajuci u pod od srama rekla imam ja svoju ginekologicu koja vodi moju trudnocu a ne vi.!! Tako da ❣❣ cure drzite se

Tko je ginekologica ako nije tajna ? I ja sam u Rijeci pa me zanima. I baš lijepa priča sa najljepšim mogućim happy endom

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    31. Ožujak 2021. 14:59

MTB drago mi je da si u svemu ovom uspjela naletiti na normalnu osobu ❤️ u ovakvim situacijama puno znači kad se netko samo normalno odnosi prema tebi i pokaže bar mrvu empatije... 
    Women_name da, to je i meni moja rekla da od sad idem radije u bolnicu, da skoro ionako počinje vrijeme kad ću se tako voditi pa bolje da odmah krenem. Falit će mi ta žena, tako je divna i smirena, trudi se, pazi na svaki detalj... Ali oke, novci će mi bar ostati u džepu 😅 
    Mara koliko ja znam trebala bi koristiti aktivnu folnu zbog mthfr i andol 100 ili heparin radi pai. A proteini, koja je gornja granica? Jesi u intervalu? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Mara234
    31. Ožujak 2021. 15:02

Tuma

MTB drago mi je da si u svemu ovom uspjela naletiti na normalnu osobu ❤️ u ovakvim situacijama puno znači kad se netko samo normalno odnosi prema tebi i pokaže bar mrvu empatije…
    Women_name da, to je i meni moja rekla da od sad idem radije u bolnicu, da skoro ionako počinje vrijeme kad ću se tako voditi pa bolje da odmah krenem. Falit će mi ta žena, tako je divna i smirena, trudi se, pazi na svaki detalj… Ali oke, novci će mi bar ostati u džepu 😅
    Mara koliko ja znam trebala bi koristiti aktivnu folnu zbog mthfr i andol 100 ili heparin radi pai. A proteini, koja je gornja granica? Jesi u intervalu?

Za protein c je 140 gornja granica a za protein s 123. Protein c mi se čini ok on je u intervalu, a protein s je isto u intervalu ali  je na donjoj granici. A što se tiče MTHF i PAI doktori su mi rekli da je ok i da se za to ne daje heparin 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 15:06

Vozim se doma. Lakše mi je kad nemam tu posudicu u torbici, pogotovo po ovim vrućinama. Hvatala me i paranoja kako to objasniti ako mi netko bude pregledavao torbicu. Što s tim ako me odbiju. Ova žena je divna, neka profesorica. Kaže ako ima imalo materijala s kojim može raditi, ona će naći način da ga istraži, jer da mi ovo iskustvo više ne treba. Jako sućutna i topla, zažmirila je na uputnicu. Lucka007, hvala što si me nagovorila na ovo, ja bih bila odustala. 

💔💔💔

31. Ožujak 2021. 15:08

MTB 🥺❤️

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 15:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭

♥️♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.