Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    31. Ožujak 2021. 13:54

*.Women_name.*

Tuma

Women_name e da, super za listeriju, znači nju bi svakako prepoznali da ju ne daj Bože pokkupimo. Kao i salmonelu.. . Ostaju toksoplasmoza i citomegalovirus 😅😅

Joooj nemoj mi ni spominjat. Sama sebi sam smiješna kad dođem sa milion pitanja svaka 4 tjedna 🤣 ali doktorica Lana je stvarno super, mirna i draga pa sve to bez problema istrpi i objasni. Beba je sad 1200 grama, ne vidim tu koliko su mjere ono prosjek, Al jedna je za 29 tjedana jedna za 28,jedna za 28 plus 6,28 plus 4 😂😂 po mengi sam 29,po transferu 28. Ona je rekla samo da je to super, jer inače bebe zbog gd ili su jako velike ili rjeđe zaostaju u rastu, IAKO mi je rekla i to da do 2 tjedna ne uzimaju ništa kao alarmantno jer je svaka beba za sebe 😁 necu ti rec da ne brineš, jer vidiš kakvu ja strku dignem oko žlice vrhnja. Ali bit će sve u redu sigurno! To nisu velika odstupanja i svaka beba je za sebe kao i mi ljudi

Super, beba je taman 😊 ma da, danas sam se malo smirila, jučer sam sve živo proučavala i brinula se, ali beba je ful aktivna i vjerujem da joj nešto fali da ne bi bila tako živa. A ono vrijeme kad sam bila na dijeti je bila mirnija dosta, tako da stvarno vjerujem da je to u pitanju. Haha i ti si panicarka, pa mi se s tobom lako poistovjetit 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 13:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Gotov pregled. Izvadio mi plod tokom pregleda, bio je na ušću. Sad hodam gradom sa bebom u torbici i pojma nemam što bih. Ginekologica se ne javlja, čekam da dođem do nje. Malo sam sad pogubljena.

😭😭😭🤗

Tuma
    31. Ožujak 2021. 13:58

nada86

Sbjelisija corava vidim crticu, samo neka tamni, sretno!!!Leia zao mi je da si to morala proci, grlim te, drago mi je da ide na boljeStani nadam se da doktor zna sta radi, navijamo na najjace da sve bude u redu
    Curly zelim brzo ozdravljenje mami i baki
    Blacksheep zao mi je jakoericaaLita super zvuci, odlican start, sretno
    Anksimoron nadam se da nije glupa koronaWomen_name super vijesti, predivne male rukice i nogiceTuma divna siMTBjako, jako mi je zao. Molim te ako nemas nekoga svoga ko ti sada moze priskociti, prihvati prijedlog Tume. Rado bi te dosla zagrliti

❤️ 
    Prijedlog stoji. Znam da neki vole odtugovat sami, neki vole imati nekog kraj sebe. Ako joj treba netko, ja lako dođem.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 13:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Gotov pregled. Izvadio mi plod tokom pregleda, bio je na ušću. Sad hodam gradom sa bebom u torbici i pojma nemam što bih. Ginekologica se ne javlja, čekam da dođem do nje. Malo sam sad pogubljena.

Ajme ne znam da ti kazem uopće… Je li možeš s ovom veličinom ploda ga odnijeti na testiranje za kromosomske poremećaje pa da vidiš jel možda to u pitanju? Da li je sve izašlo i ne moraš se više čistiti ili ima još ostataka u maternici? Kakav je miom sad?

Moram na kontrolu nakon menstruacije, onda ćemo znati. Uzela sam plod radi citogenetike, da, ali ne znam di trebam ići a nemam uputnicu. Miom je preko 50% veći nego je bio.

U PM

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 14:02

Divno. Moje ginekologice nema. Zamjena pojma nema što je citogenetika. Dao mi je uputnicu za medicinsku genetiku pa nek se genetičar bakće sa mnom. Idem sad plakati na Sv Duh, ako ne upali, odustajem.
    Da ne kažem da su me ispitivali pred 100 ljudi za detalje. Toliko o humanosti. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 14:03

Tuma

nada86

Sbjelisija corava vidim crticu, samo neka tamni, sretno!!!Leia zao mi je da si to morala proci, grlim te, drago mi je da ide na boljeStani nadam se da doktor zna sta radi, navijamo na najjace da sve bude u redu
    Curly zelim brzo ozdravljenje mami i baki
    Blacksheep zao mi je jakoericaaLita super zvuci, odlican start, sretno
    Anksimoron nadam se da nije glupa koronaWomen_name super vijesti, predivne male rukice i nogiceTuma divna siMTBjako, jako mi je zao. Molim te ako nemas nekoga svoga ko ti sada moze priskociti, prihvati prijedlog Tume. Rado bi te dosla zagrliti

❤️
    Prijedlog stoji. Znam da neki vole odtugovat sami, neki vole imati nekog kraj sebe. Ako joj treba netko, ja lako dođem.

Hvala 😘 sad trčim po gradu, to nije za trudnicu 😘

💔💔💔

• *.Women_name.*
    31. Ožujak 2021. 14:07

Tuma

*.Women_name.*

Tuma

Women_name e da, super za listeriju, znači nju bi svakako prepoznali da ju ne daj Bože pokkupimo. Kao i salmonelu.. . Ostaju toksoplasmoza i citomegalovirus 😅😅

Joooj nemoj mi ni spominjat. Sama sebi sam smiješna kad dođem sa milion pitanja svaka 4 tjedna 🤣 ali doktorica Lana je stvarno super, mirna i draga pa sve to bez problema istrpi i objasni. Beba je sad 1200 grama, ne vidim tu koliko su mjere ono prosjek, Al jedna je za 29 tjedana jedna za 28,jedna za 28 plus 6,28 plus 4 😂😂 po mengi sam 29,po transferu 28. Ona je rekla samo da je to super, jer inače bebe zbog gd ili su jako velike ili rjeđe zaostaju u rastu, IAKO mi je rekla i to da do 2 tjedna ne uzimaju ništa kao alarmantno jer je svaka beba za sebe 😁 necu ti rec da ne brineš, jer vidiš kakvu ja strku dignem oko žlice vrhnja. Ali bit će sve u redu sigurno! To nisu velika odstupanja i svaka beba je za sebe kao i mi ljudi

Super, beba je taman 😊 ma da, danas sam se malo smirila, jučer sam sve živo proučavala i brinula se, ali beba je ful aktivna i vjerujem da joj nešto fali da ne bi bila tako živa. A ono vrijeme kad sam bila na dijeti je bila mirnija dosta, tako da stvarno vjerujem da je to u pitanju. Haha i ti si panicarka, pa mi se s tobom lako poistovjetit 😂

Hahaha slobodno se pojadaj, ja to skroz razumijem. Vidiš me i sama 😂  Sad će beba kad dođeš bit bucka budeš vidjela kad si počela papat. Ali neka te prate tamo. Evo i meni je doktorica sad rekla da dolazim na 4d uzv samo onda  ali da što se tiče praćenja rasta bebe kod bilo čega bolnica je ipak stručnija puno i da se slaže da trebam tamo vodit trudnocu jer ipak imaju puno veću obradu nego što oni mogu napravit u polikllinici. Tako da ti je to super, a i malo ćeš upoznat doktore i kliniku pred porod 😘🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

nika0302
    31. Ožujak 2021. 14:09

Mtb drži se. Čopor je uz tebe 💕

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 14:14

Blacshseep Grlim ❤️ Opaaaa,deejt
    Ivek ❤️
    Erica ❤️ bitno da je glava dobra!
    Lita, Wow, super vijesti! Gigamo za subotu!! 🤗 Zvuči jaaako dobro.
    Anksi 🤗 🤗 Najbolje da ih nazoveš?
    Matkiša 
    Woman name ❤️

oharascarlett14@gmail.com

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 14:15

Tiinaa

Jeli imala ijedna cura takvu situaciju da je nepravilno rasla beta a da je bilo na kraju sve ok… rekli su mi da ljekove uzimam i dalje do utorka do vadenja bete

jaaaaaaa!!!!  nije cesto ali se dogodaa!!! meni se duplala od pocetka samo jednom tjedno tj 6. dan!! od pocetka ali je uvijek rasla.. nije pocela padati

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.