Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    31. Ožujak 2021. 09:22

sbjelisi vidi se crticaaa 💕🎊🎉🎊 
    -
    Bajo ona je meed 😍🍯
    -
    Curly, nadan se da su mama i baka sad dobro! Ti pazi na se jos vise ❤️ 
    -
    MTB, po onom koliko si krvarila, malo je vjerojatno da ce ista bit potrebno da rade. Držim fige da bar to ne trreba. 🤞🏻
    -
    Ostalim ženama koje čekaju betice i UZV-ove želim sreću.

-
    Ruska, ja bila jučer na pregledu, totalno zatvorena. 😭 🤪🙈 Mislim da ces prije mene.
    E da, mjere opet odgovaraju tjednima. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    31. Ožujak 2021. 09:25

Leia, želim ti brz oporavak. Kako fizički, tako psihički. 🌸💕🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

stani
    31. Ožujak 2021. 09:26

13 dnt beta 117.5
    16 dnt beta 230.1
    18 dnt beta 413.5
    nema od ovog nista, sad cekam dr da mi kaze sta dalje

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 09:28

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

sbjelisi vidi se crticaaa 💕🎊🎉🎊
    -
    Bajo ona je meed 😍🍯
    -
    Curly, nadan se da su mama i baka sad dobro! Ti pazi na se jos vise ❤️
    -
    MTB, po onom koliko si krvarila, malo je vjerojatno da ce ista bit potrebno da rade. Držim fige da bar to ne trreba. 🤞🏻
    -
    Ostalim ženama koje čekaju betice i UZV-ove želim sreću.

-
    Ruska, ja bila jučer na pregledu, totalno zatvorena. 😭 🤪🙈 Mislim da ces prije mene.
    E da, mjere opet odgovaraju tjednima.

Nekako imam osjecaj da ce i kod mene u petak tako bit... 😏 Mada mi frendica kaze da je ona bila dan prije poroda skroz zatvorena a dosla na porod vec dost otvorena... Pa sad..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 09:29

Leia2.0

Ruska1986

Leia2.0

MTBica,ono što ti želim reći svojim megalomanskim postovima, jer znam da se užasavaš kiretaže je, da medikamentima ili spontano ne izađe uvijek, naročito ako se ovako nezgodno zavukao neki dio i onda beskrajno traje. Jako sam se namučila i dugo je trajalo, no što je tu je, izbjegla sam kiretažu, histeroskopija je puno manje invazivan zahvat. Budući da je kod mene dugo trajao i da se elektrodama moral odvajati, moram pauzirati dva mjeseca, odnosno dvije menstruacije do idućeg mpo postupka / u mom slučaju - FET-a. Tako da eto, čisto da imaš najsvježije informacije kako to izgleda kod nekoga tko je "izbjegao kiretažu" - vjerojatno bi bila na istom sada da sam onda išla na kiretažu, ali tko će ga sad znat…vrlim te i vrlim vas cure

Leia, brate, ❤💜 nemam ti sta rec osim da se nadam da je sada ovo sve iza tebe i da krece tvoj oporavak… Zvuci bas uzas ovo sve kroz sta si morala prolazit! 😔 Nadam se brzom i psihickom i fizickom oporavku 💜❤😘

Hvala Ruska brate. Kako bi MTBica rekla, neću plakati nad prolivenim mlijekom. Pokušavam si to mantrati u glavi, dosta toga se izdešavalo lošeg i na poslovnom planu, ali i obiteljski, s koronom. Strava gdje god se okreneš. Baš neko loše razdoblje, no odlučila sam uzeti jučerašnji dan kao nulti i gledati unaprijed i nadati se boljim danima.

Tako treba! Svaka cast na takvom razmisljanju ❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

anabelaaaa
    31. Ožujak 2021. 09:29

MTB, zao mi je ..😣
    Sta reci posebno mi je zao kad se desi ovo zenama koje su malo u godinama, ne zato sto sam sama u tom sosu nego smatram da nam nije preostalo puno vremena za pokusaje,samim tim da I  je puno teze.
    Nadam se da ces sto prije naci nacina I izraditi plan sta I kako dalje da bi sljedeci pokusaj bio bez ikakvih posljedica. 
    Kod mene usljedilo nekakvo krvarenje na 13 dan ciklusa, nemam pojma sta je .Kliniku sam zvala rekli su da ne brinem I da dodjem na dogovoreni termin,ne prije.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 09:30

curly29

Sbjelisibas sam naletila kad je udarna tvoja divna crta ♥️
    Samo neka bude to to! Srecnoo 😍
    Anab26 dobro sam sto se tice trudnoce, cini se sve ok ali pregled je tek 9.4 pa cemo tad znati vise. Nego mama mi ima koronu pa je zaglavila u bolnici, baka isto. Pa sam se jako sikirala zbog toga, slabo sam ulazila na forum, trajalo je to nekih 14 dana. Cak me i stomak bolio tih dana od stresa cudno nekako. Sada ide na bolje 🤗
    Tebi zelim svu srecu u FET u aprililili!
    Vrlim sve cure, stvarno ste divne i treba uvijek da budemo podrska jedna drugoj, ko zna sta nas ceka iza sledeceg coska ♥️
    I da udebljala sam se 5kg, stomak mi se bas vidi. Danas sam 11+0, valjda je to sve normalno. Dan po dan jos uvijek 😀

Ma dok se to dobro osjecas, sta te briga ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

31. Ožujak 2021. 09:34

stani

13 dnt beta 117.5
    16 dnt beta 230.1
    18 dnt beta 413.5

Stani zao mi je 😔 stvarno bi vec trebala bit dosta veća beta...  Treba sad popratit sto dalje.. Meni je taj cudan rast bete na prvu izgledalo kao da su se obje primile pa jedna odustala.. Mozda stvarno je tako.. Javi sta kaze doktor 🍀🍀🍀

stani
    31. Ožujak 2021. 09:38

Sanjich 👶🤱

stani

13 dnt beta 117.5
    16 dnt beta 230.1
    18 dnt beta 413.5

Stani zao mi je 😔 stvarno bi vec trebala bit dosta veća beta… Treba sad popratit sto dalje.. Meni je taj cudan rast bete na prvu izgledalo kao da su se obje primile pa jedna odustala.. Mozda stvarno je tako.. Javi sta kaze doktor 🍀🍀🍀

doktor odmah javio ovo: dobro to ide, ne treba beta vise, da dodjem na ultrazvuk u uto/srijedu i da nastavim sa terapijom
    ako ne popizdim sad necu nikad

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tuma
    31. Ožujak 2021. 09:38

blacksheep sretno danas, neka bude velika! 🤞
    stani ne dupla se baš pravilno, al nemoj odmah odustajali, budeš vidjela što ti dr kaže.... Držim fige za tvoje čudo 🤞
    Tiinaa nek se lijepo podupla!! 🥰
    Tiki, Women_name uživajte s bebama 😍😍
    Sbjelis vidi se crtica na mulleru bez problema! 🥰 Sad sam nek tamni 🤞 inače, ja sam već bila na par pregleda u Merkuru i dr su mi super koje sam imala, jedino je u TA gužva pa dođeš i čekaš, nekad više, nekad manje..... 
    Dada žao mi je zbog šogorice, a za njenu svekrvu nemam riječi. Baš vještica! Ti lijepo uživaj s obitelji 🥰
    Sara drago mi je da mjere odgovaraju! 🥰 Mene zanima ti i Ruska1986 niste ni uloživ za vrh/jagodicu prsta, već potpuno zatvorene? Ja sam već 2,5 tj uloziva za vrh prsta.... 
    Leia drago mi je da si se javila, a žao mi je da se to toliko oduzilo kod tebe... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.