Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    31. Ožujak 2021. 08:24

Ruska oprosti vidim svi u rukavicama pitaju pa ću ja direktno 😂 šta čekaš ti? A? 😂😂😂
    Novi traktor još nije stigao? Čekaš zadnji tren da se porodis u tramvaju? 😂
    Kakva je sad situacija? Ti si vjerojatno i dalje hladna kao spricer.. ti si mi uzor 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 08:25

manemoj

sbjelisi 💕👣💕👣

Bajo, vuky, miss, sanjich, manemoj, stani, skoljka.. ❤❤
    Beta u cetvrtak na aprilili 🙈🙊 9dpt, 14dpo.
    Sutra je ključno 😎😎👣👣

Meni ti je na 1. April godišnjica veze s mužem 😉
    Godinama smo bili prijatelji ali svaki put kad bi izašli van smo nešto muljali i na 1. April se prvi put poljubili po danu, trijezni.. i nekako osjetili ma to je to, nemamo se šta više praviti. I super mi je zato taj datum i obožavam ga i eto sad će i tebi donijeti sreću 🥰🥰🥰

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    31. Ožujak 2021. 08:26

Drage cure, povremeno vas škicnem, vidim da imamo svega...Ruska brate, ti si još u komadu, Bjelisi gigam na najjače za tebe, Dia - i za tebe draga! Šmatan, šmatika (nemoj se ljutiti, zaboravih aktualni nadimak, ali ti ti si mi u mislima)  i svim ostalim curama šaljem , ali naročito MTBici 
    Zbog tebe sam, MTBica, i uzela laptop da vam se danas javim, a ne za par dana, kad se dobijem do kraja. Ukratko o mom proteklom razdoblju, koje bi nažalost, tebi MTB, moglo možda pomoći ili barem dati informacije koje su ti sada relevantne. Nakon što sam se prošli put javila, kada sam mislila da je krenula vještica (3 tjedna nakon medikamentoznog pobačaja nakon kojeg je izašla gestacijska, ali je ostalo drugih produkata začeća) to krvarenje se nastavilo još dva i pol tjedna. On and off. Dan izljevi i jaki grčevi (pa i usred noći, tipa počne u 2 ujutro i niti jedna tableta ne pomaže i tako cijelu noć) ili usred dana, nema pravila. Pa dan stane i ide par kapi, pa opet izljevi, grčevi i tako u krug. Od svih tih silnih grčeva i mučenja, tu i tamo neki komad izađe, a svaki put na uzv vidimo da i dalje ima ostataka začeća u materištu, i nikako da sama to izbacim, ukupno mjesec i pol kasnije. Dr me onda uputio na histeroskopiju na kojoj sam bila jučer. Nastavak u sljedećem postu. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• ribic
    31. Ožujak 2021. 08:26

Sbjelisi vidim crticu :)

Ja evo cekam da se od vjencanog kuma zena porodi. Danas ide na inducirani.

Oni pokusavali godinu i pol. Ona ima endometriozu i anovulacijske cikluse. I taman hodali po konz za mpo i oni se poseksaju jednom (u cijelom mjesecu!!!) i ostane trudna. Bile su jednojajcane blizanke na pocetku ali je jedan plod nazalost odustao.

Tak da eto - cuda se dogadaju :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 08:27

Ruska trazi ulaz u ambulantu 
    Dobro da je krenula na vrijeme 

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    31. Ožujak 2021. 08:31

Histeroskopija je bila kompliciranija nego što se očekivalo. Dio tog trafoblasta, koji tvori posteljicu, se zavukao u nepristupačan, tubarni dio maternice. Dr misli da to nikad, uz sve grčeve i bolove i krvarenja, ne bi uspjela sama izbaciti. Ukupno je zahvat, koji je trebao trajati desetak min, trajao sat vremena. Moralo se elektrodama malo spaliti jer su žile hranilice bile dosta čvrste u tom dijelu. Sat vremena, umjesto 15 min anestezije, se puno teže podnese, barem je meni tako bilo. Mučnina i slabost čitav dan jučer i neki čudni bolovi / težina / preskakanje u prsima. O bolovima u trbuhu / matenici / jajnicima da ne pričam. Zaboravih napomenuti da zadnja tri tjedna imam kontinuiranu temoeraturu. Što je možda uzrokovano enormnom količinom stresa na poslu pa je možda i psihosomatska, a možda i ovim mojim neuspjelim pobačajem. Sve u svemu, iza mene je gadno razdoblje, koje još uvijek traje, no nadam se da će se brzo raščistiti, sve, i zdravlje, i posao i sve ostalo. Danas sam već puno bolje, krvarenje se dosta smanjilo, ništa me trenutno ne boli. Nadam se da je ovo nulta točka od koje idem naprijed i ne gledam natrag. 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 08:32

manemoj

Ruskaoprosti vidim svi u rukavicama pitaju pa ću ja direktno 😂 šta čekaš ti? A? 😂😂😂
    Kakva je sad situacija? Ti si vjerojatno i dalje hladna kao spricer.. ti si mi uzor 🥰

Ja sam odlucila se najest za Uskrs i onda sam odgodila sve 🤭 uvjerila sam svoju bebu da je to najbolje za nas dvije i slozila se 🤷🏻‍♀️ situacija je da po noci spavam ko top! Doslovno ne idem ni na wc.. A mala je budna stalnooo... Kad god se ja po moci probudim, ona nest izvodi. Ja mislim da ona bas zeli van ☺ ti neki bolovi mi jesu u trbuhu, al dodju, malo traju i onda nestanu 🤷🏻‍♀️ ko ce ga znat... Inace, bas sam mirna. Nit sam nervozna nit panicarim, bas ono neki totalno zen. Veselim se, naravno, al kao da mi jos nije u glavi da nam je ostalo jos manje od 18 dana ☺ Muz me zajebava da ce me trudovi ulovit kad se nazderem francuske, jaja, sunke i ostalog 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 08:35

Matkiša 😎

Dado omg, koja zlica!!!
    Bajoma slatkica mala 🤩🤩🤩🤩
    Sbjelisi vidi seeeee super 💛💛💛💛
    Curke što se ono pije za ureaplasmu a da je učinkovito, pita me jedna cura a ja nisam zapamtila 🙈 i netko je isto pisao o onim prirodnim vaginaletama…. Za kandidu, itd…

Najprirodnije ako nije trudna zagrijat tecu(-lonac) treba bit jajtoplije sto moze podnit i sjest gole guzice  na nju . Nije sala zaista djeluje😘

manemoj
    31. Ožujak 2021. 08:36

Ruska1986

manemoj

Ruskaoprosti vidim svi u rukavicama pitaju pa ću ja direktno 😂 šta čekaš ti? A? 😂😂😂

Ja sam odlucila se najest za Uskrs i onda sam odgodila sve 🤭 uvjerila sam svoju bebu da je to najbolje za nas dvije i slozila se 🤷🏻‍♀️ situacija je da po noci spavam ko top! Doslovno ne idem ni na wc.. A mala je budna stalnooo… Kad god se ja po moci probudim, ona nest izvodi. Ja mislim da ona bas zeli van ☺ ti neki bolovi mi jesu u trbuhu, al dodju, malo traju i onda nestanu 🤷🏻‍♀️ ko ce ga znat… Inace, bas sam mirna. Nit sam nervozna nit panicarim, bas ono neki totalno zen. Veselim se, naravno, al kao da mi jos nije u glavi da nam je ostalo jos manje od 18 dana ☺ Muz me zajebava da ce me trudovi ulovit kad se nazderem francuske, jaja, sunke i ostalog 🤭

I luka 😂😂😂 doktorima će biti super kad tako kreneš tiskati 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Leia3.0
    31. Ožujak 2021. 08:36

MTBica, ono što ti želim reći svojim megalomanskim postovima, jer znam da se užasavaš kiretaže je, da medikamentima ili spontano ne izađe uvijek, naročito ako se ovako nezgodno zavukao neki dio i onda beskrajno traje. Jako sam se namučila i dugo je trajalo, no što je tu je, izbjegla sam kiretažu,  histeroskopija je puno manje invazivan zahvat. Budući da je kod mene dugo trajao i da se elektrodama moral odvajati, moram pauzirati dva mjeseca, odnosno dvije menstruacije do idućeg mpo postupka / u mom slučaju - FET-a. Tako da eto, čisto da imaš najsvježije informacije kako to izgleda kod nekoga tko je "izbjegao kiretažu" - vjerojatno bi bila na istom sada da sam onda išla na kiretažu, ali tko će ga sad znat...vrlim te i vrlim vas cure 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.