Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inter
    31. Ožujak 2021. 08:53

Sretno cure danas sa betama i uzv!!
    Leia2.0 ❤ zao mi je da si se toliko dugo mucila, ja sam imala par dana nakon kiretaze nesto sto bi opisala kao trudove, u pravilnim razmacima i jaaaako bolno, ali trajalo je samo 2 sata.. cuvaj se i odmori sto vise mozes😘😘

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

blacksheep
    31. Ožujak 2021. 08:53

sbjelisi 💕👣💕👣

7DNT

A meni si govorila da je rano na 9ti! 😂 Držim fige! 

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 08:55

Leia2.0

MTBica,ono što ti želim reći svojim megalomanskim postovima, jer znam da se užasavaš kiretaže je, da medikamentima ili spontano ne izađe uvijek, naročito ako se ovako nezgodno zavukao neki dio i onda beskrajno traje. Jako sam se namučila i dugo je trajalo, no što je tu je, izbjegla sam kiretažu, histeroskopija je puno manje invazivan zahvat. Budući da je kod mene dugo trajao i da se elektrodama moral odvajati, moram pauzirati dva mjeseca, odnosno dvije menstruacije do idućeg mpo postupka / u mom slučaju - FET-a. Tako da eto, čisto da imaš najsvježije informacije kako to izgleda kod nekoga tko je "izbjegao kiretažu" - vjerojatno bi bila na istom sada da sam onda išla na kiretažu, ali tko će ga sad znat…vrlim te i vrlim vas cure

Leia, brate, ❤💜 nemam ti sta rec osim da se nadam da je sada ovo sve iza tebe i da krece tvoj oporavak... Zvuci bas uzas ovo sve kroz sta si morala prolazit! 😔 Nadam se brzom i  psihickom i fizickom oporavku 💜❤😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 08:57

Matkiša 😎

Manemoj i nama istoooo, 9 godina veze 💖💖💖💖
    Bajoma hvala ti, ja ću joj reći pa sad ako se bude htjela pariti nek se pari haha nego, koliko dugo i koliko često to treba?
    Leia2.0 omg, horor 😔😔 baš ti se odužilo, oporavi se što prije 🧡
    Hvala ti što misliš na mene, možete me zvati Matkiša slatkiša ili Matan dečko zlatan ili Šmatan patan 😂😂😂😂😂😂 Ma kako god, sve sam to ja

2 puta dnevno (ako ima neka stavi malo kamilice u vodu ) jedno 4-5 dana dok ne prođe

BAJOMA
    31. Ožujak 2021. 08:58

BAJOMA

Matkiša 😎

Manemoj i nama istoooo, 9 godina veze 💖💖💖💖
    Bajoma hvala ti, ja ću joj reći pa sad ako se bude htjela pariti nek se pari haha nego, koliko dugo i koliko često to treba?
    Leia2.0 omg, horor 😔😔 baš ti se odužilo, oporavi se što prije 🧡
    Hvala ti što misliš na mene, možete me zvati Matkiša slatkiša ili Matan dečko zlatan ili Šmatan patan 😂😂😂😂😂😂 Ma kako god, sve sam to ja

2 puta dnevno (ako ima neka stavi malo kamilice u vodu ) jedno 4-5 dana dok ne prođe

Tj dok je ne prestane peckati dok piski

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 08:58

Blacksheep, Stani i Tiinaa, sretno sa betama danas, a Tiki i Zensko ime, uzivajte u druzenju sa svojim curkama 🤗🤗
    MTB, sve znas... ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 08:59

ribic

Sbjelisividim crticu :)

Ja evo cekam da se od vjencanog kuma zena porodi. Danas ide na inducirani.

Oni pokusavali godinu i pol. Ona ima endometriozu i anovulacijske cikluse. I taman hodali po konz za mpo i oni se poseksaju jednom (u cijelom mjesecu!!!) i ostane trudna. Bile su jednojajcane blizanke na pocetku ali je jedan plod nazalost odustao.

Tak da eto - cuda se dogadaju :)

Sretno joj danas ❤🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

blacksheep
    31. Ožujak 2021. 09:04

BAJOMA, preprepredivna je! 😍

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

curly29
    31. Ožujak 2021. 09:10

Sbjelisi bas sam naletila kad je udarna tvoja divna crta ♥️
    Samo neka bude to to! Srecnoo 😍
    Anab26 dobro sam sto se tice trudnoce, cini se sve ok ali pregled je tek 9.4 pa cemo tad znati vise. Nego mama mi ima koronu pa je zaglavila u bolnici, baka isto. Pa sam se jako sikirala zbog toga, slabo sam ulazila na forum, trajalo je to nekih 14 dana. Cak me i stomak bolio tih dana od stresa cudno nekako. Sada ide na bolje 🤗
    Tebi zelim svu srecu u FET u aprililili! 
    Vrlim sve cure, stvarno ste divne i treba uvijek da budemo podrska jedna drugoj, ko zna sta nas ceka iza sledeceg coska ♥️
    I da udebljala sam se 5kg, stomak mi se bas vidi. Danas sam 11+0, valjda je to sve normalno. Dan po dan jos uvijek 😀

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Leia3.0
    31. Ožujak 2021. 09:20

Ruska1986

Leia2.0

MTBica,ono što ti želim reći svojim megalomanskim postovima, jer znam da se užasavaš kiretaže je, da medikamentima ili spontano ne izađe uvijek, naročito ako se ovako nezgodno zavukao neki dio i onda beskrajno traje. Jako sam se namučila i dugo je trajalo, no što je tu je, izbjegla sam kiretažu, histeroskopija je puno manje invazivan zahvat. Budući da je kod mene dugo trajao i da se elektrodama moral odvajati, moram pauzirati dva mjeseca, odnosno dvije menstruacije do idućeg mpo postupka / u mom slučaju - FET-a. Tako da eto, čisto da imaš najsvježije informacije kako to izgleda kod nekoga tko je "izbjegao kiretažu" - vjerojatno bi bila na istom sada da sam onda išla na kiretažu, ali tko će ga sad znat…vrlim te i vrlim vas cure

Leia, brate, ❤💜 nemam ti sta rec osim da se nadam da je sada ovo sve iza tebe i da krece tvoj oporavak… Zvuci bas uzas ovo sve kroz sta si morala prolazit! 😔 Nadam se brzom i psihickom i fizickom oporavku 💜❤😘

Hvala Ruska brate. Kako bi MTBica rekla, neću plakati nad prolivenim mlijekom. Pokušavam si to mantrati u glavi, dosta toga se izdešavalo lošeg i na poslovnom planu, ali i obiteljski, s koronom. Strava gdje god se okreneš. Baš neko loše razdoblje, no odlučila sam uzeti jučerašnji dan kao nulti i gledati unaprijed i nadati se boljim danima. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.