Leia2.0 žao mi je što si to sve prošla,baš sam te se sjetila pred koji dan.Želim ti sreću za dalje i da bude sve okstani nadam se da će na kraju biti sve uredu.Kod kojeg si ti dr tj u kojoj klinici?
MTB drži seSBjelis ja vidim ovu crticu,baš lijepa vijest za dobro jutro!
Ostale curke,sretno sa betama i pregledima danas!
u Splitu sam, Cito…dr. I.P. kao i MTB ja sam birala po zgodnoci doktora :)
hahaha, definitvno nemamo sve isti ukus. 🤣🤪 on je meni super, isla sam kod njega na utvrđivanje trudnoće (spontane trudnoce), načini izrazavanja i objasnjavanja su mu 🔝, nema uljepsavanja, a bome ni ne odugovlaci. Ostat ce mi u lipom sjećanju jer se eto ta trudnoća približava kraju i sve bi trebalo bit ok 🤞🏻. Nadan se da će kod tebe Stani isto bit happy end. 🤞🏻🌸💕🌸
hahahhahahahah....da, stvarno dr. ne odugovlaci, dosta realan i jasan u komunikaciji sto meni odgovara.
SRETNOOO TI
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Prijavljujem bijedu od bete: 0.1. dobro sam, bila spremna na to. Idemo dalje! 💪
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Stani slazem se s curama, prati betu, nikad se ne zna,a mi cemo navijati za najbolji moguci scenarij. 🙏
Tiki,Womem, uzivajte s bebicama i veselimo se lijepim vijestima.
MTB kad je tvoj pregled,kako si?
Sara, Ruska, ❤️❤️ jeste spremne?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sara, Ruska1986 a da, vi ste onda zacementirane skroz. 😂 Da, bebina glavica treba biti prema leđima za lakši porod. Ma dobro, ne brine mene što sam uloziva za vrh prsta, to sam sad već 2.pregled, znam da je i Women_name uloziva i rekli su mi da je to oke nalaz za ovo doba. Meni je više da malena dobije normalno na težini do idućeg pregleda. U svakom slučaju cure, vi ste pred finishom. 😁😊 Baš me zanima koja će prva haha
Uf, meni je zadnji put, a to je bilo 17.03., kod G na UVZu bila nekako poprecke okrenuta 🤷🏻♀️ i okrenuta prema trbuhu.. Kolko divlja, nadam se da se okrenula normalnije 😂 Jel se sopas malo vise sad?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
stani, moraš pratiti dalje. Raste, treba pratiti što se zbiva. Ja bih vadila za dva dana, ali to sam ja, ja sam nestrpljiva. Ako ti je to OK, pričekaj kontrolu.
Inače, beta mora rasti barem 60% svaka dva dana, tebi je u tim okvirima. Ne bih bila preoptimistična, ali ne bih ni odustala.
Mi smo fokusirani na duplanje, ali zapravo se rijetko kome dupla - nekome raste brže, nekome sporije.
nisam iskljucila vadjenje bete 100%,bar da mi malo se odmori ruka, sve je modro..
saljem ti zagrljaj, hvala sto u svojim teskim trenucim si tako jaka da nas sve bodris! <3
blacksheepiTiinaa- sretno danas i drzim fige za ludilo beteTiKi92/Tikii*.Women_name.*a vi uzivajte gledajuci u vasa cuda <3
Ajme pa tko ti je tako izmasakrirao ruku🙈? Ja sam u prvoj T cak 5 puta vadila betu, isto zbog nepravilnog rasta.. Nisam ni osjetila vadjenje krvi…
To ovisi kakve vene imaš. Meni su uvijek izmasakrirane, mrak im pada na oči kad me vide da dolazim i izvlače slamku tko će se ovaj put mučiti sa mnom.
Srećom, rijetko vadim krv
💔💔💔
Stani slazem se s curama, prati betu, nikad se ne zna,a mi cemo navijati za najbolji moguci scenarij. 🙏
Tiki,Womem, uzivajte s bebicama i veselimo se lijepim vijestima.
MTB kad je tvoj pregled,kako si?
Sara, Ruska, ❤️❤️ jeste spremne?
Vidis da cekamo Uskrs pa onda 😂😂 kako si ti i tvoji?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
stani, moraš pratiti dalje. Raste, treba pratiti što se zbiva. Ja bih vadila za dva dana, ali to sam ja, ja sam nestrpljiva. Ako ti je to OK, pričekaj kontrolu.
Inače, beta mora rasti barem 60% svaka dva dana, tebi je u tim okvirima. Ne bih bila preoptimistična, ali ne bih ni odustala.
Mi smo fokusirani na duplanje, ali zapravo se rijetko kome dupla - nekome raste brže, nekome sporije.
nisam iskljucila vadjenje bete 100%,bar da mi malo se odmori ruka, sve je modro..
saljem ti zagrljaj, hvala sto u svojim teskim trenucim si tako jaka da nas sve bodris! <3
blacksheepiTiinaa- sretno danas i drzim fige za ludilo beteTiKi92/Tikii*.Women_name.*a vi uzivajte gledajuci u vasa cuda <3
Ajme pa tko ti je tako izmasakrirao ruku🙈? Ja sam u prvoj T cak 5 puta vadila betu, isto zbog nepravilnog rasta.. Nisam ni osjetila vadjenje krvi…
poliklinika analiza, pa ne znam svaki put modro bude i to ogromni krugovi....fun fact je da nikad prije ne bi ostala ni tockica kad sam isla u bolnice. Sad malo imam traume kad moram ici
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
Vrlim te
💔💔💔
uhhh zao mi je draga, saljem zagrljaj i idemo dalje
Vrlim te
Ja tebe! 😘😘😘
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Sortiraj odgovore
Najstariji