Leia2.0 žao mi je što si to sve prošla,baš sam te se sjetila pred koji dan.Želim ti sreću za dalje i da bude sve okstani nadam se da će na kraju biti sve uredu.Kod kojeg si ti dr tj u kojoj klinici?
MTB drži seSBjelis ja vidim ovu crticu,baš lijepa vijest za dobro jutro!
Ostale curke,sretno sa betama i pregledima danas!
u Splitu sam, Cito...dr. I.P. kao i MTB ja sam birala po zgodnoci doktora :)
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Dobro jutro svima i sretno!!
Ja se evo s premala za pregled, u 11 i 20 sam naručena. I ponavljam salabahter kj moram sve pitat 🙈😂 izludit će samnom 🤣🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leia2.0 žao mi je što si to sve prošla,baš sam te se sjetila pred koji dan.Želim ti sreću za dalje i da bude sve okstani nadam se da će na kraju biti sve uredu.Kod kojeg si ti dr tj u kojoj klinici?
u Splitu sam, Cito…dr. I.P. kao i MTB ja sam birala po zgodnoci doktora :)
Pa dobra taktika
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bajo ahahahaaaaa sist na vrući lonac Ok, ok, kužim da si ozbiljna, i ja sam.
Blacksheep 💕👣
Stani 🍀 🍀 Popizdi kad hoces, ali mališu nedamo /Btw potpisujem Sanjich i Rina)
Monikica još malo Sutra piškimo skupa
Ja po Mullleru ovaj put, ti?
Tiki danas gleda curku? 💕
Leia, Curly, Sara, Tuma, Rina, Lucyinthesky, Nola hvala, doživjela sam i ja vidljivu sjenu
Tiinaa sreeetno
Sara “komplet geschlossen” 🤣 To da san uloživa nit znan kako se kaže
Lita ahahaaaaa, baš mi je drago da sam te razveselila! I to još u redu za covid! Kave sam ja sreće imala zadnji put - došla, a nikoga... Jest da je bilo pola sata prije početka radnog vremena, ali već su radili testove!
Ahhaha, sad smo naučili da iz kilave bete izadje šefica Au
Ribich cekamo bebu 👣 Nadam se da će samo kihnut!
Leia that's the spirit! Wohoooooooo 💕
Sara, Ruska 💕💕 Vi ćete jedna za drugom! Nakon Uskrsa i klope, afkors. Tko bi propustio gozbu!
Woman name, sretno
I... MTB-ica 💕💕
oharascarlett14@gmail.com
MTBica zao mi je
Sbjeli neka se nastave boldati!!
Andela111 Meni je 16 dan ciklusa bila ta velicina folikula (10mm) tako da mislim da ima jos sanse kod tebe narasti. Meni je dr rekla da nece kod mene nastavit jer cak i da poraste kasnije da je veoma moguce da nece biti nista od toga. A onda vidim da je netko spominjao da ima ovulaciju oko 21. dana.
A da? Ne mogu naći na njihovim stranicama, ima neki lead?
Ja čitav život želim napraviti ovog smajlija, nemam pojma kako sam ga sada uspila..
u Splitu sam, Cito…dr. I.P. kao i MTB ja sam birala po zgodnoci doktora :)
hahaha, definitvno nemamo sve isti ukus. 🤣🤪 on je meni super, isla sam kod njega na utvrđivanje trudnoće (spontane trudnoce), načini izrazavanja i objasnjavanja su mu 🔝, nema uljepsavanja, a bome ni ne odugovlaci. Ostat ce mi u lipom sjećanju jer se eto ta trudnoća približava kraju i sve bi trebalo bit ok 🤞🏻. Nadan se da će kod tebe Stani isto bit happy end. 🤞🏻🌸💕🌸
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja čitav život želim napraviti ovog smajlija, nemam pojma kako sam ga sada uspila..
hahhahah vidis, ti sve uspijes!!!!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji