hvala cure na podrsci i savjetima, nije lako...al kome je uopce lako ovdje.
Moram priznati da sam sretna jer kad sam pocela sa testovima, vidila sam plusice, a nikad ih prije nisam vidila....to je za mene bila prvotna sreca...i da, ja svaki dan piskim i gledam ih i te sjene se debljaju ali sporo
...na ovo ostalo ne mogu utjecati, nesto se dogadja, ali sto - vidit cemo iduci tjedan.
Dr ima da je pozitivan i za mene kad ga placam , valjda je on ipak vidio puno vise slucajeva slicnih pa zna sve mogucnosti.
Jedino mi je drago sto je rekao da ne vadim betu, jer brate mili ruke su mi modre....ne znam ni odakle se vadi vise kad je ovako modro sve?
Hvala jos jednom svima!!!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Tuma, ne znan. Rekla mi je jučer: "komplet geschlossen" 🤣 ilitiga kompletno zatvorena. To da san uloživa nit znan kako se kaže, al stvarno nije spominjala nista drugo osim ovog prvog. Iskreno, za taj pojam ni ne znam sta znaci točno. 🤪
Samo mi je jos naglasila da je glavica nisko i da mu je lice okrenuto prema mojim leđima, kako navodno treba bit, i mislim da je to označila u trudničku.
Nista, ja niti mrvicak mrvice... Potpuno geschlossen 😂😂 ali, Tuma, nije to rijetkost... Dosta cura bude mrvicu otvoreno, nije to nist strasno niti za brinut se.. Zato je bitno da prate cerviks
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curly29 žao mi je zbog mame i bake. Jesu sad dobro?
Ma vjerujem da će biti sve ok dok raste stomak. Javi nam i pošalji slike. Jel imaš mučnine?
Nadam se da ću ići u 4 mj u FET. Tko zna kad ću opet dobiti menstruaciju.
Još uvijek imam menstruaciju.
Cure,jel ima koja da je toliko dugo krvarila nakon stimulacije?
Leia žao mi je zbog svega što si prošla.
Stani navijam da bude sve ok.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
hvala cure na podrsci i savjetima, nije lako…al kome je uopce lako ovdje.
Moram priznati da sam sretna jer kad sam pocela sa testovima, vidila sam plusice, a nikad ih prije nisam vidila….to je za mene bila prvotna sreca…i da, ja svaki dan piskim i gledam ih i te sjene se debljaju ali sporo
…na ovo ostalo ne mogu utjecati, nesto se dogadja, ali sto - vidit cemo iduci tjedan.
Dr ima da je pozitivan i za mene kad ga placam, valjda je on ipak vidio puno vise slucajeva slicnih pa zna sve mogucnosti.
Jedino mi je drago sto je rekao da ne vadim betu, jer brate mili ruke su mi modre….ne znam ni odakle se vadi vise kad je ovako modro sve?
Hvala jos jednom svima!!!
❤💜 mi navijamo za dalje ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
stani, moraš pratiti dalje. Raste, treba pratiti što se zbiva. Ja bih vadila za dva dana, ali to sam ja, ja sam nestrpljiva. Ako ti je to OK, pričekaj kontrolu.
Inače, beta mora rasti barem 60% svaka dva dana, tebi je u tim okvirima. Ne bih bila preoptimistična, ali ne bih ni odustala.
Mi smo fokusirani na duplanje, ali zapravo se rijetko kome dupla - nekome raste brže, nekome sporije.
💔💔💔
Sara, Ruska1986 a da, vi ste onda zacementirane skroz. 😂 Da, bebina glavica treba biti prema leđima za lakši porod. Ma dobro, ne brine mene što sam uloziva za vrh prsta, to sam sad već 2.pregled, znam da je i Women_name uloziva i rekli su mi da je to oke nalaz za ovo doba. Meni je više da malena dobije normalno na težini do idućeg pregleda. U svakom slučaju cure, vi ste pred finishom. 😁😊 Baš me zanima koja će prva haha
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Slazemcse Sa Mtbica i ja bih vadila jos jednom. Da znas ti.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
stani, moraš pratiti dalje. Raste, treba pratiti što se zbiva. Ja bih vadila za dva dana, ali to sam ja, ja sam nestrpljiva. Ako ti je to OK, pričekaj kontrolu.
Inače, beta mora rasti barem 60% svaka dva dana, tebi je u tim okvirima. Ne bih bila preoptimistična, ali ne bih ni odustala.
Mi smo fokusirani na duplanje, ali zapravo se rijetko kome dupla - nekome raste brže, nekome sporije.
nisam iskljucila vadjenje bete 100%, bar da mi malo se odmori ruka, sve je modro..
saljem ti zagrljaj, hvala sto u svojim teskim trenucim si tako jaka da nas sve bodris! <3
blacksheep i Tiinaa - sretno danas i drzim fige za ludilo bete
TiKi92/Tiki i *.Women_name.* a vi uzivajte gledajuci u vasa cuda <3
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Leia2.0 žao mi je što si to sve prošla,baš sam te se sjetila pred koji dan.Želim ti sreću za dalje i da bude sve ok
stani nadam se da će na kraju biti sve uredu.Kod kojeg si ti dr tj u kojoj klinici?
MTB drži se
SBjelis ja vidim ovu crticu,baš lijepa vijest za dobro jutro!
Ostale curke,sretno sa betama i pregledima danas!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro svima❤️
Sbjelisi drzim 🤞🏼 da tamni❤️
Leia zao mi je sto se zakompliciralo koliko je moglo i ne moglo, ali neizmjerno mi je drago da je napokon stigao i "nulti" dan i da kreces dalje💕
MTB Saljem zagrljaj🙏🏻
Nadja kako si ti?
Svim ostalim curama koje dns nesto imaju sretno💕
Ja jos nisam dobila mengu pa ovo je 🔫
Sanjich htjela sam te pitati, s obzirom da smo tu po godinama i dijagnozama, ako ti je ok da odgovoris naravno, koju si stimulaciju primala i cime je rezultirala?
Jesi li primila pravu stopericu?
Sortiraj odgovore
Najstariji