Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna…Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb… hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebeIma ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?
Pa brojis ih skupa s doktorom🙈…
Ako Vidis ultrazvuk… Znaju da mi moraju pokazati🙈
Tako ja🤦♀️
E ovisi na kojoj sam lokaciji, u jednoj ordinaciji vidim u drugoj ne... ali dobra ideja, ubrojat ću sve s njima... Kad vide ovaj tužni prestrašeni pogled srne gonjenje neće mi moći odoliti da mi ne kažu.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTBica kako si danas?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemoj nemaš pojma koliko mi je drago radi tebe,mogu mislit kako se i dr i svi skupa veselite !Bebica je divna
ericaa ja te skroz kužim,meni taj početak pikanja i to sve nije nikakva sreća ni euforija,baš me sve to skupa živcira i teški sam realist i skeptik.Uvijek jedva čekam da sve završi i da znam na čemu sam pa da mogu nastavit dalje sa životom.Vjerovatno će bit drugačije ako jednom uspije.Kako misliš ne znaš br folikula,pa pitaj ih
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala cure ❤️❤️
Sanjich danas sam 8+5.
LucyLou moj dobitni je bio estrofem 3x1, cyclogest 2x1, decortyn 1x1, intralipidna infuzija na dan transfera, prije dva tjedna i danas. Prvi put sad nisam pila ni ciklu ni ananas, pustila da estrofem odradi svoje sam. Non stop sam nosila termo čarape, jela brazilske orahe, uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera, seksala se dva dana prije transfera. I to su sve i razlike od prijašnjih puta, jedino isto su estrofem i cyclogest. Držim ti fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucyinthesky 💋
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
I plakala 🙈🙈🙈
Osobica mala 🥺😍😍💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
manemoj nemaš pojma koliko mi je drago radi tebe,mogu mislit kako se i dr i svi skupa veselite !Bebica je divnaericaa ja te skroz kužim,meni taj početak pikanja i to sve nije nikakva sreća ni euforija,baš me sve to skupa živcira i teški sam realist i skeptik.Uvijek jedva čekam da sve završi i da znam na čemu sam pa da mogu nastavit dalje sa životom.Vjerovatno će bit drugačije ako jednom uspije.Kako misliš ne znaš br folikula,pa pitaj ih
PItat ću ja ali sam čula da baš i ne odgovore. Baš to, živčani skeptik Još se i bojim inekcija i sve skupa me iritira. Da bar postoje tablete da se ko kokoš nakljucam.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
moja ekipa za betu u petak - sbjelisi, Aura - koje simptome imate za sada? Mene počele hvatati crne misli i polako sam obeshrabrena, imam osjećaj da ću svaki čas dobiti mengu, bole sise, napuhnuta, bol u jajniku kao pred mengu…. Ne znam kako ću se borit s negativnim ishodomBila sam u Mulleru, ja te vaše kućne testove ne znam naći. Gdje bi to trebalo stajati, u kojem dijelu?? Ili ste stvarno svi pokupovali godišnje zalihe pa ni nećemo više ni naći
Ovako ti izgleda:https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
Najbolje je da pitaš tete za pomoć, ja isto nikad ne znam naći a kupila sam ih hrpu puta.
Da ih bar ja ne znam naci🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja opet ne znam uci u muller a izbaci bez njega🙉😂😂😂..
Kod nas je u polici gdje su i ulosci. Pocetak police ulosci, kraj police testovi.. Pa obicno uzmem oboje 🙈🙈🙈…
Baš sam nekidan mislila na vas. Bila sam u dućanu i rekoh, da me sad netko sretne, nikad ne bi posumnjao da sam trudna gledajući u moju košaru sa godišnjim zalihama uložaka
💔💔💔
Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
I plakala 🙈🙈🙈
Ajme prekrasno, koja sreća, čestitam ti mamice🥰🥰🥰
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
manemoj 😍😍😍
ericaa ja te razumijem, a mislim da mnoge od nas imaju strahove, pogotovo od neuspjeha. I ja se bojim da se ne ponovi ono negativno s čime sam se susrela, npr. hiper. Imam fobiju od testa već kad samo pomislim da ga moram radit. Radim uvijek samo jedan i to dan prije bete i to mi je previše.
Zato mi je bilo glupo išta napisati jer neki su se ovdje susreli s puuuuno većim problemima od mog praznog folikula ili endometrioze, ali jednostavno osjećam strah i bojim se ponadat da ćemo uspjet. Možda tako sebe štitim… Držim ti fige da ovaj bude dobitni!!!
Svakome je njegov problem najveći i nemas se sto ustručavati.. Ja sam npr imala 3 spontana i da to je grozno, ali ne umanjuje tvoju bol zbog endometrioze… Npr provela sam jedan cijeli dan s frendicom koja ju je 3 puta operirala gdje se htjela bacit s balkona od bolova i rekla da ce reci na operaciji da joj vade sve van taman nikad ne rodila jer nikakve tablete ni hitna ni nista joj nije pomoglo kad je dobila mengu… Zivjela je 'normalno' cca 10 dana u mjesecu ostale je kljukala tablete kao tic tac bombone..
Uglavnom.. Rodila je od prvog postupka i sad ju vise ne boli…
Ja hvala Bogu nemam takve bolove. Krvarenja znaju biti velika, ugrušci i izljevi pa me to dosta iscrpi ali bolove nepodnošljive nemam. Naravno onda pročitam da jedna cura od 50 sa endo joj bukne, pa onda da to nema veze s hormonima jer može buknut iovako. U biti vrludam s mislima Hvala na pozitivnom iskustvu! Puno mi to znači.
Zaista se nadam i vjerujem da ćemo sve doći do našeg cilja, pa ZASLUŽILE SMO
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
ericaa, ma nije da imaš razloga biti prpošna. Nešto jako želiš, ne ide ti, i ideš na drastične mjere da to postigneš za koje je upitno hoće li upaliti. Nije da se ševiš u grmlju sa mužem pa kad upali upali.
Samo se ti osjećaj kako god se osjećaš.
Inače, tvoj prirodni je standardni scenarij, jako često je folikul prazan ili pobjegne jajna stanica, to je rizik prirodnog. Nema nikakve veze sa rezultatima stimuliranog.
Za folikule - pitaj. Sumnjam da će ti odbiti reći ako pitaš.
Rina89, heterozigot si za MTHFR i PAI. Za MTHFR trebaš piti aktivnu folnu. Za PAI vjerojatno andol100.
manemoj, reci nam malo više o tom dobitnom seksu...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji