Bajo, bez tebe ovom bi svijetu nedostajalo boje
Hvala vam, bez vas ne znam sta bi
Danas jos jedna mucan sastanak, držite fige da se danas ova poslovna agonija zavrsi Tipkamo se
oharascarlett14@gmail.com
Ruska, ja potpisujem da privatiziramo Gića.
I bude samo naš
oharascarlett14@gmail.com
MTB je li se stanje smirilo?Možda si već pisala o tome ali jesi li radila koagulogram od kad se pikaš?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Da, PUPO ... jucer su me okružile curke ( njih 10 i pomogle mi očistiti ispred poslovnog prostora ) od 6-9god.... i sad saljem misli da sam trudna i da je momčić ❤️🤣 djeca su najbolja .... da ste vi vidjele kako su obe to prale i čistile i onda sam im dala krede da pobojaju 🤣❤️
MTB da, pitati cu sto misle, ali sam ove 3 stvari vec odlucila odraditi prije transfera :)
MTB je li se stanje smirilo?Možda si već pisala o tome ali jesi li radila koagulogram od kad se pikaš?
Noćas je bilo dobro, pa sam se mogla lijepo naspavati. Sinoć je bilo gadno. Danas ćemo vidjeti.
Koagulogram nisam radila, u planu mi je bilo zajedno sa inicijalnim pretragama koje će mi Gić dati ako sutra potvrdimo kliničku trudnoću. Imam si neki popisić pretraga koje mislim raditi radi heparina svaki mjesec
💔💔💔
Ruska, ja potpisujem da privatiziramo Gića.
I bude samo naš
Ja se slažem. Ionako ne vjerujem da ga dovoljno dobro plaćaju.
💔💔💔
Blacksheep i Manemoj, sretno vam cure danas, i javite nam se brzooooo
MTB jutros sam citala zaostatke, samo cu rec da ti se divim na snazi i psihi to sve izdrzat. A vjerujem jako da ce te netko i dobro nagraditi za svu pozitivu prema ekipi ovdje
Gdje nam je Meto? Nadam se da je sve dobro..javi se
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
https://ibb.co/1zRN1CX
Kids Art ❤️
💜❤💙
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji