Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    30. Ožujak 2021. 12:41

Lucyinthesky

ericaa

Jel dobro? 🥰😍 Nema simbola za cvarke 🤣

dođe mi da se odlogiram s foruma radi toga

Lako za čvarke, nema ni za janje na ražnju  Stavila sam optimitično sokić 

Rina89   hvala ti! Da, baš sve skupa... Kao što i Lucka kaže, nisam mislila ni da ću do tuda doći...mislila jedan opušteni keksić i eto meeee  ništa nisam razumjela a sada drugima objašnjavam a hvala bogu, još nisam ništa prošla i nadam se brzom uspjehu... ali ovdje je ekipa pa je sve lakše 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    30. Ožujak 2021. 12:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mara234, on je svoju donaciju dao, oplođena jesi, alimentaciju ti može plaćati i sa druge adrese. Tko mu kriv što se razbolio.ericaa, možda te greškom ne obavijestimo o lokaciji nalaženja…Lucka007, e fakat, te starije od 40, ne znam koji su q čekale do sad. Ako nisu zatrudnile već, šta uopće troše vrijeme doktorima i osoblju, prošo im vlak.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nirvana2024
    30. Ožujak 2021. 12:43

Ruska1986

Nirvana2020

Danas obavila OGTT, topla preporuka - uzmite iscijeđeni limun sa sobom, u Petrovoj je dopušteno, ne znam kako je drugdje.

Cure koje ste zbavile tu pretragu, jesu vam radili probleme ako je 1. vađenje 5.2, a normalno je <5.1

GLUKOZA
    Rezultat      Mjerna jedinica Referentni interval Opaska
    OGTT - 0 min    5.2 mmol/L    < 5.1
    OGTT - 60 min   8.7 mmol/L    < 10.0
    OGTT - 120 min   5.2 mmol/L    < 8.5

Prije ulaska u postupak (hrpa pretraga, hormoni, OGTT) 1. vađenje mi je bilo 5.8 pa doktor nije pravio neku frku oko toga i pustio me u stimulaciju, jel bi mogao sad zbog trudnoće?

Pa ne znam, stvarno ovisi kako koji doktor… Neki vec i kad je 5.1 salju na onu dijetu.. Po meni to nije uopce strasno, ali ne znam kako oni to gledaju. Kad ti je pregled?

Sljedeći tjedan.. ma da sam znala da šalju nalaze odmah isti dan, još bi 2 dana malo to i smanjila, jer sam mislila da će trajati 7 dana kao prvi put, a onda ne bi imala nalaz za kontrolu.
    I kad već pišem, jel normalno da mi ne kontrolira ostale parametre, željezo i sl., urin..

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Ožujak 2021. 12:44

manemoj

Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
    I plakala 🙈🙈🙈

Prekrasno!!! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

manemoj

E ja danas pitala doktora za nagli prestanak mucnina, rekla da su jednoj curi na forumu samo stale pa da me zanima jel se trebam brinuti ako mi se to dogodi i baš si je dao truda objasniti, nije bilo ono pustite forume..
    Lucyinthesky je, jako smo svi bili sretni, čak je doktor zvao sestru Barbaru da se slikamo pored UZV da imam za uspomenu i izgrlili se i sve.. baš je bilo prekrasno.. i on je komentirao da je 70 posto vremena psihički dosta teško ali kad uspije da su mu to najbolji dani na poslu, kaže onda je baš bas sreća. Još sam idući put kod njega. MTB možeš me pisati za 13.4. a onda sam na UZV i Niftyu 22.4. preporučio mi je dr. Gebauer Vukovic pa su me kod nje i naručili. Čitala sam sad komentare na najdoktor i sve do jednog jako pozitivni a i čitam da je stručnjak za uocavanje ranih kromosomskih grešaka pa mi je i to ok.
    MTB seks je bio savršen. Muž se pravio fin, kao ne smijemo, utrici, ovo ono.. ja rekla ok, onda se možemo malo ljubiti 😈 i namigusa navukla ga hahahhahaah. I sad se s nostalgijom toga prisjećamo 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

skoljka

manemoj

Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
    I plakala 🙈🙈🙈

🥰😊

Ruska1986
    30. Ožujak 2021. 12:50

Nirvana2020

Ruska1986

Nirvana2020

Danas obavila OGTT, topla preporuka - uzmite iscijeđeni limun sa sobom, u Petrovoj je dopušteno, ne znam kako je drugdje.

Cure koje ste zbavile tu pretragu, jesu vam radili probleme ako je 1. vađenje 5.2, a normalno je <5.1

GLUKOZA
    Rezultat   Mjerna jedinica Referentni interval Opaska
    OGTT - 0 min  5.2 mmol/L  < 5.1
    OGTT - 60 min  8.7 mmol/L  < 10.0
    OGTT - 120 min  5.2 mmol/L  < 8.5

Prije ulaska u postupak (hrpa pretraga, hormoni, OGTT) 1. vađenje mi je bilo 5.8 pa doktor nije pravio neku frku oko toga i pustio me u stimulaciju, jel bi mogao sad zbog trudnoće?

Pa ne znam, stvarno ovisi kako koji doktor… Neki vec i kad je 5.1 salju na onu dijetu.. Po meni to nije uopce strasno, ali ne znam kako oni to gledaju. Kad ti je pregled?

Sljedeći tjedan.. ma da sam znala da šalju nalaze odmah isti dan, još bi 2 dana malo to i smanjila, jer sam mislila da će trajati 7 dana kao prvi put, a onda ne bi imala nalaz za kontrolu.
    I kad već pišem, jel normalno da mi ne kontrolira ostale parametre, željezo i sl., urin..

Pa ja sam taj OGTT otisla odradit privatno. I ispala je neka akcija za tipa 250 kuna:OGTT, KKS i urin pa sam to sve odradila odmah, nije mi receno da to sve vadi. al  OGTT je sam 150 kuna bio pa me nije puno vise kostalo odradit i ovo... inace, doktor me samo u pocetku trazio KKS, urin, jetrene, itd.. I obzirom da sam imala E.Coli onda sam morala radit i urinokulturu. Ali isto, cim je bilo da sam se rijesila E.Coli i urinikultura bila sterilna, nisu me vise trazili do sad ovo kad sam zavrsila na hitnom prijemu pa sam dala urin pa kao bilo puno bakterija i svega.. Otisla radit urinokulturu, sve ok, nema niceg. Na svakom pregledu su mi jedino gledali stanje proteina u urinu, vagali me i mjerili tlak. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• LucyLou
    30. Ožujak 2021. 12:51

manemoj

Hvala cure ❤️❤️Sanjich danas sam 8+5.
    LucyLoumoj dobitni je bio estrofem 3x1, cyclogest 2x1, decortyn 1x1, intralipidna infuzija na dan transfera, prije dva tjedna i danas. Prvi put sad nisam pila ni ciklu ni ananas, pustila da estrofem odradi svoje sam. Non stop sam nosila termo čarape, jela brazilske orahe, uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera, seksala se dva dana prije transfera. I to su sve i razlike od prijašnjih puta, jedino isto su estrofem i cyclogest. Držim ti fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Lucyinthesky 💋

Manemoj, hvala ti puno, i na lijepim zeljama i na informacijama - sve sam si evo uredno zapisala. Mi isto planiramo estrofem + vaginalete+decortin+intralipidnu i nadamo se da ce ovaj 6.biti dobitan. Tebi drzim fige da sve ostane u redu kao i do sada 🤞🏻😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nirvana2024
    30. Ožujak 2021. 12:53

manemoj

I plakala 🙈🙈🙈

Ovo je sve čestitam, kako lijepa slikica, od 'malih nogu' uspomena, neka sve bude školski 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

vuky
    30. Ožujak 2021. 13:01

BjeliS kroz tjedan dana je sve doslo ( platili smo carinu, nisam razdvajala artikle jer je vecina koštala vise od 22€ pojedinačno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.