Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Ožujak 2021. 13:02

ericaa, vidim tebe i manemoj kako bauljate po GK i tražite nas... 

manemoj, je, ta doktorica je super. Ja sam se mislila između nje i Petre Podobnik i odlučila se za Petru jer je ona i porodničarka - barem ako budem išla kod njih rađati.
    I ja volim seks i rado ga se sjećam. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    30. Ožujak 2021. 13:11

manemoj divna priča,zaista,a sad neka ti protekne do kraja sve uredu!Nekako brijem da nosiš dečkića,ne znam zašto

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ericaa
    30. Ožujak 2021. 13:11

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, vidim tebe i manemoj kako bauljate po GK i tražite nas…manemoj, je, ta doktorica je super. Ja sam se mislila između nje i Petre Podobnik i odlučila se za Petru jer je ona i porodničarka - barem ako budem išla kod njih rađati.
    I ja volim seks i rado ga se sjećam.

Eto crne liste, puni se polako.. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Pmak
    30. Ožujak 2021. 13:16

manemoj kako predivna fotkica..
    Nirvana2020 nažalost, s istim rezutatom, 5,2 su mi zalijepili etiketu gestacijskog dijabetesa. Pratilo me je i na otpusnom pismu iz rodilišta. Hm, limun nije po PS-u, kao ni šetanje tijekom ta 2h.
    Osim te dijete, više će pratiti veličinu bebe kao i količinu plodne vode i tvoj prirast.
    Dalje ovisi o bolnici koju si odabrala kao rodilište. Vinogradska (bar prije 6 godina) je jako stroga po tom pitanju, Hospitaliziraju u 38tt. Na prvom pregledu u trudničkoj ambulanti, zbog tog "gestacijskog dijabetesa" od 5,2 (iako plodne vode nije bilo puno, a beba je bila uredne veličine, uz moj prirast kilaže od +8 kg), dežurna doktorica mi je bez prethodnog upozorenja i moje dozvole, na silu razmicala plodove ovoje "kako bi se porodila idući tjedan i izbjegla hospitalizaciju". Osim što me je strašno zaboljelo (više nego punkcija 7 folikula za usporedbu) i šokiralo, pukao mi je vodenjak nekoliko sati kasnije i nakon agonije od 15h induciranog poroda (jer tijelo nije bilo spremno na porod), rodila sam idući dan dječaka na 37+0. Što je "termin". Ali, beba rođena u "terminu" 37+0 i ona rođena 3 tjedna kasnije su dvije različite bebe..
    Tako da je bolje biti na oprezu koliko je to moguće.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Tuma
    30. Ožujak 2021. 13:16

Nirvana2020

Danas obavila OGTT, topla preporuka - uzmite iscijeđeni limun sa sobom, u Petrovoj je dopušteno, ne znam kako je drugdje.

Cure koje ste zbavile tu pretragu, jesu vam radili probleme ako je 1. vađenje 5.2, a normalno je <5.1

GLUKOZA
    Rezultat           Mjerna jedinica Referentni interval Opaska
    OGTT - 0 min       5.2 mmol/L        < 5.1
    OGTT - 60 min      8.7 mmol/L        < 10.0
    OGTT - 120 min     5.2 mmol/L        < 8.5

Prije ulaska u postupak (hrpa pretraga, hormoni, OGTT) 1. vađenje mi je bilo 5.8 pa doktor nije pravio neku frku oko toga i pustio me u stimulaciju, jel bi mogao sad zbog trudnoće?

Meni je bilo 5.1.i dobila sam dijetu radi toga... Prije trudnoće nije bitno koliki je, al u trudnoći ne bi smio biti preko 5... Tj granica je 5.1... I zato sam morala vaditi guk profil i dobila dijetu od 1800 kcal. Al mi ju je ginekologica jučer ukinula jer beba nije dobivala na težini koliko treba .... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• ribic
    30. Ožujak 2021. 13:20

IEvo ja sam danas isla po lijekove (3dc). Na kraju mi rekli da sad uzmem lijekove ali u postupak idemo s iducim ciklusom tj. kraj travnja na kraju.

Dobila sam Gonal 200 (od 2.dc) i Cetrotide (ubaciti uz Gonal od 7.dc).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tuma
    30. Ožujak 2021. 13:21

Nirvana a što se tiče kks, jetrenih enzima i sl, ja to vadim svaka 4 tj. Al ja moram zbog jake anemije i praćenja tsh. Urinokulturu sam 2 puta radila, oba puta je bila sterilna... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

manemoj
    30. Ožujak 2021. 13:26

Lucyinthesky

manemoj divna priča,zaista,a sad neka ti protekne do kraja sve uredu!Nekako brijem da nosiš dečkića,ne znam zašto

Mi smo nekako sigurni da je curica, ja sam se na 5 dnt probudila u noći piškiti i kako sam se probudila tako mi je kroz glavu prošlo da sam sigurno trudna i da nosim curicu, nemam pojma odakle mi to 🤷 Svekrva kaže da je dečko. Ja iskreno uopće ne znam šta bi mi bilo draže 🤷 nekad curica jer ono, curice 🥰 ali opet kad vidim mog kumica malog sa obrascicima medenim i kako mi slatko priča bi dečkica.. biti će velika radost šta god da je, samo da ostane sve ok 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

30. Ožujak 2021. 13:29

Samo da javim, kod mene za sada sve ok, imam slicnu sliku kao manemoj, ali ja ne zalost nisam takvog stanja uma.... Cude mi se, ali ja jednostavno ne mogu biti drugacija. I jos koje su sanse da mi dva ultrazvuka budu na iste datume kao ona nesretna trudnoca, kada sam to shvatila jos me vise sve dotuklo

Lucyinthesky
    30. Ožujak 2021. 13:30

manemoj

Lucyinthesky

Mi smo nekako sigurni da je curica, ja sam se na 5 dnt probudila u noći piškiti i kako sam se probudila tako mi je kroz glavu prošlo da sam sigurno trudna i da nosim curicu, nemam pojma odakle mi to 🤷 Svekrva kaže da je dečko. Ja iskreno uopće ne znam šta bi mi bilo draže 🤷 nekad curica jer ono, curice 🥰 ali opet kad vidim mog kumica malog sa obrascicima medenim i kako mi slatko priča bi dečkica.. biti će velika radost šta god da je, samo da ostane sve ok 🤞🏻

Ma naravno :)Brijem da mi je to palo na pamet radi tvoje profilne fotke.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.