Sretno cure danas 😍😘
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MTBica čudim se da ti nisu odmah dali zbog tog krvarenja 🤷♀️ i meni pomaže biti hladne glave, naći drugu zabimaciju i jednostavno ne razmišljati o problemu taj dan.
Mislim da to nije najsretnije riješenje ni obrambeni mehanizam ali dok šljaka tako dobro je :)
➡️Ja sam išla testirat Covid kod nas u gradu, I posvađala sam se tamo, kao prvo ne želim objašnjavati pred 20 ljudi vani što trebam, i još zamisli problema 21 stoljeća treba nalaz poslati na mail, i nisam naručena sram me bilo ne znam kad će mi biti 1DC..
Znala sam da su debili čim sam vidjela da njih 3 uzimaju jedan bris, jedna drži štapić i izvadi ga, preda ovoj koja ne drži ništa i ta uzme bris, a treća drži škare i prereže štapić 😂😂😂😂 dakle, umrla sam od smijeha 😂😂😂
Sad mi je jasno zašto sam svih 10 pita išla u Os gdje te nitko ništa ne pita i nema problema 😎🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobro jutro svima😊
Rina, vuuuhuuu, znaci nisam jedina! Mrvicu mi je lakse kad znam da nas ima jos.😘
Lucka, nema na cemu, drago mi je ako sam ti pomogla. Iskreno, pitanje je hoce li mi oni zaista dati tu infuziju jer tu vrstu usluge zapravo ne nude. Ali to mi je manje bitno, snaci su se, vazno je samo da sam ju nabavila. Inace, taj pripravak se daje bolesnicima kao jedna vrsta dohrane, i vani se i u MPO dosta prakticira. Istina, ucinkovitost je jos uvijek nedovoljno istrazena ali ja sam trenutno u fazi gdje sam spremna sve isprobati. 🙈
Lucyinthesky, spermio se znaci pogorsao? Uzima li TM kakve preparate? Ja sam svom smiksala pripravak od orasastih plodova i suhog voca koje je netko od cura objavio na jednom od ranijih volumena. Tako da sada svako jutro pojede jednu zlicu nataste. Ako zelis, napisem ti?
Sbjelis, ja bih rekla da je jos rano. Da ponovis sutra, ali s Muller trakicom?
MTB, kako je prosla noc?
Hvala draga, ma pije on sve živo i neživo već od početka ove priče. Prebolio je covid i imao neke bolove radi kojih je duže pio analgetike + nabio neke kile, tako da mislim da je to sve skupa trenutno.
Rekli su nam da i s godinama, ako to krene jednom nizbrdo postoji šansa da se više ni ne popravlja. Budemo vidjeli.
SBjelisi ja ti držim fige da je prerano 🤞🤞
Samara, još malo ha💪🥰
vuky bome ti je super plan, veselim se radi tebe 😊
Gdje su manemoj i Meto? Cure jeste ok (ako čitate)?
Vrlo moguce da se skupilo puno toga od jednom i da je sve to utjecalo na kvalitetu. Citala sam da je za kvalitetu spermica bitno baviti se sportom svaki dan, izbjegavati pusenje, alkohol i droge, uzimati hrpu vitamina i ejakulirati svaka dva dana. Mada, sto duze sam u ovim vodama, sve vise sam misljenja da nema pravila i da sreca igra veeeeeliku ulogu. 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Matkiša, pa vjerojatno jer sam došla sa - nema više bebe, a onda je bio šok kad smo je vidjeli. Male su ovo doze heparina, vidjet ćemo još što će mi sutra reći.
A ovo za obrambeni mehanizam - pa realno, ne znam što mi je tu nezdravo i ne znam kako bih bolje hendlala ovakvu situaciju. Učiniti ionako ne mogu ništa, bolje da se zabavim nekako nego da pijem normabele i plačem po cijele dane. Ja sam OK, kad i ako dođe vrijeme za plakanje, plakat ću.
Imam i ja slične anegdote sa Covid testiranja, lijeni ljudi su posvuda lijeni.
💔💔💔
Dobro jutro svima😊
Rina, vuuuhuuu, znaci nisam jedina! Mrvicu mi je lakse kad znam da nas ima jos.😘
Lucka, nema na cemu, drago mi je ako sam ti pomogla. Iskreno, pitanje je hoce li mi oni zaista dati tu infuziju jer tu vrstu usluge zapravo ne nude. Ali to mi je manje bitno, snaci su se, vazno je samo da sam ju nabavila. Inace, taj pripravak se daje bolesnicima kao jedna vrsta dohrane, i vani se i u MPO dosta prakticira. Istina, ucinkovitost je jos uvijek nedovoljno istrazena ali ja sam trenutno u fazi gdje sam spremna sve isprobati. 🙈
Lucyinthesky, spermio se znaci pogorsao? Uzima li TM kakve preparate? Ja sam svom smiksala pripravak od orasastih plodova i suhog voca koje je netko od cura objavio na jednom od ranijih volumena. Tako da sada svako jutro pojede jednu zlicu nataste. Ako zelis, napisem ti?
Sbjelis, ja bih rekla da je jos rano. Da ponovis sutra, ali s Muller trakicom?
MTB, kako je prosla noc?
Hvala draga, ma pije on sve živo i neživo već od početka ove priče. Prebolio je covid i imao neke bolove radi kojih je duže pio analgetike + nabio neke kile, tako da mislim da je to sve skupa trenutno.
Rekli su nam da i s godinama, ako to krene jednom nizbrdo postoji šansa da se više ni ne popravlja. Budemo vidjeli.
SBjelisi ja ti držim fige da je prerano 🤞🤞
Samara, još malo ha💪🥰
vuky bome ti je super plan, veselim se radi tebe 😊
Gdje su manemoj i Meto? Cure jeste ok (ako čitate)?
Vrlo moguce da se skupilo puno toga od jednom i da je sve to utjecalo na kvalitetu. Citala sam da je za kvalitetu spermica bitno baviti se sportom svaki dan, izbjegavati pusenje, alkohol i droge, uzimati hrpu vitamina i ejakulirati svaka dva dana. Mada, sto duze sam u ovim vodama, sve vise sam misljenja da nema pravila i da sreca igra veeeeeliku ulogu.😉
Hvala ti draga,ma znamo to sve i uglavnom se svega pridržava,osim ovog sa sportom,baš nije taj tip,ali i to se kao nešto prisili,bar kretati se.
Slažem se ovo za sreću,bokje se rodit bez one stvari nego bez nje...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
moja ekipa za betu u petak - sbjelisi, Aura - koje simptome imate za sada? Mene počele hvatati crne misli i polako sam obeshrabrena, imam osjećaj da ću svaki čas dobiti mengu, bole sise, napuhnuta, bol u jajniku kao pred mengu.... Ne znam kako ću se borit s negativnim ishodom Bila sam u Mulleru, ja te vaše kućne testove ne znam naći. Gdje bi to trebalo stajati, u kojem dijelu?? Ili ste stvarno svi pokupovali godišnje zalihe pa ni nećemo više ni naći
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Skoljka hvala, utjesile ste me, vjerujem i ja da bude sve oke, al nije mi bilo svejedno kad je trbuscic toliko kaskao. ❤️
Sbjelisi https://ibb.co/pbpX7Jq znam da je već stavila Bajoma al morala sam i ja kad sam već profiltrirala. Vidi se sjenica🥰
Blacksheep sretno dns s betom i neka bude velika🤞
Manemoj uživaj na druženju s bebicom, javi nam se❤️
Meto, Magnolia kako ste vi? Ima nekih novosti? Jeste bile na pregledu?
Samara magičan brojka je prijeđena 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
I plakala 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Balcksheep sretno!
Manemoj, jedvacekamo slikice!
Gić, brijem da mu je sudbina zapisana za slijedećih nekoliko godia dok ne porađamo svu djecu
Vuky koliko si čekala taj iherb? Meni vitacost još nije stigao...
Matkiša, ti si u kategoriji Bajo, Tuma i ove što vide sjene. Ja još nisam na tom nivou Zanima me za taj koagluram.. Kada bi to trebala raditi, nitko ništa nije spominjao.
Vuky ovaj kids art je presladak!
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji