Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako....baš se bojim i čudno osjećam... sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje... Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
💔💔💔
Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
I plakala 🙈🙈🙈
Manemoj, koja divotica, mogu samo zamisliti koji poseban osjecaj! 😄❤️😘
Vidim da si se i ti borila s tankim endometrijem. Kada ulovis minuticu vremena, mozes li mi molim te napisati koja vam je na kraju bila dobitna formula?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
manemoj 😍😍😍
ericaa ja te razumijem, a mislim da mnoge od nas imaju strahove, pogotovo od neuspjeha. I ja se bojim da se ne ponovi ono negativno s čime sam se susrela, npr. hiper. Imam fobiju od testa već kad samo pomislim da ga moram radit. Radim uvijek samo jedan i to dan prije bete i to mi je previše.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna...Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb... hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebe Ima ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Veliki smo 2.5 cm, srce nam kuca, već se ritam mami po trbuhu, micem rukice i nogice i mama me prvi put vidila kako stucam 🥰🥰🥰🥰🥰
I plakala 🙈🙈🙈
Ajmeee ovo je predivnooo
oharascarlett14@gmail.com
Stigao moj nalaz. Možete li mi pomoći s tumačenje. Uopće ih ne kužim. 😁
https://ibb.co/K69kwF3
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
manemoj 😍😍😍
ericaa ja te razumijem, a mislim da mnoge od nas imaju strahove, pogotovo od neuspjeha. I ja se bojim da se ne ponovi ono negativno s čime sam se susrela, npr. hiper. Imam fobiju od testa već kad samo pomislim da ga moram radit. Radim uvijek samo jedan i to dan prije bete i to mi je previše.
Zato mi je bilo glupo išta napisati jer neki su se ovdje susreli s puuuuno većim problemima od mog praznog folikula ili endometrioze, ali jednostavno osjećam strah i bojim se ponadat da ćemo uspjet. Možda tako sebe štitim... Držim ti fige da ovaj bude dobitni!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji