Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna… Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima…. Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter…
Primamo mi i poštu🤣🤣
Onda, adrese "na sunce" 😂😂😂
Je, pa da nam Mtb dođe po muzeve sa noormo🤣🤣
Worry not, MTBica je vec skenirala tvog muža 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna… Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima…. Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter…
Primamo mi i poštu🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Inter ja sam od njihovih proizvoda ostala na Lumionu Naro, Amphibian… A kreme mi nikako ne odgovaraju, od Spectre mi počele neke sitne bubuljica, od HydraB mi se lice sjaji kao lampica 😂😂 Tria i Lunar su mi premasne…
Ali i početku su Clarion i Spectra napravile čudo 🙃🥰
Mislim da samo Clarion nije dobro koristiti u trudnoći, zato sam ja Lumion uzela iako mi ne radi mi upola kao C
Clarion ni pod razno. U trudnoci izbjegavati POD OBAVEZNO: AHA i BHA kiseline (salicilne) te sve sta sadrzi retinole. Nor, na samom pocetku trudnoce samo otkrila Lactovit sa crvenin cepom, nikad mi koza nije bila lipsa, al ima retinola. Jedva cekam da ga opet u rutinu dovedem.
Probajte Infrared, to je derivat azaleicne kiseline, ona se smi koristit u trudnoci, ja ga volim.
Meni je Nectar ucinija veliku razliku. Imam masnu kozu, koristim Amphibian umivalicu, zatim Necatr, onda Infrarrd pa Hydra B, nekad Naro (on najcesce prije sminkanja). Tria mi je odlicna, moram je kupit.Jedva cekam Clarion uvrstit ponovo.
Obožavam Skintegru, morala san se ubacit u razgovor. 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Inter ja sam od njihovih proizvoda ostala na Lumionu Naro, Amphibian… A kreme mi nikako ne odgovaraju, od Spectre mi počele neke sitne bubuljica, od HydraB mi se lice sjaji kao lampica 😂😂 Tria i Lunar su mi premasne…
Ali i početku su Clarion i Spectra napravile čudo 🙃🥰
Mislim da samo Clarion nije dobro koristiti u trudnoći, zato sam ja Lumion uzela iako mi ne radi mi upola kao C
Clarion ni pod razno. U trudnoci izbjegavati POD OBAVEZNO: AHA i BHA kiseline (salicilne) te sve sta sadrzi retinole. Nor, na samom pocetku trudnoce samo otkrila Lactovit sa crvenin cepom, nikad mi koza nije bila lipsa, al ima retinola. Jedva cekam da ga opet u rutinu dovedem.
Probajte Infrared, to je derivat azaleicne kiseline, ona se smi koristit u trudnoci, ja ga volim.
Meni je Nectar ucinija veliku razliku. Imam masnu kozu, koristim Amphibian umivalicu, zatim Necatr, onda Infrarrd pa Hydra B, nekad Naro (on najcesce prije sminkanja). Tria mi je odlicna, moram je kupit.Jedva cekam Clarion uvrstit ponovo.
Obožavam Skintegru, morala san se ubacit u razgovor. 😁
Zato nisam ni uzimala Clarion, ovo mi je sad dobitna kombinacija iako moram stavljati vise Nara jer mi se vise susi koza.. ali da, svaka cast curama na uspjehu sa Skintegrom! Volim takve price😊
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
MTB i sve ostale, može jedno pitanje...nakon koliko dpt vam je preporučeno da vadite betu? Sad čitam, na otpusnom pismu mi piše: 14.-16. dan pislije ET, a sestra mi prije odlaska napisala na papiriću 30.3., što bi mi bio 12. Dan poslije ET. Vatam se za slamke, još uvijek tražim tračak nade...
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Primamo mi i poštu🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahha, kad reče "skenirala" zamisljam MTB kao Švarcenegera u Terminatoru... Vidi subjekt, skenira, odmah joj izadju podatci, pokretnih toliko progresivnih toliko, ukupni potencijal u procentima...
😂😂😂✖️➕➖➗✔️❌
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Inter Daa, plava Nivea, koju je moja baka zvala pomada, e kad zagrabi i namaže na lice ima sloj par milimetara 😂😂 ali miris ne baš podsjeća na nju 💛
Sara nisam znala za Lactovit da ima to 😒 jel baš svaki ima?! Mislim ima li toga više vrsta?
Btw poludila sam na pedikuri, močila mi noge 25 min, i doslovno ni piling ni čišćenje ma niš, odrezala kao nokte (a skroz bili odrezani) malo kožicu kao rezala,i uopće nije ovradila kako treba, isturpijala pete, i ni nokte nije nalakirala, namazala s nekom Baleinom kremom i to cam je cure moje bilo 200 kn, ja poludila... 😬😤
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Wow brava!!
Ja sam davno davno isla na tečaj, cak i pribor nabavila ali nikad zakuhala. Stalno govorim, kada cu imati vremena…
Stavi slike sta si pravila, bas me zanima… 😍💪
Neka, bitno da ti znas i imas alat. Bice vremena.
Nisam kod kuce pa ne mogu slikati, stavim sutra ✔️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB i sve ostale, može jedno pitanje…nakon koliko dpt vam je preporučeno da vadite betu? Sad čitam, na otpusnom pismu mi piše: 14.-16. dan pislije ET, a sestra mi prije odlaska napisala na papiriću 30.3., što bi mi bio 12. Dan poslije ET. Vatam se za slamke, još uvijek tražim tračak nade…
12. dan poslije ET-a (trodnevnog). Imala transfer 21.03., beta 02.04. Ja ne mislim prije četvrtka radit kućni test. Samo ću si živce poderat. To će biti 11 DNT, vjerujem da ću onda imat čistu situaciju, i da sam spremna za šok na beti sutradan
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Matkiša, samo ti piši, meni sve to ide u tekicu.
Lako što ti je žena loše napravila pedikuru, zašto joj ti nisi srala radi toga? I zašto si pobogu išla kod nje i platila je?
sbjelisi, hoćeš reći da si lijepa kao stanovnici Mordora ili?
Sara, ma zafrkavam te.
Ti ćeš biti super svekrva, nisi ti kriva što je snaha loša guja.
blacksheep, ja uvijek vadim 14DNO - 11DNT trodnevnog.
Tanja79, ne zaboravi na visinu!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji