Inter ja sam od njihovih proizvoda ostala na Lumionu Naro, Amphibian… A kreme mi nikako ne odgovaraju, od Spectre mi počele neke sitne bubuljica, od HydraB mi se lice sjaji kao lampica 😂😂 Tria i Lunar su mi premasne…
Ali i početku su Clarion i Spectra napravile čudo 🙃🥰
Mislim da samo Clarion nije dobro koristiti u trudnoći, zato sam ja Lumion uzela iako mi ne radi mi upola kao C
A kad ja imam neku cudnovatu mjesovitu kozu, masnu t zonu koja se ljuska pa mi Spectra i Tria bas puno pomazu.. onda jos zimi ubacim i Naro.. imala sam jos jednu umjesto Spectre ali da me ubijes sad ne mogu se sjetiti koja je bila😂😂 i nije mi bila dobra pa sam ostala na ovoj kombinaciji.. da, i Atomic i Amphibian😅 s tim da Atomic vise ne koristim jer se ni ne sminkam😜
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna... Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima.... Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter...
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, uvridi me 😂 Ma ja se nadam da ću bit kul sveki. Imam iskustva s ovim tvojim opisom, i znam kako meni tesko protiv vjetrenjaca, pa ne zelim nikom drugom to. 🤪 Nadan se da necu pojest svoje riči.
Ruska, nadan se da si ok, al mislim, Bajo je rekla da nes jos, onda nes. 😁
Sanjich je živaaaa💕🥳
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna… Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima…. Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter…
Primamo mi i poštu🤣🤣
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Inter meni je njihova kozmetika skroz ok, i imam po pola godine proizvode, a realno sad i duže kad se ne šminkam često :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna… Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima…. Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter…
Primamo mi i poštu🤣🤣
Onda, adrese "na sunce" 😂😂😂
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Inter meni je njihova kozmetika skroz ok, i imam po pola godine proizvode, a realno sad i duže kad se ne šminkam često :)
Pa da! Od kad sam ih otkrila ne mijenjam ih, jednostavno mi ne pasu druge.. a kad se sjetim, moja mama cijeli zivot koristi Niveu i to onu masnu masnu i ona se samo toga drzi.. ja kad se s tim namazem ne mogu ni sa pilingom skinuti tu masnocu s lica🤣
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Wow brava!!
Ja sam davno davno isla na tečaj, cak i pribor nabavila ali nikad zakuhala. Stalno govorim, kada cu imati vremena...
Stavi slike sta si pravila, bas me zanima... 😍💪
oharascarlett14@gmail.com
Primamo mi i poštu🤣🤣
Onda, adrese "na sunce" 😂😂😂
Je, pa da nam Mtb dođe po muzeve sa noormo🤣🤣
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Tina i Liora čestitam na testićima! 😊
Tiki, možda samo curu traži, sad je to doba.🤞
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Sortiraj odgovore
Najstariji